Pismo Bogu
Mali Benjamin sjeo je za stol da napiše dragom Bogu pismo u kojem ga moli da mu podari sestricu. Pismo je počeo ovako:Dragi Bože, bio sam veoma dobar …Stao je, razmislio. Ne, Bog mi neće povjerovati. Zgužvao je papir, bacio ga i počeo ponovno:Dragi Bože, uglavnom sam bio dobar …Opet je stao usred rečenice. Opet je počeo razmišljati.Boga to neće dirnuti. Zgužvao je pismo i bacio ga u koš.Potom je Benjamin otišao u kupaonicu, i s držača uzeo veliki frotirski ručnik. Odnio ga je u dnevnu sobu i brižno ga raširio na kauču. Izravnao je sve nabore. Zatim je pošao do kamina i s njegovog okvira veoma oprezno skinuo kip Majke Božje. Često je vidio i gledao kako majka brižljivo briše prašinu s kipa. Više puta su mu roditelji kazali da kip smije gledati, ali ga ne smije dirati. Sada ga je uzeo sa svom dužnom pažnjom.Benjamin je nježno položio kip nasred ručnika i brižno ga zamotao. Potom je sve omotao gumenom vrpcom i donio na stol. Zatim je uzeo još jedan list papira i počeo Bogu pisati treće pismo. Glasilo je ovako:Dragi Bože, želiš li ponovno vidjeti svoju majku …
što rade mama i tata iza zatvorenih vrata?
– pišu pismo rodi da ti donese brata.
što zna roda o mome bratu – ja vjerujem u tatu! [lol]
M.Kušec
VEDSTKA MATEMATIKA
11 puta 11 jednako
11
.11
121…….znaci 121
turbo folk VEDSKA MATEMATIKA sa srecnim zavrsetkom
23 je sretan broj jer 2+3 je 5 znaci 23 je 5
………pa ljudi moji da li ko zna da li je onaj bill karrington iz dinastije shvatio da je sam sebi ćale jer imam dojam da ce uskoro smak sveta a kao sto znamo neimenovani najveci samoprosglaseni prorok u bivsoj ozoglasenoj SFRJ je reko da ce biti smak sveta kad brega pocne da peva a bill karington shvati da je sam sebi ćale………
nis mi nije jasno………ja nisam cuo za ovakvu matematicku metodu ali mi je frend rekao da je neki dan gledo na TV nekakvog buduceg nobelovca iz podrucja fizike i znanstvene fantastike te da je on reko da je 23 u biti 5 i to na jedan empirijski nacin elaborirao……..molim Vas ako netko ima tu snimku da je 23 u biti 5 da je pusti i da vidim tog nobelovca buduceg jer sam kao po obicaju sve to prespavao……..reko frend da je gledo to na nekoj stranoj tv na brejking njuz pa ako netko to ima molim Vas da mi pusti tu snimku jer vise ni blajvasa ni hartije nemam koliko se mucim sa tom jednadzbom jer nikako da dojdem do rezultata da je 23 u biti 5 …..svim metodama sam pokusao
unaprijed hvala
pofuk
ovo je odlicno a meni su se svi smijali kad sam izrazio zelju da me hite u neku raku i srave iznad mene nekudjukelu koja dize levicu zadnju i piša po meni….naravno bez mojeg i njegovog imena
pofuk
VEDSTKA MATEMATIKA
………pa ljudi moji da li ko zna da li je onaj bill karrington iz dinastije shvatio da je sam sebi ćale nije jasno………ja nisam cuo za ovakvu matematicku metodu ali mi je frend rekao da je neki dan gledo na TV nekakvog buduceg nobelovca iz podrucja fizike i znanstvene fantastike te da je on reko da je 23 u biti 5 i to na jedan empirijski nacin elaborirao….
……nikako da dojdem do rezultata da je 23 u biti 5 …..svim metodama sam pokusao
unaprijed hvala
pofuk
Dragi Pofuk
ti bar imaš smisla za šalu…..moja kolegica plavuša se je samo šalila i to joj je bio kak Zagrepčanci vele samo "šlagfort"….
To ti je kao da ja skačem na to što si stavio jedno T previše u Vedstka matematika. Bolje da ti skačem na štogod korisnije….
Sanjaj mirne stvari i budi mi bolje volje…..
[kiss]
VEDSTKA MATEMATIKA
………pa ljudi moji da li ko zna da li je onaj bill karrington iz dinastije shvatio da je sam sebi ćale nije jasno………ja nisam cuo za ovakvu matematicku metodu ali mi je frend rekao da je neki dan gledo na TV nekakvog buduceg nobelovca iz podrucja fizike i znanstvene fantastike te da je on reko da je 23 u biti 5 i to na jedan empirijski nacin elaborirao….
……nikako da dojdem do rezultata da je 23 u biti 5 …..svim metodama sam pokusao
unaprijed hvala
pofuk
Dragi Pofuk
ti bar imaš smisla za šalu…..moja kolegica plavuša se je samo šalila i to joj je bio kak Zagrepčanci vele samo "šlagfort"….
To ti je kao da ja skačem na to što si stavio jedno T previše u Vedstka matematika. Bolje da ti skačem na štogod korisnije….
Sanjaj mirne stvari i budi mi bolje volje…..
[kiss]
[/quote]
kao i uvijek ste u pravu pa mi ne preostaje nista drugo nego da citiram jednog od dvojice vice prvaka svijeta u humoru ma koliko god to tuzno bilo da sam i ja pokleknuo pod trendom citiranja
daklem…….
ZLO MI JE OD ZABAVE
pofuk
…….opet ja ….ispricavam se …..ako nije tesko molim pofuk sa malo p…….znate na to sam jako osjetljiv
unaprijed hvala
srdacno Vas
pofuk