..nadam se da si shvatio, da postoji još nešto… [wink] [wink]
nisam, ali nema veze… kak Bećarina veli..Petak je tek počel!
[wink]
smirite se ljudi….petak je tek počeo [lol] [cool]
s tim u vezi …tražim do pondeljka – OTPUST!
[wink]
Sretan praznik rada [lol] ….da vam ne zagori roštilj……piva, gem budu hladni…..odmorni u pon…i da nam bude…….pozz
http://www.youtube.com/watch?v=s-K3tZ-PFAo Hvala na upozorenju našeg dragog (bivšeg) forumaša…………Sretno i Vama draga nam premjerko…….samo za Vas
“Rad ulijeva ulje u svjetiljku života,
a razmišljanje pali plamen…”
John Bellers
Neka vam rad bude sreća i zadovoljstvo… [smiley]
“Rad ulijeva ulje u svjetiljku života,
a razmišljanje pali plamen…”
John Bellers
Neka vam rad bude sreća i zadovoljstvo… [smiley]
..otkud ti ovako rano ..ideš iz nočne [wink]
“Ne razmišljaj o onom čega nemaš.
Razmišljaj o tome što možeš učiniti s onime što imaš…”
Ernest Heminway
Sretan praznik rada [lol] ….da vam ne zagori roštilj……piva, gem budu hladni…..odmorni u pon…i da nam bude…….pozz
Sve je prešlo baš kak ima biti! I doček 1. maja je bil v redu, a bogami i 1. maj je bil kak spada.
A nema toga kaj topla juhica nebi prevzela na se!
[wink]
Sve je prešlo baš kak ima biti! I doček 1. maja je bil v redu, a bogami i 1. maj je bil kak spada.
[wink]
[/quote]
Ima, ima, nakon višekilometarskog bicikliranja ni ona ne pomaže da ne hodaš kak robot kojem fali poneki zglob. [lol] Da vas čujem, jeste samo roštiljali i papali ili se štogod i kretali, ja skoro 30 km, mogla bi biti rekorder [sealed]…ako se ne javi marcelius, znam da je on žešči biciklist od mene.
[wink]
[/quote]
Ima, ima, nakon višekilometarskog bicikliranja ni ona ne pomaže da ne hodaš kak robot kojem fali poneki zglob. [lol] Da vas čujem, jeste samo roštiljali i papali ili se štogod i kretali, ja skoro 30 km, mogla bi biti rekorder [sealed]…ako se ne javi marcelius, znam da je on žešči biciklist od mene.
[/quote]
Gle ja sam gledal kak teraju…..sam hedonist….jbg kaj mogu….al zato u pon. pa onda punica dolazi u utorak….do petka bum ko zombi [rolleyes] [lol]….