…hm…sumnjam… [lol]
…ali šeširić sam dobila…sad sam i stvarno postala bakicaaa… [smiley] [wink]
[/quote]
…
imal jesem jen škrlak
puhnul veter, zel ga vrag
ja sem Varaždinec – domovine sin!
[wink]
[/quote]
čim su ftičeki počeli popevati.. susedi se moji zgasili.. spiju.. nema ih.. lepi pozdrav.. mortik se zbudi ko.
POLITIKA,FUDBAL,PESMA
….ja sam…………bas me interesira sta ce sada reci da li je susret sa OLBRAJTICOM i spika sa njom u vošingtonu o zenskim pravima koja je okarektizirana kao uspjesna,bila uspjesna kad se nase FEMINEMKE nisu plasirale u finale bez obzira na bezrezervnu americku podrsku u nasoj integraciji u EU
GAD BLES FEMINEMKE
pofuk
nista —-vratimo se pobednickoj pesmi ma sogod to znacilo jer onaj mali sta je posevio pol beograda mislim da nema šanse jer je brega od njega debila napravio sa stajlingom i tuuucakovickom a bosanci ove godine nisu naseg LAKU poslali jer su ga pokrali prosle godine …..nasi bosanci iz protesta zbog proslogodisnje kradje nisu trebali nikoga poslati
http://www.youtube.com/watch?v=0Sp9OOoxCJo
pofuk
p.s. za kraj jedan i jedini LAKA
ZIVIO LAKA I JEBALI NAS ONI KOJI SU TE NESRETNICE OD FEMINEMKI POSLALI…..ja sam kriv….neki dan sam sreo LAKU u cenrtu zg…..ali je bilo kasno….njega smo trebali poslati…….auh….da i sa ovom stvari
laku noc
ZZZZZZIIIIIIIVO LAKA
Kao što samo noćni mrak otkriva nebeska svjetlila,
tako samo patnje otkrivaju istnisko značenje života…
a.n.
Dobro jutro
Kao što samo noćni mrak otkriva nebeska svjetlila,
tako samo patnje otkrivaju istnisko značenje života…
a.n.
aktivno patim citav zivot ali nikako da otkrujem znacenje života
pofuk
ZAHVALA
OVIM PUTEM SE ZAHVALJUJEM DANSKOJ LJEPOTICI WOZNACKI I NAŠEM MEDJUGOSKOM ČUDU MARINU STO SU MI NA 800 KUNICA ZARADILI CISTO 1024 KUNICA….UJEDNO SE ZAVALJUJEM PROTIVNIKU MAYERU OD NASEG MARINA STA SE TOTALNO POGUBIO I POMOGO MU DA GA POBJEDI
pofuk
p.s. MARINE POTRGO SI MI ZIVCE……..MOLIM TE NEMOJ MI TO VISE RADITI JER MI I OVAK NIJE DOBRO
unaprijed hvala