eto pofuka na forumu.
i mene u Dinamu… [lol]
bas sam i ja to primjetio samo bi bilo dobro da vec ako je potegnuta tema multinickova da se sa potegne i pitanje kradje identiteta jer sam osto šokiran kad sam vidio tvoje ime u dinamu
pofuk
p.s. jedino sto mozemo reci neka institucije rade svoj posao
bas sam i ja to primjetio samo bi bilo dobro da vec ako je potegnuta tema multinickova da se sa potegne i pitanje kradje identiteta jer sam osto šokiran kad sam vidio tvoje ime u dinamu
pofuk
p.s. jedino sto mozemo reci neka institucije rade svoj posao
[/quote]
ah DA, a vidi se to po svemu, cak sam i jezik dobro svladao, a ako nista drugo dosao sam da se dobro prodam….BTW nisam bas nekaj primjetio da se bolji dio populcije buni na multinickove…ma da ih je i pet (5) opet bi bilo- a di je sesti???
p.s. institucije jako rade svoj posao ali nisu zainteresirane…
pps. mijenjam portfelj za reno lagunu!!!!
navodno da su iz kaptola dali blagoslov i obecanje da ce biti uz nase obdarene nogometaše
ima li ko vezu tamo ili barem njuh da najde onog našeg nadbiskupa i da ga zamoli da se malo pobrine za nas forumase….jest da nismo obdareni ali……..
pofuk
Dođe vrijeme kad se svi dugovi traže, i to odjednom i sa strašnim, zamršenim kamatama.
I ne samo to, nego sve ono što je čovijek ikad u životu kupio plaća sad ponovo,
i to po novoj, višoj cijeni…
Ivo Andrić
ZAHVALA
ovo je moj jubilarlni 6759. post
hvala Vam na svemu
pofuk
nema na čemu..
Postoje dvije dobre stvari u životu,
sloboda mišljenja i sloboda akcije..
Ja ne tražim ja nalazim…
Picasso
http://www.jutarnji.hr/-ekonomija-u-rukama-mudobubregologa/883333/
da, i mladi bi htjeli malo privatizirati, otuđmaniti, stambeno zaslužiti, ali ima nade i u mlade ..
sinoć sam izgubio mobitel u klasićnoj vikend pijanki, a danas već dobio natrag mobitel, pa kad vam nalaznica vrati mobitel i kaže da se tak bolje osjeća, odmah dobijem potrebu da to podijelim sa svima vama, jer možda postoji još traćak nade u ovom našem mulju..
eto, laku noć
da, i mladi bi htjeli malo privatizirati, otuđmaniti, stambeno zaslužiti, ali ima nade i u mlade ..
sinoć sam izgubio mobitel u klasićnoj vikend pijanki, a danas već dobio natrag mobitel, pa kad vam nalaznica vrati mobitel i kaže da se tak bolje osjeća, odmah dobijem potrebu da to podijelim sa svima vama, jer možda postoji još traćak nade u ovom našem mulju..
eto, laku noć
Vratila je ona mobitel ali ostavila sebi broj [thumbsup]
Kako bi se čuli da je ostao kod nje!? [lol]
eto, laku noć
Vratila je ona mobitel ali ostavila sebi broj [thumbsup]
Kako bi se čuli da je ostao kod nje!? [lol]
[/quote]
jao, ode ovo u drugom smjeru,
ali ste u pravu
treba saslušati te mlađe generacije
u četri oka