NERVI
madjioničar u usponu objašnjavao i pilio nešto madjioničaru u padu sumnjive proslosti
nakon nekog vremena ovaj potonji kaze pravome
….cuj ti si uspješan……cujem da ti napravis da covek nestane pa se vrati……
…e pa slušaj…..ja sam jedanput napravio da je čovjek nesto i nije se vratio…..
pofuk
p.s. bakica Vas pozdravlja
..neš viti bakicu dok Šeherezada ne završi,..a jes .gleda san i ja par puta ..napeto je ka u brijačnici
..mašala …iden poist par baklava…..
…..ja sam……hm….izvinte ako smem da pitam da li ima netko ko zna koliko ima tocno sati?????
totalno sam se pobugio ………cak mi se cini da sam se poceo slabo snalaziti na svoj sat……..istina je da je pješcani ali je ipak sat
pofuk
a i mene ovaj suncani shebo….bas se navukli oblaci…
a i kukavica se takoder pogubila, i on me pitala, fakat je pusiona s tim tajmingom…
dobro da se nisu sjetili da pomicu dan…
cek sad sam se sjetio, posto danas idem na groblje, a s djedom je pokopan sat, pricekajte dok ga otkopam, pa vam javim kasnije…
BTW kukavicu cu resetirat, a djedov sat zadrzat…
bakice nema…….zamolila je mene da ju zamjenim sa citatima velikana
daklem da nastavimo
POKER PROFESIONILAC
dodje covjek za poker stol i kaze ….dobro vece ….ja sam profesionalni pokeraš
pogleda ga drugi igrač i kaze….Vi gospodine ili izuzetno dobro blefate ili neznate uopce blefati
pofuk
pofuk
..moje molitve su bile kratko vidljive ..ali su expresno ispunjene …..vidite, kad se obeča lemozina..tj. milodar kako to šljaka..
NEMOGU x DA PROMASIM PO NEZNAM KOJI PUTA
oso sa odvjetnikom u kladu……reko idem staviti na liverpul…on stavio na liverpul i deportivo….htio ja staviti…..lomio se i na kraju opet x jer sam stavio na liverpul i atletiko…..sad sam gledo atletiko pa to je uzas…….odu novceki na glupost……sva sreca da je 31. u mesecu tako da sam zavrsio ipak sa plusom ovaj mesec jer kako je krenulo…..uzas
pofuk
p.s. mislim da cu morati Vas zamoliti za pomoc u molitvama
.za naši ljudi ..sa best buy …dojava je bila da IZBJEGNU par atletico-almeria ,..ima sljadoljed da mi pljate [lol]