suze,smjeh,turčin,mudante,deda,baka,trbušni mišići,blondina…………mogla bi i jedna sapunica na virtualki se složit……..ili……..hm..ljube me pogledala…moram ić odmorit [bye]
suze,smjeh,turčin,mudante,deda,baka,trbušni mišići,blondina…………mogla bi i jedna sapunica na virtualki se složit……..ili……..hm..ljube me pogledala…moram ić odmorit [bye]
http://www.youtube.com/watch?v=QC_8giOT_8I
laku noc
pofuk
Brak: Udruživanje dvoje ljudi radi rješavanja zajedničkih problema, koje inače ne bi imali da se nisu udružili.
Brak: Udruživanje dvoje ljudi radi rješavanja zajedničkih problema, koje inače ne bi imali da se nisu udružili.
[lol] [lol] lucky luke tj. tada talični tom strip prije jedno tridesetak g.Karavana sa ženama s istočne obale na zapad po muževe…….pa gdje se sjeti toga…..mislim da je bilo i nešto ovakvo….žene su zabrinute dok se ne udaju a muškarci se tek tada……. [thumbsup]
[lol] [lol] lucky luke tj. tada talični tom strip prije jedno tridesetak g.Karavana sa ženama s istočne obale na zapad po muževe…….pa gdje se sjeti toga…..mislim da je bilo i nešto ovakvo….žene su zabrinute dok se ne udaju a muškarci se tek tada……. [thumbsup]
[/quote]
talični tom ce uvijek biti talični tom
pofuk
pofuk
ZLIKOVAC
…….škola…….
ošo je danas kod mame pofuk da me nahrani i kad imam tam kaj vidjeti……sve puno malih pofuka
neznam ni sam kolko ih se nakotilo i od kud
raspito se ja diskretno o njima i saznao da je jedan krenuo u školu
……malo me bilo prpa jer nekak mali opasno zgleda,makar sam steko dojam da je zenski mali pofuk….krenem ja ka tom zlikovcu i pitam ga kak je bilo u vrticu
odgovori on meni piskutavim zenskim glasom da kaj meni pada na pamet da on ide u školu
pitam ja njega ili nju…vise ni sam nisam siguran……koji ti je predmet najdrazi
dobim odgovor tjelesni
na moje pitanje zasto????? uslijedio mi je ko iz topa odgovor zato što ga još nismo imali
………..??????????????????????
‘????????
pofuk
Veza: Proces trošenja ogromnih količina novca, vremena i energije s ciljem boljeg upoznavanja nekog tko vam se trenutno ne sviđa naročito,a u budućnosti će vam se vjerovatno sviđati još manje,a sve radi seksa
..pofuk..fukaš li kaj ??? ..ili se uzdaš u rode i Duh Sveti [huh]
pa stekel sam dojam da se vise u niš ne uzdam a ponajmanje u sebe
pofuk
p.s. pa kolko to ima sati?????
kaj me tak rano budite