PITANJE
da li ima tko u našoj vladi da ima dobre veze sa borutom pahorom pa da ga zamoli da ovi nasi sjeverni zeme igraju u nekoj drugoj boji dresa a ne zelenoj jer citavo vreme imam dojam da imamo puno manje igrača od protivnila….osim korena cak i nikog ne vidim
pofuk
dobro je ….korena sam jedinog i vidio ali ga alzirci nicu vidjeli
vodimo 1 : 0
pofuk
…i ako nije važno stići nego krenuti
i cilj je samo izlika slabima,
volio bih doći kamo sam pošao
i naći što sam tražio…
( Z. Golob)
"Mi i ne znamo koliko snage i kakve sve mogućnosti krije u sebi svako živo stvorenje.
I ne slutimo što sve umijemo.
Budemo i prođemo, a i ne saznamo što smo sve mogli biti i učiniti…"
Ivo Andrić
ISTINITE ISTORIJSKE ČINJENICE
NARCISOIDNOST
JA MOGU DA NISTA NE JEDEM NI PIJEM MOZDA SAMO VODU
a.n.
doktor:MARŠALE MOTAR CEMO DA VAM AMPUTIRAMO NOGU
maršal: kolike su mi šanse da prezivim?
doktor:50 posto
maršal: reži……nikada nisam imao veći postotak da prezivim
pofuk
SEKRETARICA ILI JEBEM TI FUDBAL I PRIVRZENOST ili ti švabe
kako je moja sekretarica bila ocajna sto se ovi nasi nesposobnjakovici nisu plasirali na svetsko prvenstvo u fudbalu pocela je navijati za slovnce i totalno poludila za njima….cak me nagovorila da idemo zajedno navijati u ljubljanu…..na kraju sam i na to pristao….i sad ja zovem nju da se dogovorimo za petak a ona ce meni….nemogu sa tobom u ljubljanu jer U PETAK OKO 14 SATI MORAM BITI U BEOGRADU
pofuk
kako je moja sekretarica bila ocajna sto se ovi nasi nesposobnjakovici nisu plasirali na svetsko prvenstvo u fudbalu pocela je navijati za slovnce i totalno poludila za njima….cak me nagovorila da idemo zajedno navijati u ljubljanu…..na kraju sam i na to pristao….i sad ja zovem nju da se dogovorimo za petak a ona ce meni….nemogu sa tobom u ljubljanu jer U PETAK OKO 14 SATI MORAM BITI U BEOGRADU
pofuk
ma nije ona takva…. [lol] mislim( nadam se da griješim) i da neče bit neki poseban štimung oko
navijanja….no u početku če bit al… [lol]
pofuk
ma nije ona takva…. [lol] mislim( nadam se da griješim) i da neče bit neki poseban štimung oko
navijanja….no u početku če bit al… [lol]
[/quote]
pa neznam kakva je ali mi se čini da je stavila pare na švabe……kolko se meni čini mislim da bi joj bolje bilo da je meni poklonila pare ali sam tak i onak do sad sve promasio pa je valjda u pravu
pofuk
Obavještavam cijenjenu virtualnu zajednicu da kao i svake godine sredinom 6 mj tako i ove se ide na račun por. obv. na rehabilitaciju u Vela luku [thumbsup].Obzirom na iskustvo od prijašnjih godina kada se stvarala nemoguča gužva zbog ispračaja ovim putem obavještavam da istoga ove god.nema [cry].
Pozdrav svima [bye] i na kraju, Bog nam ga ne skrati i ne zmekša [pray] [lol] [lol]