evo…upravo gledate ne tv svjetske prvake kao sto sam i rekao prije svjetskog prvenstva jedino ako ove moje izgubljene vuvuzele na koje sam se kladio ne budu svjetski prvaci
buduci da ste svi bez love kao i ja mozete slobodno staviti na ove kja sad igraju jer je to to
pofuk
…alo ekipa,evo mene u Palermu…vidim da me pofuk slusa,a za utjehu Italijani vam placu tako da ce Tirensko more narasti sutra bar dva metra…
…pozdrav od bakiceee [smiley]
…alo ekipa,evo mene u Palermu…vidim da me pofuk slusa,a za utjehu Italijani vam placu tako da ce Tirensko more narasti sutra bar dva metra…
…pozdrav od bakiceee [smiley]
tirensko more ce narasti 2 metra???????? kak ce se to odraziti na vodostaj sutle????
pofuk
UOUOOOOUUUUOOOOOOOUUUUOOOOO LJETO NAM SE VRATILO!!!!!!!
ha ha ha ha ha……pa covjece …jedini losiji strucnjaci od nas za dionice su ovi strucnjaci kaj su najavljivali globalno zatopljenje
pofuk
…ja sam…..iskreno nisam oka sklopio jer mi je baka rekla i zaduzila me da pazim na Vas
nemam vise snage a i premlad sam………ja prebacujem tu svetu duznost na bwin 56 jer mislim da je on sposoban to uciniti i sigurno ce sa ponosom to raditi
pofuk
…..jutro….ja sam…..znam da ce Vam cudno izgledati kaj se javljam u ovo doba ali eto……
…..ovako…..prvo da se zahvalim poslovnom dnevniku sto su otvorili temu sportska kladionica te mom virtualnom prijatelju donmobranu sta me navuko da se danas kladim jer me prozvo na toj temi
zaradio sam neke pare sto sam tamo objavio ali to bas i nije bio zicer
sad sam tek dosao doma jer sam proslavio pobjedu argentine sa hendikepom i usput jos zaradio nekaj sitno u kasinu na ruletu i rekao gazdi da mi zabrani ulazak kako u taj kazino tako i u sva kazina u lijepoj nasoj jer nema smisla kakav zivot vodim
daklem…….ja nemam novaca ali mogu nesto pogoditi na fudbalu ako sam psihicki stabilan…ali molim sve moje prijatelje sa foruma da mi ne salju poruku na privat da zakaj mene nisu poslusali pa stavili argenina hendikep ili da mi se zahvaljuju kaj sam im pogodio ili da me pitaju kaj se sljedece kladim i kaj je zicer……bez obzira kaj sam si ja odlucio napraviti plus i to dobar plus na kladi makar to nije sigurno jer je kocka molim Vas da mi ne govorite na privat kaj da se kladite je ni ja nemam pojma o tome…..ja mogu tu i tamo reci kaj sam se kladio ali shvatite i mene jer ne lupam po 10 ili 50 kuna na listic da mi je to opterecenje pogotovo kaj znam da me moji preijatelji sa foruma a bogami i lajv čprate pa jos imam i njihove pare na dusi…….kako je jedan forumas neki dan podjebavo da oprostite na izrazu kako su svi popusili na kladi na svjetskom prvenstvu ja isto priznam da sam dobio po piksi ali samo zato kaj sam igro prvo kolo jer nisam normalan jer je to greska iz preodganiškog razdoblja….sad saniram gubitke lagano i na kraju ako ce biti srece ce biti dobro———ali zasto ovo pisem….taj forumas kojeg ja usput receno jako cijenim kao i svakog forumasa nije reko koliko je ko dobio po piksi na burzi……tako da mi izgleda da sam ja jedini u minusu na crobexu jer nisam iso za drugim forumsima u ameriku a cini mi se da su tamo svi u plusu……kako meni nije dozvoljeno napisati mali druk za dionicu a kamoli ozbiljan osvrt na dionice a bogami imao bi sta napisati ja bi molio moderatore da mi nakon sto se moja baka BAKICAA vrati sa sicilije zabrani pisati na forumu dok ne dojdem k sebi
pofuk
p.s. nije mi dobro i idem malo oka sklopiti pa cu provjeriti kaj danas ima na svjetskom prvensvtu i zvat cu sekretaricu svoju koja zna svapski i bolje se razume u fudbal od mene pa cu vidjeti da li cu se kladiti na nemce…….javit cu Vam kad mi ona javi ko igra i koji ce biti sustav igre tako da nema smisla da me opet pitate na privat kaj cu se kladiti jer me em samo tjerate na grijeh nego i pitate coveka(ako sam uopce covek ) kojem zadnjih 20 godina nista nejde od ruke
pofuk
Ljudi moji , jel ovo moguće?!?!
http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=varazdin
…alo ekipa …lijep pozdrav od bakiceee..,eto sve mi se pobrkalo…i rimski i grcki mitovi…i Dionizijevo uho..i katedrale i crkve…i limuni i narance…na Etni sam skoro pala u grotlo…prezderavam se na ovoj Siciliji,a evo u hotelu se bas sprema mis univers Italije…a one tanasne ko vrbe,bas za mog pofuka,a ne za deda Jova koji mi se nesto petlja oko njih… [proud]