Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…pozdrav ekipi……..jutro sa Proizda…..podne sa Lastova….ujutro smo papali ježince koje sam ja izvadio dragoj svojoj (moro i ja jest,veli godine su me zele,pa……jedi) al zato na Lastovu mmmmm…………..rižoto sa sipicom i mušulama……a sad pajkit ak bu dala [pray] [pray] [lol]

Tko nikad ne sanja,
prespava najljepši dio života…

Fredrich Ruckert

ja prespavo i sanjanje
pofuk

GODISNJI ODMOR

da otidjem na godisnji odmor u inozemstvo i da me tamo doceka neki lokalni poluizgubljeni politicar i zazeli ugodan odmor ,odma bi se okrenuo nazad i pravac zagreb

pofuk

ISTINITE HISTORIJESKE ČINJENICE

TOMISLAV HORVATINCIC

gledo ja prije godinu inesto ne tv kod tate pofuka htv
kad ono…neki nenaociti gospodin laprda o necem o cemu ja pojma nemam a bogami on jos manje
kaze meni tata pofuk….gle sine ovo je moj prijatelj…ja pogledam ko je to…kad ono …tomo horvatincic
pitam ja tatu pofuka ….tata ….pa to je ….da li ti znas ko je to…….veli meni tata pofuk…pa to je tomek…moj prijatelj….pitam ja tatu pofuka u strahu da je senilan ko ja….cuj…kad si ti zadnji put videl svog prijatelja……veli on meni …pa nedavno sine…..negde krajem 70 tih lad se zabio u mene sa autom……simpa tip….bil je mali pod gasom mi se cinilo….pa sam si mislil kaj bum zval murju jer si i ja volim popiti i jos mi je taj simpaticni decko htel lovu dati…ali kaj bum mu uzo lovu jer mi je samo branik i jos nekaj sitno razbil…svega par stotina maraka…….i jedva sam mu rekel da otijde jer nema novaca,veli meni tata pofuk…………..

pofuk
p.s. mislim da nije vrijeme ni mjesto da sad kazem kaj sam odgovoril tati pofuku na ovo jer me frka da mi prijatelj od mog tate ne zazida prozore kak je krenul
p.p.s. taj odgovor mislim da neu dati ali uskoro cu ispricati crticu iz kontakta mame pofuk sa prijateljom od tate pofuka

Crijepovi koji nas štite od kiše,
izrađeni su za lijepa vremena…

Kineska poslovica

Kineska poslovica

bako….ja sam…..cuj prosim te …moze li neka japanska jer mi danas dolaze sa hokaido otoka prijatelji pa mislim da nema smisla da ih docekam sa kineskom poslovicom jer su oni iz vise nego nacionalisticke japanske porodice i jako su osjetljivi
daklem treba mi japanska a nikako kineska ili ne daj boze korejska poslovica
unaprijed hvala
pofuk

SILVESTAR si tu?????
pofuk

Kineska poslovica

..kako se na kineski kaže deda Jova ??????

…Pim Pek Pao
[lol]

Kineska poslovica

..kako se na kineski kaže deda Jova ??????

…Pim Pek Pao
[lol]
[/quote]
pa mene su ucili u osnovnoj skoli da se deda jovan kaze deng Jo xjao Va peng
da …..mislim da se tako kaze
ali bih se opet vratio na moj prethodni post i rekao da meni nista ne znaci sta znam kako se na kineskom kaze deda jova….meni dolaze prijatelji iz japana pa bi molio ako netko zna kako se kaze deda jova na japanskome
pofuk

SILVESTAR si tu?????
pofuk

Uvijek za Prijatelje…UVIJEK… [yawn]
nocni sam bio, pisem i zijevam, na bid i ask se ne usudujem da ne postavim krivo nalog i napravim zbrku iliti blokadu naseg nam TK…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

SILVESTAR si tu?????
pofuk

nocni sam bio, pisem i zijevam, na bid i ask se ne usudujem da ne postavim krivo nalog i napravim zbrku iliti blokadu naseg nam TK…
[/quote]
dobro to je sasvim normalno za mačore…..nego da cujem da li gubite kilazu…..meni su sad sa vrgade javili da su svi mačori tamo izgubili 35 posto tezine……sad gledam i hodam po trnju kako na burzi tako i po kvartu trazeci macke ali da vidim da li su smrsale ali izgleda da ste Vi jedina mačka koja nije otisla na godisnji pa Vads zato to pitam
pofuk

SILVESTAR si tu?????
pofuk

[/quote]
dobro to je sasvim normalno za mačore…..nego da cujem da li gubite kilazu…..meni su sad sa vrgade javili da su svi mačori tamo izgubili 35 posto tezine……sad gledam i hodam po trnju kako na burzi tako i po kvartu trazeci macke ali da vidim da li su smrsale ali izgleda da ste Vi jedina mačka koja nije otisla na godisnji pa Vads zato to pitam
pofuk
[/quote]
[lol]
uh, bojim se da sm u predobroj formi jos tamo negdje od srednje skole…kilaza je skoro taman, a ostatak nije za ovu vrst foruma…
onih 35% bi se dalo stavit u moj portfelj, daklem "-" to bi bila tuzna istina, danasnjeg dana…nazalost..ali, sretan sm i zbog onih koji su zaradili.
citam vas redovito i ocjene su vecinom moje, moderatori mi ne dozvoljavaju vise od 3x, dok kod kuce to nije slucaj nego takticko povlacenje…obzirom na obzir evo bas sad me uklijestilo pa me interesira ovog momenta-pada li stogod kod vas…
HMN skoro zaboravih;
da u pravu ste, godisnji je jako lose ulozen u lose dionice, svjestan sam da ce bit dobro kad grozde sazrije ali iskreno nadao sam se SADA….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

New Report

Close