dok traje ovo ludilo od burze prikratite si muke
pustajte samo po redu…
dok traje ovo ludilo od burze prikratite si muke
pustajte samo po redu…
pa ovo je fantasticno……..i ne samo to nego i poučno
di je sad onaj luka oman iz drustva za zastitu zivotinja pitam ja Vas????
ste vidjeli kako je samo ovaj kapitalisticki zastitar sašio onu žirafu?????
pofuk
TURIZAM U HRVATSKOJ
Perjanica Leejevih unajmljenih plovila je “admiralska” megajahta Kogo dugačka 72 metra na kojoj Lee i brojno društvo provode uglavnom veći dio dana i za koju dnevni vez u hvarskoj luci stoji 1000 eura
HA HA HA HA HA——SOMA EURA za ovkvu grdosiju i vez na takvome mjestu
pofuk
najgledanija zivotinjska bitka,
pregledana
54 606 821 puta
nije tako strasno kako se cini na prvi pogled….
…ja sam….evo doso sam doma,,,, nije mi dobro….pa sam si mislio kak bi bilo lepo da mi konacno bude dobro……..odlucio sam pisati drugu Titu pismo kako bi mi on pomogao da mi bude dobro pa sam htio zamoliti ako ima neko mrvicu stariji od mene ko je svojedobno u osnovnoj školi piso pismo drugu Titu da mi pomogne jer me frka da nesto ne zaserem jer mi je prvi puta da mu pisem buduci da sam mladja generacija …..toliko mlada da je moj jedini docek druga Tita bio kad je on umro i kad je pozdravljo skvadru na zagrebackom kolodvoru u prolasku iz ljubljane ka beogradu……doduse nisam bio na tom doceku jer sam bio sprijecen buduci da sam slagao sa ljubavnicom lego kocke u vrticu
pofuk
…ja sam….evo doso sam doma,,,, nije mi dobro….pa sam si mislio kak bi bilo lepo da mi konacno bude dobro……..odlucio sam pisati drugu Titu pismo kako bi mi on pomogao da mi bude dobro pa sam htio zamoliti ako ima neko mrvicu stariji od mene ko je svojedobno u osnovnoj školi piso pismo drugu Titu da mi pomogne jer me frka da nesto ne zaserem jer mi je prvi puta da mu pisem buduci da sam mladja generacija …..toliko mlada da je moj jedini docek druga Tita bio kad je on umro i kad je pozdravljo skvadru na zagrebackom kolodvoru u prolasku iz ljubljane ka beogradu……doduse nisam bio na tom doceku jer sam bio sprijecen buduci da sam slagao sa ljubavnicom lego kocke u vrticu
pofuk
Hm…..nije baš da se sječam ali 75.ili76……….posjet miliciji u Šimunskoj…….časna nas je pustila s vjeronauka da mu mašemo na Maksimirskoj……….al pofuk za pisat njemu treba malo žešča veza…..probaj [pray] [pray] pa možda [thumbsup]…….oprostite kaj nemrem bolje [cry]
ISPRIKA
ovim putem se javno ispricavam jednom nadasce dragom i cijenjenm forumasu sto sam ga neki dan uvrijedio na privat……nije mi bilo ni na kraj pameti ali sam bio totalno pijan……makar to i nije neka isprika pa je bolje reci da sam ispo kreten sa svojim glupim smislim za humor koji to i nije
necu navoditi ime tog forumasa u cilju zastite njegove privatnosti jer je prepoznat i radi na vrlo eksponiranom mjestu
ujedno i isprika za jucerasnje parove u tenisu kaj mi je dao moj profic…….ja sam riknuo 3 soma kuna ali me vise muci kaj su moji prijatelji forumasi riknuli….danas sam zvao profica i kad je cuo da su me i drugi pratili me stero u 3 p.m. da mi vise nece davati parove…..ja ga sad opet zovem i ne javlja mi se …….ako mi se javi i da koji par pa ako ima koji kladitelj samoubica poput mene neka slobodno prepise
pofuk
ISPRIKA
ovim putem se ispricavam cijenjenom kolegi silvestru sto mu se u zadnje vrijeme nisam na privaqt uopce javljo ali od kad je javno objavio link od onog francuza remi gaillarda nemam vremena ni na wc otici
pofuk
ISPRIKA
iskrena isprika cijenjenom forumasu GERONIMU sto sam bio drzak prema njemu i molim ga da se vrati na forum jer od kad je on otisao sa foruma sve dionice su pocele bespovratno padati
GERONIM vrati se……potreban si nam
pofuk
PPp-Postovani Prijatelju pofuk
PKp-Postovvani Kolega pofuk
CKp-Cijenjeni Kolega pofuk….ovo CK na nekj asocira????
nije se potrebno ispricavat, drago mi je da vam je drago i ugodno u remijevom drustvu…
spominjjuci WC, ja sam krenuo, ali dosavsi tamo jednostavno sam se upitao posto sam dosao..
nisam za kompom tak da sam slucajno naabasao na ispriku, poslovni je upaljen onak iz navike.
trenutno sam se opet bacio malo na fizicki posao jel od burze bas nemam za peciva koja mi sad idu u tek..
nego imam i ja jedno pitanje, ali molim samo ozbiljne odgovore – gdje se na internetu pali teletekst?