Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…alo ekipa …lijep pozdrav od bakiceee..,eto sve mi se pobrkalo…i rimski i grcki mitovi…i Dionizijevo uho..i katedrale i crkve…i limuni i narance…na Etni sam skoro pala u grotlo…prezderavam se na ovoj Siciliji,a evo u hotelu se bas sprema mis univers Italije…a one tanasne ko vrbe,bas za mog pofuka,a ne za deda Jova koji mi se nesto petlja oko njih… [proud]

ja sam…pozdravi molim te milana šeškovica
pofuk

opet ja…..evo malo da i curke uzivaju……za keku ,bakicaauu i ivana7dmau

pofuk

…a lepi moj pofuk,nadam se da se nisi kladio na ove Italijane..,jer ovdje i majce sa njihovim likom prodaju skoro za badava,i manje od upol cijene…toliko su na niske grane pali…a za kuma Milana nema problema.. [cool]

…a lepi moj pofuk,nadam se da se nisi kladio na ove Italijane..,jer ovdje i majce sa njihovim likom prodaju skoro za badava,i manje od upol cijene…toliko su na niske grane pali…a za kuma Milana nema problema.. [cool]

daj mi molim te donesi jednu majcu sa grupnim portretom buffona,pirla i gatussa…ja prezadovoljan
pofuk

KAKO SAM PROVEO DANAŠNJI DAN
http://www.jutarnji.hr/pogledajte-tko-je-sve-bio-na-primanju-kod-josipovica/841804/?artId=841996&foto=10
pofuk

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/world-cup-2010/7856492/WAGS-arrive-in-South-Africa-to-back-England.html
pofuk

KAKO SAM PROVEO DANAŠNJI DAN
http://www.jutarnji.hr/pogledajte-tko-je-sve-bio-na-primanju-kod-josipovica/841804/?artId=841996&foto=10
pofuk

E pa kolega pofuk, moj je ipak manji [lol]
cijelo vrijeme sam sumnjao i tek sada nisam 100% siguran u neke stvari he he…
nego BTW zanima me traubisoda u vasim rukama-jel uopce kaj valjala i jel janjac bio dobro pecen..
ali ipak….hmn, da ne duljim nego da pitam konkretno pa iz tog razloga i pisem ovaj post:
posto vidim da se krecete u "cream d’l cream" ili ti po domaci (majoneza) zivo sam zainteresiran sta su doticni rekli o nasem TK kapitala, ‘ocemo mi u banku po te novce konacno il’ u apoteku po antidepresive????…..

p.s. posto mi nije stalo u PM pitam ovak i molim da samo vi procitate, ostatak forumasa nek preskoci ovaj redak.
budem li trebao kakvog jamca mozete li me preporucit kod kakvih ljudi sa skupa?

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

LIJEPO PONAŠANJE

Umorna, umirovljena učiteljica polako se primicala blagajni velike prodavaonice. Lijeva ju je noga boljela, i razmišljala je da li je popila sve tablete za taj dan: one za visok tlak, vrtoglavicu, probavu…
«Hvala Bogu što sam već godinama u mirovini», razmišljala je. «Jer više ne bih imala snage za rad s djecom».
Gotovo istovremeno nađe se pri kraju reda s jednim mladim čovjekom s četvero djece, i s trudnom ženom.Učiteljica primjeti tetovažu na njegovu vratu.
«Taj je zacijelo bio u zatvoru», zaključi.
I nastavi ga proučavati ispod oka: njegova obrijana glava i vrećaste hlače ponukaše ju na pomisao da se radi o članu neke ulične bande.
Učiteljica mu ponudi mjesto u redu ispred njezina.
«Premjestite se ispred mene», reče.
«Ne, vi idite prvi», odgovori mladić.
«Ali, vas je više», ustrajala je učiteljica.
«Mi poštujemo starije», rekao je mladi čovjek, ustuknuvši da ju propusti uz galantnu kretnju rukom.
Na usnama joj zatitra lagan osmijeh. Ona stane ispred mladića u red. A tada učiteljica u njoj nije mogla na ino nego ga upitati: «Recite mi, tko Vas je naučio tako lijepu ponašanju?»
«Vi, gospođo ANA, još u trećem razredu».

Bože
Oprosti mi
Što sam tek došao
Tamo odakle sam pun nade
I pošao…

M Dizidar

Hermiti hermiti , oni jesu pustinjaci u potrazi za srcem isusovim. Oni nemaju deluziju da vode ,oni su vodjeni.deluzivnost onih koji vode u ovom nasem materijalnom svijetu je opasna.benitos je vodja,adolfs je vodja,silvios je vodja,bandic je vodja………. pofuk

Hermiti hermiti , oni jesu pustinjaci u potrazi za srcem isusovim. Oni nemaju deluziju da vode ,oni su vodjeni.deluzivnost onih koji vode u ovom nasem materijalnom svijetu je opasna.benitos je vodja,adolfs je vodja,silvios je vodja,bandic je vodja………. pofuk

New Report

Close