Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

"Raskoš u osjećanjima,to je poezija siromaha;
bez tog bogatstva šta bi ljubav bila za njih…"?

Honoré de Balzac

Ne mogu reći
što je ta snaga.
Samo znam,
da postoji i postaje
dostupna,
samo onda kada ste
u stanju uma
u kojem točno znate
što želite
i kada ste
potpuno odlučni
da ne odustanete
sve dok to ne dobijete .

Alexander Graham Bell

Sagradio sam tako predivne dvorce u oblacima
da se na zemlji zadovoljavam ruševinama…

a.n.

"Tko god voli zlatnu sredinu,

oprezno izbjegava palu kuću,

pažljivo izbjegav sjajnu palaču.

Žešće ljulja bura visok bor,

i visoke kule padaju težim padom,

i gromovi udaraju u visoke

planinske vrhove."

Arthur Schopenhauer

INFORMBIRO ili kakvo sam sranje opet napravio
juče mi je bilo toliko lose da sam stvarno duboko zagledo u čašicu i sad mi je i dalje loše
ne samo da mi je loše nego sam i zabrinut
i vise nego zabrinut jer sam ovo procito http://www.index.hr/vijesti/clanak/zadarska-policija-imala-pune-ruke-posla-pijani-mladici-se-tukli-ispred-klubova/495123.aspx
da li ima ovdje ko iz zadra jer su mi rekli da su se neki mldici potukli radi jedne nase forumasice jer su hteli ostaviti dojam na nju
pofuk

Bog ljudi kako ste

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Sjetimo se onog divnog doba
kad je kiša padala samo onda
kada smo izlazili bez kišobrana…

a.n.

Sjetimo se onog divnog doba
kad je kiša padala samo onda
kada smo izlazili bez kišobrana…

a.n.

…a povijest se ponavlja!
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

http://www.youtube.com/watch?v=7KTa6JiFOco&feature=related
pofuk

INFORMBIRO ili ti sta sam danas opet zasro
podnaslov
zagreb je u sigurnim rukama( kad olje razmislim citava drzava ima dobru buducnost jer sam bio negde na fudbalu gde mi je skoro trebo pasos da izajdem na teren)

daklem …uzasno sam se lose osjecao citav dan….toliko lose da cak nisam ni jednog trenutka pomislio na suicid……onda su me zvali moji tigrovi da idem sa njima na fudbal…..i to negde u tri pizde materine da oprostite na izrazu,,,,,samo se sjecam da sam avione vidio ali neznam di sam bio
normalno moji tigrovi ko tigrovi se nisu skupili……onda sam uzeo jednog sokolića koji se na kraju pokazao kao prava investicija makar su moji tigrovi jamrali non stop
i taj maleni sokolic…moj novi frend i buduci tigar je opravda svo povjerenje….ima strahovitu moc percepcije…….svaki 2,3 minute ,vidjevsi u kakvom sam stanju, me pitao stricel pofuk jel Vama dobro
sta cu sad detetu objasnjavati sta to znaci starost….ja mu odgovorih….fenomenalno sam
i taj moj sokolic poceo rjesavati utakmicu…davo gol za golom …asist za asistom……..vidjevsi to ja na rubu snaga zapjevah …BLAGO ONOM KO TE IMA……..na to ce meni sokolic…..stricek pofuk smirite se jer kad vac gledam osjecam se ko u pjesmi 23.prosinac
DOLAZE MLADE SNAGE I IMAMO BUDUCNOST
pofuk

Koliko više imate, toliko manje jeste…

Karl Marx

pofuk

New Report

Close