Bakica, ovo je ljepši početak dana i najbolja motivacija svima…. izreka godine.
Mirne jutarnje misli.
Sad uviđam: gubiti je strašno samo tako dugo
dok se ne izgubi sve, jer gubiti malo donosi žalost i suze;
i dok god možemo na preostalom mjeriti veličinu izgubljenog, teško nam je,
ali kad jednom izgubimo sve, onda osjetimo lakoću za koju nema imena, jer
to je lakoća prevelikog bola.
– Lagan sam, lagan da poletim!
Sve izgubljeno je u mojoj svijesti, samo bez težine i gorkosti zemaljskih stvari;
ja imam opet sve što izgubih, preobraženo i uljepšano – u sjećanju.
I još: ja imam veliku slobodu onog koji ništa nema i mir onog koji je prežalio
i konačno se rastao.
Ivo Andrić, Ex ponto
….evo me……
ovako….nasa baka je otisla na siciluju preko ljubljane….zamolila je mene da pazim na red i mir tako da ne bi bilo dok nje nema…………molim oprez…………samo Vas gledam………
i ti dragi zlatni nemoj misliti da ne vidim kaj radic po banja luci….joj pardon mislio sam reci vela luci……poslal sam jednog spijuna tam da te kontrolira tak da pazi kaj radic
pofuk
opet sam u depri pa bi molio da netko to podijeli samnom od mojih blizih na forumu
unaprijed hvala
pofuk
opet sam u depri pa bi molio da netko to podijeli samnom od mojih blizih na forumu
unaprijed hvala
pofuk
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/sjeverna-koreja-pobijedila-clanak-157638
a meni se smijali kad sam doso u super sport i da mi isplate kaj sam se kladio na sjevernu koreju
pofuk
….evo me……
ovako….nasa baka je otisla na siciluju preko ljubljane….zamolila je mene da pazim na red i mir tako da ne bi bilo dok nje nema…………molim oprez…………samo Vas gledam………
i ti dragi zlatni nemoj misliti da ne vidim kaj radic po banja luci….joj pardon mislio sam reci vela luci……poslal sam jednog spijuna tam da te kontrolira tak da pazi kaj radic
pofuk
pofuk prosim te a kak bu dektiva znala kaj delam kad ni ja neznam kaj delam? [lol] znate da rehabilitacija ovakvog tipa zahtjeva puni angažman pače kapacitet cijelog organizma tak da vrlo malo ostane vu hardu mjesta a i to malo bitnih podataka je razbacano tak da……..pozz baki vu tudjini…….. [kiss]a Vi pfuk proć iz depre iš….iš….iš [pray]
….evo me……
pofuk
pofuk prosim te a kak bu dektiva znala kaj delam kad ni ja neznam kaj delam? [lol] znate da rehabilitacija ovakvog tipa zahtjeva puni angažman pače kapacitet cijelog organizma tak da vrlo malo ostane vu hardu mjesta a i to malo bitnih podataka je razbacano tak da……..pozz baki vu tudjini…….. [kiss]a Vi pfuk proć iz depre iš….iš….iš [pray]
[/quote]
….dobro je ….fino…fino……..dobro ste……molim sve da naprave svaki dan prijavak u 15 h i 05 min da se ne bi brinuo
pofuk
….ja sam…..sad me zvala bakicaa….ovaj čas i pitala je da li je sve u redu
nisam joj mogo reci kaj mislim o tom pitanju u gluvo doba noci ali tek je to….ipak sam joj ja unuk
lepo spavajte i bakica Vam je porucila da ne zaboravite da uskoro i kalendarski stize ljeto
pofuk
…ja sam…..evo da provjerim kako mi je rekla baka ko je tu i je li sve u redu
bakicaa Vas pozdravlja sa sicilije i salje Vam ovog njezinog zemu sto ga je vodila
pofuk