ALO
da li ima tko slucajno fotku od DJO BAJDENA??????
za sat vremena se nasa premijerka nalazi sa njime a ja neznam ni kako tip izgleda………ajte molim Vas neka netko napise nesto o DJO-u da znamo sa kime imamo posla
unaprijed hvala
pofuk
Kolega Pofuk evo samo da vam javim da slucajno poznam pravog trenera za Argentince!
Nadimak mu je LEDENI i mislim, posto slucajno znam da ce biti slobodan tijekom svjetskog prvenstva
(covjek ima jos nesto godisnjeg od prosle godine koji ce spojit s ovogodisnjim) da bi se on
rado prihvatio savjetovanja Maradone!
Ako mu spomenete da ste bili kod Starog sinoc i osobno mu urucili stafetu mislim da bi on pristao na taj aranzman bez puno premisljanja!
Kako ne bi ispalo da Vam prodajem macka u vreci uvjerite se sami u njegove trenerske kvalitete!
Ako budete zainteresirani ja mislim da zajednickim snagama mi mozemo da ga proguramo u Argentinski stozer i tako uveselimo Vase sokolice!
Srdacno Vas pozdravljam!!!!
Kolega Pofuk evo samo da vam javim da slucajno poznam pravog trenera za Argentince!
Nadimak mu je LEDENI i mislim, posto slucajno znam da ce biti slobodan tijekom svjetskog prvenstva
(covjek ima jos nesto godisnjeg od prosle godine koji ce spojit s ovogodisnjim) da bi se on
rado prihvatio savjetovanja Maradone!
Ako mu spomenete da ste bili kod Starog sinoc i osobno mu urucili stafetu mislim da bi on pristao na taj aranzman bez puno premisljanja!
Kako ne bi ispalo da Vam prodajem macka u vreci uvjerite se sami u njegove trenerske kvalitete!
Ako budete zainteresirani ja mislim da zajednickim snagama mi mozemo da ga proguramo u Argentinski stozer i tako uveselimo Vase sokolice!
Srdacno Vas pozdravljam!!!!
hm……hvala lepo ali niste trebali mene izabrati i pokazati javnosti kako izgledam…….enivej sad smo i to rijesili….jedino nemogu da idem jer nemam ni za tramvaj kartu a kamoli da posjetim daljnju rodbinu u africi…….
pofuk
p.s. molio bih samo ako moze pofuk sa malo p jer sam ja pofuk sa malo p a ne sa veliko P……..znam da sam svima dosadan zbog toga ali imam sa time jos od vrtica problema pa kad me neko nazove sa veliko P mislim da me opet podbada ……unaprijed hvala
Svi smo mi ono što mislimo.
Sve što jesmo uzdiže se s našim mislima.
Svojim mislima stvaramo svijet…
Buda
Dobri i loši učinci i posljedice
naših riječi i djela
protežu se vjerojatno,
prilično jednoliko i ravnomjerno,
daleko u budućnost,
čak i u onu beskonaćnu,
kada nas više neće biti ,
da se sami u to uvjerimo,
da uberemo lovorike
ili da se pokajemo,