Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

a ja sada i više nikada… [smiley] [smiley] [smiley]

Ja se uvijek pomladim kad vidim đorđa klonija [lol] , obzirom da smo generacija, on jadan još uvijek u dilemi dal da se ženi il ne, ima vremena čovjek, mlad je još [huh], pa što se ne bi i ja osjećala kak i on, istinabog da bi ja mogla skoro i djecu ženit, al …. [lol]
Edit: nego, poruke na fejsu ne provjeravaš vidim. [proud]
[/quote]
frajer je zgodan……to je neosporivo ali da tak padaš na folere?????? pa taj tip je nesto kao američki giorgo višnjic ako se ne varam……radje se fokusiraj na edvarda nortona ili ak ti se ne dopada onda uzmi provjerenog breda pita jer sam tak ionak cul da je ona njegova ludjakinja u postporodjajnoj depresiji jer je opet nekog nesvrstanog huligana posvojila tako da imas sanse
pofuk

frajer je zgodan……to je neosporivo ali da tak padaš na folere??????

[lol]….ja jedino morem pasti s nogu od umora. [lol] …pa čovjek mi je generacija, uzor vitalnosti. [tongue]

[lol]….ja jedino morem pasti s nogu od umora. [lol] …pa čovjek mi je generacija, uzor vitalnosti. [tongue]
[/quote]
….hm…da …slazem se da je uzor vitalnosti ali virtualne……..ali svejedno imas prav …uopce loše ne zgleda za 60 godišnjaka
pofuk

[/quote]

aaaah, ve bu umor za sve kriv!
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

a ja sada i više nikada… [smiley] [smiley] [smiley]

Ja se uvijek pomladim kad vidim đorđa klonija [lol] , obzirom da smo generacija, on jadan još uvijek u dilemi dal da se ženi il ne, ima vremena čovjek, mlad je još [huh], pa što se ne bi i ja osjećala kak i on, istinabog da bi ja mogla skoro i djecu ženit, al …. [lol]
Edit: nego, poruke na fejsu ne provjeravaš vidim. [proud]
[/quote]
pa onda bi uskoro mogli imati i pravu baku ovdje, a ne samo ofu foliranticu….[lol] [rolleyes]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

…evo nešto iz dalmatinskog tiska…
kako da žene dulje žive…
"Gospođa ima 102 godine jer joj je muž pomorac pa ju nije maltretirao…"

[lol] [lol] [lol]

aaaah, ve bu umor za sve kriv!
[wink]

znaš onu koja vredi za naše krajeve o ženama koje postoje da bi delale. [undecid]

pa onda bi uskoro mogli imati i pravu baku ovdje, a ne samo ofu foliranticu….[lol] [rolleyes]

[lol]…ajde srećom imam djecu pametniju od mene. prvo školice pa onda…

…evo nešto iz dalmatinskog tiska…
kako da žene dulje žive…
"Gospođa ima 102 godine jer joj je muž pomorac pa ju nije maltretirao…"

[lol] [lol] [lol]

koliko bu tek živjela ona koja ga uopče nema. [huh]

…evo nešto za našeg Mini bara…

…gledam sve nešto i razmišljam…

…jesmo li mi ovu burzu poslali na godišnji odmor ili na čekanje… [thumbsup]

pa onda i jednu za bećarinu da se ne osjeti zapostavljen.

http://www.youtube.com/watch?v=fNBggzQNpLA [lol]

ode ova bakica peglat hrpu veša jer od burze kruha nema a kamoli kolača. [sad]

New Report

Close