Kako su gorke trave dobre za želudac,
tako su gorki događaji dobri za poboljšanje ćudi…
a.n.
kaj bi bilo dobro za moju dlaku???
pofuk
„Uzrok i posljedica su tako
apsolutni i neiskrivljeni
u skrivenom prostoru misli,
kao što je i svijet vidljivih i materijalnih stvari.
Um je
majstor tkanja
i unutarnjeg izgleda karaktera
i vanjskog izgleda okolnosti.“
James Allen
BAKICAAO ja sam pofuk
kak si?….cuj sorry kaj te gnjavim ali imam jedno pitanje
svojedobno je bio forumas koji je non stop naglasavao pametnome dosta i ulazite u znanje
kako ga za ovo prvo nisam poslusao pa sad imam jos vece gubitke nego sto sam ih imao jer nisam znao stati onda sam odlucio ovo drugo dovesti do savrsenstva pa sam si nabavio knjige……i sta se desilo vec sam zapeo……ovako…..tu se u jednoj knjizi objasnjava suficit i deficit u trgovinskoj razmjeni zemalja pa mi nije jasno da li recimo u statistiku nase drzave ide pod izvoz npr. kad ode od dividende lova van…..da li se i to racuna u bilancu?????
unaprijed hvala
pofuk
p.s. dobro si mi govorila dok sam ti kao mali sjedio u krilu pored kamina da se drzim knjige….ja to nisam ozbiljno shvacao jer sam imao svega 10 godina i nisam jos znao citati pa mi nije bilo jasno sta cu ja sa knjigom
Poslije svakog razočaranja , čovjek postaje pametniji,
ali ne toliko pametan da se ne bi ponovno razočarao…
Da je u mojoj mogućnosti, vratila bih vrijeme unazad… Pristala bih na sve ono na što nisam, više bih pokazivala svoje emocije, dokazala bih da nisam santa leda i da se svaka njegova bol i mene tiče.
sory moj lipi i pomalo pošteni bjane,,,u mojoj kuhinji nema zagorenih tava
i to bi bar ti trebao znati…. [wink]
slijedi nastavak..inspiracija je tu..
Život je zanimljiv, prepun preokreta…Eh da … vremena su čudna, promjenjiva, a ja sam jedna mala karika u lancu …hmmm nečega -valjda …
Trudim se ostati svoja, mada sam podložna svim tim promjenama. Trudim se zadržati srž bića svog nepromjenjenu, neizgubljenu, ali životne oluje su žestoke i ponekad nose pred sobom sve na što nalete, ruše teško godinama građene kule…
Ponekad ih jednostavno sa zemljom sravne , pretvaraju ih u prah …
Tako to biva,, ali život ide dalje, sa svim svojim lijepim i tužnim pričama ….
A posle njih što ostaje? Oostaje li što isto? Hmmm…
Čini mi se da ipak nisi više isti nakon toga.
Takva iskustva te promjene iz korjena …. do dna … skoro do zadnjeg atoma …. Postaješ druga osoba i ponovo se moraš upoznati sam sa sobom da bi mogao možda prepoznati nekog drugog u sebi …
[proud]
slijedi nastavak..inspiracija je tu..
Život je zanimljiv, prepun preokreta…Eh da … vremena su čudna, promjenjiva, a ja sam jedna mala karika u lancu …hmmm nečega -valjda …
Trudim se ostati svoja, mada sam podložna svim tim promjenama. Trudim se zadržati srž bića svog nepromjenjenu, neizgubljenu, ali životne oluje su žestoke i ponekad nose pred sobom sve na što nalete, ruše teško godinama građene kule…
Ponekad ih jednostavno sa zemljom sravne , pretvaraju ih u prah …
Tako to biva,, ali život ide dalje, sa svim svojim lijepim i tužnim pričama ….
A posle njih što ostaje? Oostaje li što isto? Hmmm…
Čini mi se da ipak nisi više isti nakon toga.
Takva iskustva te promjene iz korjena …. do dna … skoro do zadnjeg atoma …. Postaješ druga osoba i ponovo se moraš upoznati sam sa sobom da bi mogao možda prepoznati nekog drugog u sebi …
[proud]
sve je to ok ali daj mi molim te reci kad ce konacno kraj za mene biti???
pofuk