Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

bako …ja sam…….cuj sorry kaj gnjavim al da te pitam …pa kaj je meni???????
pofuk

ALO
da li ima tko slucajno fotku od DJO BAJDENA??????
za sat vremena se nasa premijerka nalazi sa njime a ja neznam ni kako tip izgleda………ajte molim Vas neka netko napise nesto o DJO-u da znamo sa kime imamo posla
unaprijed hvala
pofuk

Kolega Pofuk evo samo da vam javim da slucajno poznam pravog trenera za Argentince!
Nadimak mu je LEDENI i mislim, posto slucajno znam da ce biti slobodan tijekom svjetskog prvenstva
(covjek ima jos nesto godisnjeg od prosle godine koji ce spojit s ovogodisnjim) da bi se on
rado prihvatio savjetovanja Maradone!
Ako mu spomenete da ste bili kod Starog sinoc i osobno mu urucili stafetu mislim da bi on pristao na taj aranzman bez puno premisljanja!
Kako ne bi ispalo da Vam prodajem macka u vreci uvjerite se sami u njegove trenerske kvalitete!

Vaš link

Ako budete zainteresirani ja mislim da zajednickim snagama mi mozemo da ga proguramo u Argentinski stozer i tako uveselimo Vase sokolice!
Srdacno Vas pozdravljam!!!!

Kolega Pofuk evo samo da vam javim da slucajno poznam pravog trenera za Argentince!
Nadimak mu je LEDENI i mislim, posto slucajno znam da ce biti slobodan tijekom svjetskog prvenstva
(covjek ima jos nesto godisnjeg od prosle godine koji ce spojit s ovogodisnjim) da bi se on
rado prihvatio savjetovanja Maradone!
Ako mu spomenete da ste bili kod Starog sinoc i osobno mu urucili stafetu mislim da bi on pristao na taj aranzman bez puno premisljanja!
Kako ne bi ispalo da Vam prodajem macka u vreci uvjerite se sami u njegove trenerske kvalitete!

Vaš link

Ako budete zainteresirani ja mislim da zajednickim snagama mi mozemo da ga proguramo u Argentinski stozer i tako uveselimo Vase sokolice!
Srdacno Vas pozdravljam!!!!

hm……hvala lepo ali niste trebali mene izabrati i pokazati javnosti kako izgledam…….enivej sad smo i to rijesili….jedino nemogu da idem jer nemam ni za tramvaj kartu a kamoli da posjetim daljnju rodbinu u africi…….
pofuk
p.s. molio bih samo ako moze pofuk sa malo p jer sam ja pofuk sa malo p a ne sa veliko P……..znam da sam svima dosadan zbog toga ali imam sa time jos od vrtica problema pa kad me neko nazove sa veliko P mislim da me opet podbada ……unaprijed hvala

pofuk

Svi smo mi ono što mislimo.
Sve što jesmo uzdiže se s našim mislima.
Svojim mislima stvaramo svijet…

Buda

Dobri i loši učinci i posljedice
naših riječi i djela
protežu se vjerojatno,
prilično jednoliko i ravnomjerno,
daleko u budućnost,
čak i u onu beskonaćnu,
kada nas više neće biti ,
da se sami u to uvjerimo,
da uberemo lovorike
ili da se pokajemo,
štoviše,
ima ih koji misle,
da je upravo u tome
besmrtnost
o kojoj se toliko govori.

Jose Saramago (portugalski Nobelovac)
Ogled o sljepoći

Ko želi činiti dobro – kuca na vrata;
koji voli – vrata zatiče otvorenima…

Tagore

..drage moje….
..od poezije ..muze ..
..dobičete rukom preko .
..gole guze .. [lol]

..drage moje….
..od poezije ..muze ..
..dobičete rukom preko .
..gole guze .. [lol]

…hm…sumnjam… [lol]
…ali šeširić sam dobila…sad sam i stvarno postala bakicaaa… [smiley] [wink]

..drage moje….
..od poezije ..muze ..
..dobičete rukom preko .
..gole guze .. [lol]

…hm…sumnjam… [lol]
…ali šeširić sam dobila…sad sam i stvarno postala bakicaaa… [smiley] [wink]
[/quote]

imal jesem jen škrlak
puhnul veter, zel ga vrag
ja sem Varaždinec – domovine sin!

[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

…sad sam se sjetila…da sam jednom u Varaždinu pila "ispod škrlaka" a to je čaša iz koje se pije…
kad je već šešir na glavi…al još ti se ne rastaje… [wink] [smiley]

New Report

Close