Poslije svakog razočaranja , čovjek postaje pametniji,
ali ne toliko pametan da se ne bi ponovno razočarao…
istina….i onda ce opet biti očaran makar i svojim razočaranjem kako bi se opet razočarao jer svi znam da trebas biti prvo očaran da bi bio razočaran
……..
pofuk
Poslije svakog razočaranja , čovjek postaje pametniji,
ali ne toliko pametan da se ne bi ponovno razočarao…
istina….i onda ce opet biti očaran makar i svojim razočaranjem kako bi se opet razočarao jer svi znam da trebas biti prvo očaran da bi bio razočaran
……..
pofuk
[/quote]
"Blagoslovljeni su oni koji ništa ne očekuju, jer nikada neće biti razočarani."
……..
pofuk
[/quote]
"Blagoslovljeni su oni koji ništa ne očekuju, jer nikada neće biti razočarani."
[/quote]
…pa bogami nista ne očekujem ali blagoslovljen nisam ….valjda zato sto sam permanentno razočaran
pofuk
stvarno mi se puno puta već dogodilo da sam se razočarala u ljude i stvarno sam već puno puta rekla da neću vjerovati nikome i da ću živjeti samo za sebe. Al opet, ta neka luda, blesava nada da možda ipak postoji nešto više od prizemnih strasti vrati mi ono malo vjere u čovjeka. I opet povjerujem. Nisam više toliko balava da bih mogla reći da sam naivna… al možda ipak jesam… možda sam ipak naivna kad pomislim da treba vjerovati u dobrotu ljudi. Jer ne treba! I opet sam se opekla. Na trenutak sam se izgubila u vjeri i bojim se da bih se mogla utopiti u trenutku. I onda se moj jedan prijatelj čudi zašto volim film "Vatromet taštine" u kojem su apsolutno svi likovi opsjednuti isključivo koristoljubljem. Zašto? Pa zato jer je baš taj film najbolji pokazatelj pravog života. Nema dobra u svijetu… čak i ako ga vidiš, vjeruj nestat će jako brzo. Ovo je sad jako mračan tekst, potaknut nedavnim razočarenjem i potaknut još jednom razbijenom iluzijom.
Međutim, izgleda da ću ostati luda do kraja. U filmu "Vatromet taštine" postoji ipak jedna osoba koja je dobra. To je stari sudac. I on na kraju svima pokaže koliko su jadni u svojim životima. Ne utječe to baš na ostale, al on je barem pokazao da ipak postoji. Ipak postoji netko dobar … i na sreću i ja sam srela takve ljude. Možda ih nema puno, ali nada da su ipak oko nas, daje mi snage da i dalje živim u svojoj naivnosti i ipak ponekad vjerujem ljudima.
You may say I’m a dreamer,
but I’m not the only one…
stvarno mi se puno puta već dogodilo da sam se razočarala u ljude i stvarno sam već puno puta rekla da neću vjerovati nikome i da ću živjeti samo za sebe. Al opet, ta neka luda, blesava nada da možda ipak postoji nešto više od prizemnih strasti vrati mi ono malo vjere u čovjeka. I opet povjerujem. Nisam više toliko balava da bih mogla reći da sam naivna… al možda ipak jesam… možda sam ipak naivna kad pomislim da treba vjerovati u dobrotu ljudi. Jer ne treba! I opet sam se opekla. Na trenutak sam se izgubila u vjeri i bojim se da bih se mogla utopiti u trenutku. I onda se moj jedan prijatelj čudi zašto volim film "Vatromet taštine" u kojem su apsolutno svi likovi opsjednuti isključivo koristoljubljem. Zašto? Pa zato jer je baš taj film najbolji pokazatelj pravog života. Nema dobra u svijetu… čak i ako ga vidiš, vjeruj nestat će jako brzo. Ovo je sad jako mračan tekst, potaknut nedavnim razočarenjem i potaknut još jednom razbijenom iluzijom.
Međutim, izgleda da ću ostati luda do kraja. U filmu "Vatromet taštine" postoji ipak jedna osoba koja je dobra. To je stari sudac. I on na kraju svima pokaže koliko su jadni u svojim životima. Ne utječe to baš na ostale, al on je barem pokazao da ipak postoji. Ipak postoji netko dobar … i na sreću i ja sam srela takve ljude. Možda ih nema puno, ali nada da su ipak oko nas, daje mi snage da i dalje živim u svojoj naivnosti i ipak ponekad vjerujem ljudima.
You may say I’m a dreamer,
but I’m not the only one…
molim te ,,,,,,nemoj meni govoriti o filmu vatrometu taštine jer su u scenariju pokrali moj zivot
…..nego…..dušo…….reko sam ti iljadu puta ne vjeruj nikome………jer kud je svijet otiso kad se ljdui meni jadaju da vjeruju samo meni…….zapamti….ZAPAMTI……..ne vjeruj nikome a kamoli ne meni
…..doslo je do toga da sam shvatio po tvojim zadnjim postovima da si dosla do tog stadija poput nadasve poznatog arhitekta …mislim da se zvalo CAMILO SUITI ILI ZITE…tako nesto…..daklem covek se toliko razocarao o zivot da je poceo gledati na zivot tako da je napao naqjpoznatije klasiciste da sto stavljaju skulpturu u srediste prostora jer da skulptura mora stajati uza zid…..znaci covek se bio toliko opeka u zivotu da se poceo sa zidovima zagradjivati…………..vidim da i ti polako moja najdraza keka dizes zidove oko sebe…….TO NE VALJA….zapamti ……TO NE VALJA………..ako imas potrebu za obrambenim gardom stavi ogradu oko sebe ali ne nikako zidove dizati
pofuk
Gospodine, ne mogu ti ništa ponuditi kao zahvalu za ovaj dan,
osim da i sljedeći dan primim iz tvoje ruke.
Daj mi novi dan i ne ostavi me…
Jörg Zink
Gospodine, ne mogu ti ništa ponuditi kao zahvalu za ovaj dan,
osim da i sljedeći dan primim iz tvoje ruke.
Daj mi novi dan i ne ostavi me…
Jörg Zink
hvala
pofuk
GRIZLI ADAMS je nista za ovog naseg omladinca
kao li je samo ukrotiju PERU zver RADMILOVICA na bubnjevima
pofuk
AKTUALNO
evo gledam bosna nemačka i bosna se po ne znam koji puta raspala u istoriji
ni Dzeko joj nije mogo pomoci
pofuk
Bakice daj i meni jedan savijet ,dali si možda polagala teološku [cool]