Između bojazni da će se nešto desiti i nade da možda ipak neće,
ima više prostora nego što se misli.
Na tom uskom, tvrdom, golom i mračnom prostoru
provode mnogi od nas svoj vijek…
Ivo Andrić
Između bojazni da će se nešto desiti i nade da možda ipak neće,
ima više prostora nego što se misli.
Na tom uskom, tvrdom, golom i mračnom prostoru
provode mnogi od nas svoj vijek…
Ivo Andrić
kako bi rekla stara narodna bitno da je uzak
pofuk
e bas mi ŽA ‘ajduka, ža mi je ža…
samo jos vise mi ŽA ak je ticker promasen…
Zlatni
nastavi ti danas s ustavom, meni ti pravopis bas i ne ide, a pazi kako formuliras da se nebi poslije to tumacilo kako kome pase…
nemoj zaboravit koristit proste i naredbene recenice, jerbo bez takvih je Ustav samo mrtvo slovo na papiru…
posto nisam u stranci, i posto sam daklem fraj, mogao bi se konacno i ja uclanit…dost mi ovih nesvrstanih…
daklem racunaj na mene, ajd za pocetak neka funkcija u predsjednistvu, jedino ak vec nije popunjeno rodbinskim vezama…
daklem primi se posla, himnu cemo lako nabavit , pa imamo mi glazbenog….uh, uh, uh….
boja nije bitna samo da nije presareno…
i na kraju ono nist manje bitno, a o cemu svi cute….NOVCI….
ocemo otvarat kakav racun il’ cemo ih prenosit sa sobom u koferu tak da im se ne ude tak jednostavno u trag…
razmisli o svemu, imas vremena do pol deset, ali da znas …ne mora biti po mom….
…ajme majko,pustim vas malo same i već ste stranku osnovali…
…sad bi Vjeko mogao uvesti apsolutizam… [lol]
cestitam…
Vahi
pofuku
pokojnom Paulu
rodici od Paula
mojem macku….
bravo decki, a sad bili….
nego…izvinte ako smem da pitam kako se zove rodica od Pula????
ima li kakva fotka ili video od nje jer vidim da imamo stosta toga zajedno
pofuk
[/quote]
G. pofuk˘˘˘˘˘˘˘˘˛˛˛˛˛˛˛˛
nisam joj gledao ispod repa, pa neznam jel musko il zensko,
ak je ovo drugo , manite se corava posla, to ce SVE napravit da nosite gace na stapu ….
zato sam je ja odmah skontao, kako protiv njenih prognoza…
bilo preksinoc na RTL vijestima….to je bio zadnji prilog
…ajme majko,pustim vas malo same i već ste stranku osnovali…
…sad bi Vjeko mogao uvesti apsolutizam… [lol]
UH, cemu sad to????
pa ima mjesta u stranci za SVE…
nacemo mi neku funkciju i za naseg Vjeku…
imam molbu Bakicaaaa….
bih li se ja mogao uclanit isto kao i moj prijatelj pofuk (inace iz stranke) pa da me primite za unuka…
ne vidim nikakvih prepreka za TO…, a i samo da napomenem, moje obje bake su mrtve pa tak da imam slobodno, hocu rec imam mjesta (ono mrtve nemojte shvatit doslovno, isto ne zelim i Vama), da Vam ponudim mjesto da budete moja BAKA….
ak se slozite za pocetak, jel mozda imate kaj sitno, moram si kupit rapitografe (sve dimenzije)
ne, NE samo natjecaj…
pa to se vec unaprijed znaju rezultati…
kad bi se na to dalo kladit, svi bi imali pogodene listice…
i vjerujte mi, meni stvarno novac treba za repitografe, a onaj drugi unuk vas samo zavlaci, on sve odnese u kladionicu…nije na meni da sudim, prosudite sami, sve se vidi po pisanju iz odredenih tekstova…ja sam mala beba za njega i mozda bih si samo kupio zagora ili komandanta marka od tih novaca, nista vise…
vjerujte mi…
silvestre..kako si to zamislia…sidiš joj u krilu a baka recitira Ivu..?.Andića da nebude zabune
čaj sa misrisom cimeta ..koji baškotin [smiley]
..e da ..došla maca na vratanca ,….ipak je pofuk doajen klađenja…
….od 7 tiketa ..jedva mi je 1 prošao ..onaj sa panatinajkosom x2……..i bez dinama…..
…falio je 1 gol briža za over 2.5 i punu šaku brade ,…a ovako …tresla se brda..rodio se miš..i poderane cipele.. [undecid]