Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

lijepo receno ovo o pjescanom satu, ali ne bojite li se posto ga niste dugo okretali da sada kasni…

DOBRO JUTRO FORUMASICE I FORUMASI….

…jutro je precijenjeno a bogami i noc….
pofuk

Ovo jedina tema u zadnje vrijeme da možeš nešto pametno pročitat [proud]

…am koliko god to čudno zvučalo u ove sitne sate ali dobro jutro Vam zelim…….ajte malo procitajte sta forumsi pisu oko dionica,,,,,,pa to pas sa maslom ne bi proguto…..sva sreca da smo svi moderarirani ili vecina nas sto pisemo na ovoj temi pa nemamo pravo glasa……..
pofuk

uh, UHH, pa i Vi ste budni…znacni prosla noc bez tuluma….
nego nebi li bilo dobro ili bili bilo dobro da nam se instalira live chat, kak imaju odredene stranice, pa se onda toga nemres rijesit, jel zele chatat s tobom i kad je komp ugasen….
G. pofuk, malo sam razocaran….surfajuci tako bespucima slucajno naletjeh i na Vas profil…ja ga nemam (imam al’ na slikama s profila i to ne kod fotografa)….nigdje ne vidjeh da ste tamo naveli pod "interests" i poslovni. hr….
tak sam zbunjen skroz naskroz????

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

uh, UHH, pa i Vi ste budni…znacni prosla noc bez tuluma….
nego nebi li bilo dobro ili bili bilo dobro da nam se instalira live chat, kak imaju odredene stranice, pa se onda toga nemres rijesit, jel zele chatat s tobom i kad je komp ugasen….
G. pofuk, malo sam razocaran….surfajuci tako bespucima slucajno naletjeh i na Vas profil…ja ga nemam (imam al’ na slikama s profila i to ne kod fotografa)….nigdje ne vidjeh da ste tamo naveli pod "interests" i poslovni. hr….
tak sam zbunjen skroz naskroz????

da mi je u zivotu intersts poslovni…..to bi konacno bila ona odskocna daska da se konačno koknem
enivije idemo na ljepse stvari…..jebao nas poslovni da ga barem nikada nisaqm otvorio jer bi danas bio puno kvalitetnija sto dusom sto materijalno osoba
daklem iz pocetka

PRKLETI NOVAC ( a bogami i x na kladi ko ga izmisli)
igro danas na valenciju ,mancester i šalke…salke mi smrdio jer su ocajni a i ovi zidovi su izbacili neke kvazi austrijance u predkvalifikacijama
normalno spusio jer sam znao odma da ne vlalja opklada……i kak sam izlazio iz klade…malo jace zaoro na nesto drugo i eto profita od 5 iljada kunica……..malo se proveselio sa drugaricama ali na zalost muskog roda i popio 2,3 plus putno i sad otiso u ducan odma kupiti speceraj a ostatak za rezije…..
kad je zena vidjela koliko sam potorsio rekla mi je gospodine……prvi puta u zivotu a stanijem ulaz do ducana……jedino sto mozemo iz ovoga zakljuciti i reci…….PROKLETI NOVAC
pofuk
odo ja sad ubiti oko na sat ,dva jer ujutro imam posla
……u kontaktu smo i molim Vas da Vi pazite dok mene nema na red u virtualnoj zajednici
unaprijed hvala

nemate brige…pripazicu, cak sam si i kucicu nabavio, samo da ne dode onaj idiot s lancem…
ovo za novac ste 100% u pravu…
cujemo se, ugodan dan…

…meni se kod pješčanog sata najviše sviđa ono ..šta ima uski otvor …..inače ..uvijek sam bio čudan…kad sam bio mali ,..dok su se druga dica igrala sa kanticama i lopaticama ..i pravila kule i dvorce …ja san uvik sidija sa strane i igrao se sa pišom ..i crtao raznorazne hijeroglife po pjesku …
..pa su gospoje u prolazu znale reči ,….ala ..vidi malog šta lipo piše [lol]
..sad ,,nekako..sve se prominilo ….nije ni pjesak šta je bio..

…meni se kod pješčanog sata najviše sviđa ono ..šta ima uski otvor …..inače ..uvijek sam bio čudan…kad sam bio mali ,..dok su se druga dica igrala sa kanticama i lopaticama ..i pravila kule i dvorce …ja san uvik sidija sa strane i igrao se sa pišom ..i crtao raznorazne hijeroglife po pjesku …
..pa su gospoje u prolazu znale reči ,….ala ..vidi malog šta lipo piše [lol]
..sad ,,nekako..sve se prominilo ….nije ni pjesak šta je bio..

…šta hiroglifi su ti manji…i nemaju više tako ravnu crtu..više liče ka da su napisani sprejom [lol]

mene pa ubolo u oko…"šta ima uski otvor "..

..nu ..di baš ispod mog posta stavilo reklamu za majonezu,..Octopus..ti nabavi meso ..a ja ču majonezu [rolleyes]
..da mi je znati kako se Slovenci snalaze ,..Piranski zaliv cili ispiš…ispisan ..nema in druge nego po Triglavu tesati glave ..Pahora ..Dolenca..Kardelja …..kad mogu Amerikanci ..što nebi i oni.. [smiley]

Muči vas učestalo i bolno mokrenje? Uzmite Dulcolax, pa dok piškite, možete i kakit! [lol]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

..Ivane sinko ..jesi li marenda [cool]

Ma sa sam se probudio, mi studenti smo FLEKSIBILNI kad je vrijeme u pitanju! [cool]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close