Muškarci , vi nikada ne možete biti toliko podli, koliko ja mogu da se pravim naivna!
(n.n.)
Muškarci , vi nikada ne možete biti toliko podli, koliko ja mogu da se pravim naivna!
(n.n.)
Žene, ne možete nikad biti toliko mlade i pametne, koliko bi htjele…(a)[smiley]
Ninna, don’t be so bittered…next one will be the right one…
ninna: ” Čovjek – najsavršenije biće, koje može napraviti svaka budala! ” Nina,tko te to naljutio…šaljem ti odmah mog vozača da ga malo sredi…[proud]
🙂 Hvala Bakice, držim se za sad. Javim se ako će trebat urigirati. Veliki pozdrav vozaču [wink]
ninna: ” @ Asko Eh, znala sam. Prvo citiram samo nečije izreke, drugo nisam ja tema [lol] Izgovorila sam da Vam čestitam na samouvjerenosti, rijetka vrlina kod ljudi, samo kad-kad…. p.s. bojim se da Vam nimalo nije jasan moj potpis [wink] ” Ja bih sve prihvatio što kažeš, da na kraju ne ostaviš duboki trag nesigurnosti…svoje…NHF[smiley]
Ne bih iznosila repliku na ovaj post, jer imam osjećaj da bismo privatizirali ovu temu.
Samo ću reći : Nisam baš mala [wink]
Problem žene je : “Učiniti muškarca tako malim, a da bar nešto na njemu ostane dovoljno veliko”!
Ninice..,pst..,ne ljuti ih više…mislim da su dobili dosta za danas…[cool]
Bakice misliš da ih ljutim svojim izrekama? Nisam kriva što se neki nalaze u dotičnim izrekama [smiley]
Bakice misliš da ih ljutim svojim izrekama? Nisam kriva što se neki nalaze u dotičnim izrekama [smiley]
Znam, moraš se nekako utješit, a što možeš, možda i pomogne…[smiley]
A rekla si da neće biti osobno! [lol] Nema kod žena a da nije osobno…[lol] [lol] [lol]
[/quote]
Asko stajem, imam ih još par na pameti, ali…. Koliko mogu zamjetiti, ne bi dobro završilo [wink]
ninna: ” Bakice misliš da ih ljutim svojim izrekama? Nisam kriva što se neki nalaze u dotičnim izrekama [smiley] ” Znam, moraš se nekako utješit, a što možeš, možda i pomogne…[smiley]
Kolega jel’ to cinizam s Vaše strane ili?