Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Neka osmijeh bude vaš kišobran…

a.n.

Neka osmijeh bude vaš kišobran…

a.n.
——-a suze Vasa tuš kabina,,,,,,,,,,
pofuk

Postoje granice u životu
koje je teško preći
ali postoje nade
koje ti pokazuju put
s kojim trebaš poći..

INFORMBIRO ILI STA SAM DANAS ZASRAO
(da oprostite na izrazu)
….pofuk ovdje …….
daklem stavio sam 228 kuna na 5 parova i normalno fulao srbiju protiv nekih pseudoklokana i jos zadar( to sam cak gledao da puknem lovu zasebnio na njih zbog nase jedna cijenjene forumasice i da se obogatim ali sam se savjetovao sa nasim jednim forumasem i on mi je rekao da i sam znam da kod nje mene interesira ljubav a ne pare….i sad kad sam ja osto bez para ko bog on fulira sa njom……) i nista onda sam zasro totalno da kraja i stavi 800 kn da artest zabija manje od 12 i po koseva samo kako bi mogo vratiti pare i dobiti samopouzdanje da pridjem toj forumasici
pofuk

meni je zlo
kladio sam se da artest zabija manje od 12,5 koseva a nije ni pola prve cetvrtine a on glavno strelac ko obrambeni igrac zabio 7 koseva
stvarno sam papak i nejde me
pofuk

nis odo ja spavati….dosta toga sam dozivo u zivotu ali ovo je vrhunac…ja stavim 800 kuna na artesta kao obrambenog igraca da ce zabiti manje od 12,5 koseva i sad jos nije prva cetvrina gotova a taj kmica zabio 12 koseva i reporter veli da je preuzeo ulogu kobi brajanta
ha ah ah aha ha ah….stvarno sam debil
pofuk

Život vrijedi toliko koliko se od njega uzima…

a.n.

Život vrijedi toliko koliko se od njega uzima…

a.n.

bako ja sam…..cuj kaj nije taj isti a.n. reko prije nekog vremena da zivot vredi koliko se daje????
sad sam malo kopao i to si nam prije par meseci prenjela………molim te reci mi koje da se ja sad devize drzim????
unaprijed hvala
pofuk

DVA LISTA

Najdrža moja, jutros sam gledao treptaj svjetlosti između crvenog i žutog lista. Gledao sam između i iznad njih, tražeći prostor u koji bih mogao pobjeći i zaboraviti tebe.

Gledao sam njih, crveni list i žuti list; svaki je pripadao svom drvetu, našli su se tako blizu, okruženi komadićima neba i bljeskovima svjetlosti.

Kad bi ih pokrenuo vjetar, zamahnuli bi snažno jedan prema drugom. Vidio sam jasno – bili su previše blizu a da ne bi osjetili čežnju.

Najdraža moja, gledao sam ih jutros, žuti list i crveni list. Kako je čudna njihova sudbina! Toliko su snažno željeli taj dodir da su sustali i divlje mahali nošeni vjetrom. Širili su svoje nevidljive ruke i tražili zagrljaj. Zatim bi se umirili i predahnuli.

U tim se trenucima nad njima sažalilo sunce – bljesnulo bi neobično, a njihovi bi vrhovi nestali, stapajući se u bijelom plamenu.

Najdraža moja, jutros sam vidio dvije čežnje. Usprotivilo im se prostranstvo kojeg nisu mogli preći.

Gledao sam crveni list i gledao sam žuti list, a vidio sam more beskraja između njih – ne veće od širine mojeg palca.

A ipak, to je more koje će ih zauvijek razdvajati.

A. P. Kežele

INFORMBIRO ILI Kaj sam danas radio
pocetak dana…..od ponoci do pol 2 sam jedrio za sankom i svadjo se najvise sam sa sobom
doso doma i skuzio da sam se krivo na nekog mog crnca kladio
pozdero sve kaj sam imo i zaspo
kad sam se zbudio skuzio sam da mi je opet loše…..čitav dan se kravio što po krevetu sto po kafama
onda mi je bilo tak loše da sam otišo na nogomet……jos gore mi je nakon 10 min bilo….pa sam se srušio….onda mi je moj suigrac koji igra na poziciji leve spojke pozvao lutajucu dvetku da vidi sta je samnom…….u tom trenutku mi je moj golman spasio život oduzevši život dzinovskom komarcu koji me je htio likvidirati……..kolega iz obrane mi je spakirao leš od tog komarca za moj moskitarij
kraj radnog dana….
pofuk

Ako želite uspijeti u društvu, ubijte svoju savjest…

a.n.

….jurto svima….
bako ja sam …..cuj kaj deda Jovan veli bi mogel ovaj nas Verdasco danas dobiti……ajte daj pitaj dedu Jovana molim te da aktivira stare veze u parizu i da nazove nekog da vidimo
unaprijed hvala
tvoj unuk
pofuk

New Report

Close