PPp-Postovani Prijatelju pofuk
PKp-Postovvani Kolega pofuk
CKp-Cijenjeni Kolega pofuk….ovo CK na nekj asocira????
nije se potrebno ispricavat, drago mi je da vam je drago i ugodno u remijevom drustvu…
spominjjuci WC, ja sam krenuo, ali dosavsi tamo jednostavno sam se upitao posto sam dosao..
nisam za kompom tak da sam slucajno naabasao na ispriku, poslovni je upaljen onak iz navike.
trenutno sam se opet bacio malo na fizicki posao jel od burze bas nemam za peciva koja mi sad idu u tek..
nego imam i ja jedno pitanje, ali molim samo ozbiljne odgovore – gdje se na internetu pali teletekst?
hrt teletekstu ukucate u gugl i onda vam se sa desne strane pojavi koju stranicu ocete i to je to
da li meni netko moze reci kako se na internetu najde rts teletekst
pofuk
PPp-Postovani Prijatelju pofuk
PKp-Postovvani Kolega pofuk
CKp-Cijenjeni Kolega pofuk….ovo CK na nekj asocira????
nije se potrebno ispricavat, drago mi je da vam je drago i ugodno u remijevom drustvu…
spominjjuci WC, ja sam krenuo, ali dosavsi tamo jednostavno sam se upitao posto sam dosao..
nisam za kompom tak da sam slucajno naabasao na ispriku, poslovni je upaljen onak iz navike.
trenutno sam se opet bacio malo na fizicki posao jel od burze bas nemam za peciva koja mi sad idu u tek..
nego imam i ja jedno pitanje, ali molim samo ozbiljne odgovore – gdje se na internetu pali teletekst?
hrt teletekstu ukucate u gugl i onda vam se sa desne strane pojavi koju stranicu ocete i to je to
da li meni netko moze reci kako se na internetu najde rts teletekst
pofuk
[/quote]
uh HVALA Vam, a ovo kaj vi hocete meni odmah rusi mozzilu-nevjerojatno ko da mi sam mariborski virus uso u komp…
da ste pitali kako ga nac, evo sturih podataka
HB 13E 11411h sr 27500 FTA , a ako imate kablovsku ond vam to nije potrebno…
Pričaju četiri stare bakice, zaklete i konzervativne katolkinje. Kaže prva: -Moj sin je svećenik, kada ga ljudi ugledaju obraćaju mu se sa "Oče". Kaže druga: -Nije to ništa, moj sin je biskup i ljudi mu se obraćaju sa "Vaša svetosti". Kaže treća: -A moj sin je kardinal, pa mu se obraćaju sa "Vaša Visosti". No četvrta baba šuti i šuti… I odluče ju ove tri upitati za njenog sina: -A čime se bavi Vaš sin gospođo? I dalje neodlučna baba ipak odgovori: -Moj sin je 190 cm visoki bilder i maneken, te svjetski poznati striper, a kada ga vide, ljudi mu se obraćaju sa: "O moj Bože…"
[shocked] [lol]
ISPRIKA
ovim putem se iskreno ispricavam cijenjenom forumašu bwin65 sto mu se nisam danas ispričao
pofuk
MOlITVA
Srpski mladi delfini vaterpolo
Hrvatski vitez Cilic
AMEN
pofuk
vise ni moltive ne pomazu
ipak je tenis sport za bogate
dost je bilo
pofuk
vise ni moltive ne pomazu
ipak je tenis sport za bogate
dost je bilo
pofuk
[/quote]
..čuj .., kako si krenuo..završičeš na đepnom bilijaru ….
..samo ..pripazi ..kad te krene nečeš moći stati [rolleyes]
[/quote]
dao sam otkaz ovom srucnjaku za tenis….on je ipak za fundamentalne vrijednosti
gledo sam ovog naseg zemu od ćilića pa vuko se ko avet……bolje bi bilo da su ga dali na infuziju…..u krajnjem slucaju jebes pare makar nisam malo ulozio jer se nadam da cu ih vratiti na fudbalu ali ovo nema smisla
imo sam dojam dok sam gledao meč da ćemo ostati bez jednog od najboljih ambasadora…..siroti vuko se ko crkotina…..sva sreca da je živ……..
pofuk
p.s. jedan forumas mi je sad dao neki blog i onda sam tamo od nekih svojih šipaca prepiso safarovu,brazil i bosance
da si me barem prije upozorio da se ne kladim
safarovu,brazil i bosance…….ovo če proči i bez drukanja ..
vise nis ne vjerujem…rijeci ti se pozlatile
pofuk
vise nis ne vjerujem…rijeci ti se pozlatile
pofuk
[/quote]
..gledan tamo neki CNBS , ne razumin baš engleski ,.al čini mi se da ovi iz FED-a tražu od Obame da dekretom zabrani kladionice ..jer da su one krive za pad dionica i moguču deflaciju..isto tako ..izgleda da če uvesti nekakve etf-ove na klađenje tako da u slučaju pošinga ulagač dobije natrag ulog ..minus 5 posto..i..izgleda da su neki hedge fondovi tu upleli prste ….di smo dasmo najebasmo .. [lol]