Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Srce koje ljubi ne pravi računicu…

Fridrich Gogarten

zahvala ovim putem se zahvaljujem murinju jer izgleda da jedini on uz mene kuzi Fudbal. Ujedno se ispricavam zbog onog atletika da me jebo Kike sance florez. Hvala ti murinjo na soma evra. pofuk

"…trudbenik robuje trgovcu,trgovac robuje vojniku, vojnik robuje guverneru, guverner robuje kralju, kralj robuje vjerskom poglavaru, vjerski poglavar robuje idolu, a idol je samo zemlja od koje su ga sotone sazdale te ga postavile na brdo lobanja."

"Život bez ljubavi je kao stablo bez cvijeta i plodova. Ljubav bez ljepote je kao cvijeće bez mirisa, a tek plodovi bez sjemenki… Život, ljubav i ljepota jesu Sveto trojstvo u jednome slobodnom, nezavisnom biću; ono se ne može mijenjati, niti odvajati."

"Život bez pobune je kao godina bez proljeća. Pobuna bez istine je kao proljeće u suhoj, neplodnoj pustinji. Život, pobuna i istina jesu Sveto trojstvo koje se ne može odvajati ni mijenjati."

"Život bez slobode je kao tijelo bez duha. Sloboda bez misli je poput nakazna duha. Život, sloboda i misao jesu vječno Sveto trojstvo koje ne prolazi, niti iščezava."

"Ljubav sa svima što ona rađa, pobuna sa svime što donosi i sloboda sa svime što podiže jesu jedno očitovannje Boga. Bog je razložni um ovoga svijeta."

Kahlil Gibran

PROKLETI NOVAC
kak su sad svi dobri samnom po birtijama kaj sam im nekaj pogodio…..kaj je glavna fora uplatio sam u kladi di je manipulativni trosak 9 posto a ne 5
pofuk

Mladost je čudesna!
Kakve li gluposti davati je
djeci koja je potroše…

George Bernard Shaw

ZABILJESKE
TALIJANI SU STVARNO VESELA I SIMPATICNA NACIJA
juce slavio sa njima u ambasadi i vjerujte mi takav su dojam na mene ostavili da ni cudo da zenske padaju na njih
….doduse bio sam pijan…….ali stvarno divan narod………kako su mi samo tepali pofukiolo,mio pofukiolo
pofukiolo…ovo…pofukiolo ono……mio pofukiolo
pofukiolo….pardon mislio sam reci pofuk
pofuk

Poruka
"Možda bih za sada morala šutjeti
o svim gadostima i tugama,
možda bih ti morala ispričati
mnoštvo nevinosti i radosti.
Ali, to bi bilo kao da te zavodim u bludnju.
Bilo bi to, kao da te želim navesti da vjeruješ,
kako je život mekani sag
po kojemu možeš koračati boso,
a ne cesta posuta kamenjem, dijete moje.
Kamenjem o koje se spotičemo,
preko kojeg padamo, o koje se ranjavamo.
Kamenjem
od kojeg se treba zaštititi željeznim cipelama.
Čak ni to nije dovoljno, jer kad zaštitiš noge,
uvijek će se naći netko
tko će podignuti kamen i baciti ti ga u glavu."

Oriana Fallaci

MOLBA ponizna
…ja sam ….pofuk
evo sad sam se vratio sa fudbala i napali me frendovi da zivim na njihovim potezima jer da sam olinjao
…kazem ja njima…mogu ja Vas odgajati godinama ali nema vajde od tog kad ne shvacate da sam ja fudbaler teoreticar…..postavim ja njima pitanje ko ce biti svjetski prvak u fudbalu…..nemaju pojma ali kazu navijaju za argentinu jer da se mi nismo plasirali a bogami ni bosna a da nije zgodno navijati za sloveniju i srbiju jer da im je mamic rekao da nas netko opet oce svrstati u jugoslaviju…………..ovo sto sam napisao djeluje kao da nema veze sa vezom ali zasto Vam to pricam moji jedini prijatelji….zasto Vam to pricam ……pitam ja Vas……….daklem ….moji sokolići iz kvarta sa kojima igram fudbal zele da argentina bude svjetski prvak…….ponizno molim ako ima tko da nazove kusturicu ( ja bi ga nazvao bez obzira sta imamo neke druge poglede na svijet ali kako bi ja njemu dokazao da sam ja jaci egotrip manijak od njega) i neka kaze kusturici da zove MARADONU da zove ZANETIJA jer bez čiče ZANETIJA mislim da argentina nema sanse
unaprijed hvala
pofuk
p.s. ovo Vas nikada nebi zicao ali ja zelim da moji sokolići budu sretni i zadovoljni

ŽIVOT
….emti sta je život……..jedino sta si tu i tamo pogledam na tv je moj prijatelj AL BANDI……..i sad se ja nakon 6 godina odlucio pogledati njega da vidim kako je on…..sta ima novo sa njime……trazio ga duz i poprijeko preko svih meridijana i paralela udruzenih katodnih cijevi koje se skrivaju iza blago zaobljenog konveksnog uredjaja marke grundig kada ono naletih a ALA……i sta se desilo…….jebemti zivot i sve ostalo
pojavila se neka LEJDI GAGA i sterala mog BANDIJA……..dobro nije ga sterala nego se on u svojoj poznatoj maniri makao……ali nemres vjerovati…..LEJDI GAGA……..LEJDI GAGA……….LEEEEEJDIIII GGGGGGGAAAAGAAAA???????? da joj sve po spisku i zivotu i njoj….kud je taj svijet samo otiso…..pa ljudi ne samo da su zaboravili da je jedina leji lejdi dajana…..nego i moj BANDI vise nema prostor za slobodno se izrazavati
pofuk

JUST DID IT
….dobro je…..i ove godine sam prvi predo MARŠALU štafetu
pofuk
p.s. rekel mi je drug TITO…..pofuk…pa pobogu vec si dosadan…svake godine me u mrklo doba noci zbudis
p.p.s. STARI Vas sve lepo pozdravlja i porucuje da ako vec bratsvo i jedinstvo nije ostalo slozno da barem mi forumasi budemo i da ne rujemo jedni protiv drugih……..DRUZE TITO SRECAN TI RODJENDAN

Naše ja nije nepromjenjivo.
Svaki dan treba ga stvarati, i braniti,
izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati…

M. Barres

Ruže se ospu, ali trnje ostaje. [embarass]

New Report

Close