Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Car se nikad ne osjeća tako dobro u Pekingu
kao onda kad u provinciji govore da je bolestan…

Kineska poslovica

Izgubi se Rambo u Crnoj Gori u nekoj planini i naleti na malu kućicu. Uđe on, kad baba i deda leže u krevetu, upaljeno im svjetlo, šute. Rambo umoran, gladan, upita dedu:
– "Dobro veče, ja sam se malo izgubio i jako sam gladan, da li bi mogao nešto pojesti?"
Deta šuti.
Upita Rambo babu, baba šuti.
Vidi Rambo da nema ništa od odgovora pa ode u kuhinju i sve im pojede.
Ožednio Rambo, pa upita dedu opet:
– "Hvala deda za hranu, ali ja sam toliko žedan, pa bi zamolio da popijem nešto"
Šuti deda. Upita Rambo i babu. Baba isto šuti.
Ode Rambo i popije im i vino i rakiju i sve sto je našao. Sjedne Rambo da se odmori, pa pomisli kako bi dobro bilo da nešto kresne. S obzirom da je jedina žena u okolini, pita Rambo dedu da li bi se ljutio da kresne babu. Šuti deda opet. Pita Rambo i babu, baba isto šuti.
Kresne Rambo babu, odmori još malo i ode dalje.

Tad kaže baba:
– "Hajd što si mu dao da svu hranu pojede, pa i što si mu dao sve da popije, al kako si mu mogao dozvoliti da me kresne?"
A deda se okrene i reče:
– "Prva si progovorila, ajd sad ugasi svjetlo!"
.. [cool]..

Kad se sretnu muškarac koji ne zna šta hoće i žena koja zna šta hoće,
takav susret mora se završiti brakom.

Duško Radović

…u obrnutom slučaju ‘samo’ sex-om [cool]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

…da odgovorim na brojne upite
..dakle ..gosp. pofuk se upravo vratio iz Maroka , gdje ga je poslo Mamič u potragu za novim talentima i nadama za Dinamo ….tako da sad možete očekivati pojačan promet sa dionicom igh
..jes mi donija lulu i suvih datula ???

Čovjek nakon smrti ostavlja ime,
a leopard krzno…

Kineska poslovica

a leopard krzno…

Kineska poslovica

..a oklagija ???

a leopard krzno…

Kineska poslovica

..a oklagija ???
[/quote]
…a čuj,to ostavljaju bakiceee [rolleyes] [proud]

Pošli baba i deda u susjedno selo da kupe tele. Usput deda stane u polje da piša. Naleti pčela i ubode ga u nezgodno mesto, i to mijesto, naravno, otekne. Deda kuka, a baba osjeti šansu i preporuči seks terapiju. Posle izvjesnog vremena i seks terapije deda se zamori i kaže:
• ‘Ajde babo da idemo, treba da kupimo tele!
• Ma jebeš tele, ‘ajde da kupimo pčele! – zadovoljno će baba.
..
[proud]

a leopard krzno…

Kineska poslovica

dobro da je bandic cuo samo za onu poslovicu o cvjecu….zamislite da je ovu citirao na otvorenu čajna tauna
pofuk

FUDBAL
juce ja igro sa škvadrom fudbal i u jednom trenutku pridje meni ,sav unezvjeren, jedan ugledan hdzovac i kaze pofuk izgleda da gubimo izbore…..daj pomogni i smisli nam neki dobar slogan za izbore kako bi ih dobili………….kazem ja njemu …izajdite sa sloganom HDZ: MI SMO NEKI NOVI LJUDI
nakon utakmice doleti do mene sav unezvjereni sdpovac i kaze pofuk pomagaj nisam siguran da cemo dobiti izbore………..reci neki slogan sa kojim da izajdemo na izbore……….htio sam mu reci da izajdu sa SDP: MI SMO NEKI NOVI LJUDI…………ali me je bilo frka da slucajno ne pozna onog mog hdzovca
pofuk

Dok imaš novca, misli na oskudicu;
sjećaj se gladnih godina dok vršiš bogatu žetvu…

Kineska poslovica

Ljudi su najlakovjerniji u trenutcima kad su najsretniji.
J.K.Galbraith "Veliki slom 1929."

who dares, wins

New Report

Close