….xxxxx xx ….xxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx…..nemrem verovati….xx xx xxx xxx xxxxxxx xxx mačka od poverenja xx xxxxxx xx mir i red xxx xxx ….svi se raskokodakali…….svaka Vam cast……
enivej ….dobro ste obavili posao……tolko prometa na virtualnoj zajednici nije dost dugo bilo
…opet ..enivej……..drago mi je sto su se ovdje počeli okupljati naši priojatelji iz druge županije
POZDRAV SPLITU I OSTATKU DALMACIJE pa i splitu junioru
pofuk
ovo se zove "citanje izmedu redaka"
skonto ja jos jucer, nije to posao samo za jednog coeka, pa Vas lijepo molim da me danas ne ostavljate samog…rastrcalo se to po forumu, pa bogami ni spretniji macak (onaj koji jede viskas) ne bi pohvatao…
SJAJNE VIJESTI:::
G. pofuk…..
nabavili oni nijemci novu hobotnicu˘˘˘˘˘˘OPET STE U IGRI´´´´´´
navodno rodica od paula, s tom razlikom da jos nije pogodila nijedan rezultat…
ali vjerujte mi to nije istina…posto smo mi s Balkana i u stanju smo sve skontat, hakirat itd…
vjerujte macku i postacete bogati…
Vase G. pofuk je samo da kontra odigrate od hobotnice, ne kuzim te pametne svabe kak oni to nisu skuzili i sad ce netko reci "jako pametan narod"..
vjerujte macku ako novine pocnu pisat po njemackoj da je neki svabo poceo dobivat na kladi, nije istina, taj vam je vjerojatno iz nasih krajeva i skonto je isto sto i ja na prvi pogled…
kaj bi oni htjeli da im hobotnica kaze u kojoj minuti pada gol, konacni rezultat, crvene, zute kartone???
ali po svem sudec napisanom i po njemackom perfekcionizmu bojim se da ne zavrsi ko Paul-pod pekom…
naidem li danas na koji "feed" na satelitu, zurno vam saljem PM i odigrajte samo kontra i zato
vjerujte macku…
…ma dragi moji,sve je u redu…deda Jova i Mica već rade visinske pripreme za doček Šeherezade i Onura u Zagrebu…,tako da ću ja biti malo na miru… [wink]
ah DA u pravu ste…to je sad aktualno…morat cu i zbjeci sad par narednih dana kupovinu u jedno trgovackom lancu, pa da nekontrolirano ne posaljem sms za veceru s Onurom…
kaj da narucim-svinjetinu…frka me oa mi on neda noz da si je razrezem…
inace stovatelj sam lika i dijela IZETA FAZLINOVIĆA, yes da je sirovo al’ mi godi…
Pofuk, majke ti, ajde malo mudrosti, znaš, onako kako Bakicaa zna, treba mi malo toga!
Inače, nacionalizirat ćemo ti temu! [lol]
[/quote]
….evo me…..pa ni ti demokrate nemaju prebijene pare…..juce potrosio na republikance …danas na demokrate……
enivej ….velika zahvala totiju i malome sa lovcena te deckima iz marseja i ziline
….konacno nema X znaka
pofuk
[/quote]
..kod mene bio jedan x ..ali nije nanio štetu …uz Romu 2 …milano 1x…
…daj nazovi zemu ,,da nam donese iz švajcarske svakome po jedan dobar sat……samo nemoj onaj zidni sa kukavicom [wink]
..mic-mic ..na mala na [rolleyes]
GENIJALNOˇˇ
pa molicu Vas kakva hobotnica…
ovo je prognozer, a lijepo sam govorio pofuku…al taj ne slusa….
zna se za kaj je hobotnica i pol kile krompira, a zna se za kaj je macka…za rezu…
covjek napravi novu kucu, a ja nemogu obnovit ni ovu staru….a doma macaka kolko volis…
cek, cek odo ja njih priupitat, a vi izbacite parove…
inace imam ih oko 10 komada- evo posteno 100kn komad, a ovome bi bome i poklonio jednu…
navalite dok ima, jebote nisam ni sam znao kolko sam bogat…
za pofuka;
evo malocas stiglo na moj mail a u svezi glede uzaludnog trosenja novaca po razno raznim kladionicama..
znam danasnja vremena su teska, a pogotovo ako se iz dana u dan gubi, zato predlazem nekaj za kladenje i vjerujem, hocu reci ili jos bolje
duboko sam uvjeren
da bi u ovaj okladi sigurno oastili brk, a mozda i bradu…
pozorno slusajte od 58 sec…dobitak zagarantiran..
jos jednom izvor informacija ne otkrivam, samo cu reci da mi je link poslao jedan Cijenjeni forumas…(mislim bez prisile, ak’ me netko muci…pjevam)
p.s. ostade mi jos jedna macka,inace cijena je od zadnji put porasla (znatno), a ako je koji forumas zainteresiran onda je gratis…
bakiceaaae nema pa da ja odrzim obecanje
krenimo od pocetka….od bitka……
FUDBAL
pod naslov VAHAhahaha
došo čovek u dinamovu svlačionicu i iskreno reko fudbal
dinamo poceo dobivati
pofuk
p.s. Vaha hvala ti……..opet mi jedino omjeri ne valjaju ….stavio sam svega 500 kn……ali ipak dobro je………ja lezao kao krava,ti se zivcirao skup sa mamicem,crnci trcali a ja u dzep 1400 kn
……cudno je kak bbb slabo vjeruje u dinamo …..kad sam doso u kladu sreo sam decke bbbeovce iz kvarta i kad su vidjeli kolko stavljam na dinamo ….rekli su mi sta si ti mislis ko si ti…..hobotnica Paul???…..kratko im odgovorio ne…..NE……ja sam pofuk…….
cestitam…
Vahi
pofuku
pokojnom Paulu
rodici od Paula
mojem macku….
bravo decki, a sad bili….
cestitam…
Vahi
pofuku
pokojnom Paulu
rodici od Paula
mojem macku….
nego…izvinte ako smem da pitam kako se zove rodica od Pula????
ima li kakva fotka ili video od nje jer vidim da imamo stosta toga zajedno
pofuk
Joj plače mi se, kao da igra S. Belupo protiv Arsenala…. [undecid]
Ovim putem obavještavam cijenjene forumaše da je na Hrvatskoj političkoj sceni osnovana nova politička stranka naziva HVZ, koja će promjeniti………..sve.
HZV-HRVATSKA VIRTUALNA ZAJEDNICA.
Kao što se šika i ova ima svoj program.
1.Legalizacija i liberalizacija prostitucije.
-Legalizacija……..izabrani moraju plačat za sexualne usluge koje im pruža biračko tjelo.
-Liberalizacija……..biraćko tjelo ima pravo birat želi li pružat sexualne usluge izabranim……bez najave može tražiti provjeru fiz. i psihičkog stanja izabranih te u slučaju odbijanja istog se kastrira uz mogučnost žalbe u zak. roku(žalba ne odgađa izvršenje)………..biračko tjelo ima pravo za zamjenu uloga bez predhodne najave………sad sam umoran…….mušice mi idu u nos………jbg nije lako pisat ustav……..