Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

OSVRT NA UTAKMICU CIBONA PARTIZAN
……..bez komentara……
svojedobno je jedan nadobudni americki novinar pito Kresimira Cosica da u cemu je tajna upjeha i carolije jugoslovenske skole kosarke………odgovor je glasio ….uzmes dva beka iz čačka i dva centra sa dinare a ostalo popuniš
pofuk

a evo i za pofuka:
Vaš link
…prosto neverovatno… [shocked]
[/quote]
pa normalno da je neverovatno…..ova trica dusana kecmana je nesto poput titovog NE staljinu
pofuk

ČESTITKE
na dansanji dan je prije 3 godine na ovaj forum meni dosla najdraza osoba,tj. ja pa si sam sebi kao pofuk zelim srecan rodjendan i ugodnu smrt jer je ipak 3 godina piskaranja razno raznih gluposti na forumu bilo dosta…..hvala svima na razumijevanju i druzenju i ispricavam se sto sam Vas nemilosrdno sve ove godine gnjavio………sve vas volim i nemojte misliti da je ovo moje posljednje zbogom jer tek od sjutra natupa moja forumaska hibernacija a nadam se i virtualna smt
pofuk

ČESTITKE
na dansanji dan je prije 3 godine na ovaj forum meni dosla najdraza osoba,tj. ja pa si sam sebi kao pofuk zelim srecan rodjendan i ugodnu smrt jer je ipak 3 godina piskaranja razno raznih gluposti na forumu bilo dosta…..hvala svima na razumijevanju i druzenju i ispricavam se sto sam Vas nemilosrdno sve ove godine gnjavio………sve vas volim i nemojte misliti da je ovo moje posljednje zbogom jer tek od sjutra natupa moja forumaska hibernacija a nadam se i virtualna smt
pofuk

gle fakat…
e, pa pofuk, srećan ti virtuali rođen-dan!

evo i virtualne pive za prijatele…

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

ČESTITKE
pofuk

gle fakat…

[/quote]
oprostite ali ovo je sjajno…ovo mi je najljepsa cestitka….ma kako ste se samo sjetili da mi je rodjendan
pofuk

oprošteno!
[wink]

gle fakat…

Jel ima koja bezalkoholna, nemrem otvoriti link a taak sam žedna ? [lol]

oprošteno!
[wink]

molim Vas da mi vise ne ispunjavate tako lako svaku moju zelju jer cu jos na kraju ipak nastaviti pisati na forumu
unaprijed hvala
pofuk

oprošteno!
[wink]

molim Vas da mi vise ne ispunjavate tako lako svaku moju zelju jer cu jos na kraju ipak nastaviti pisati na forumu
unaprijed hvala
pofuk
[/quote]
Nimalo ne sumnjam u to. Oni koji misle otići, odu šutke [wink].Ti samo voliš privlačiti pažnju, što ti ja naravno ne uzimam za zlo, to konačno radimo svi javljajući se na ovakvim ležernim kutcima, razlikujemo se jedino u količini istoga. [smiley]

Smijem sve ono što dolikuje čovjeku;
tko smije više od toga, nije čovjek

William Shakespear

Ja sam čitala neke koji tvrde da žena nije čovjek [rolleyes]…pa onda… [huh]

Jel ima koja bezalkoholna, nemrem otvoriti link a taak sam žedna ? [lol]

Karla….Karla ….. Karla…..
[pray]

Kad stvari krenu loše, a ponekad hoće.
Kad u košari nađeš sve samo trulo voće.
Kad je novaca malo, a dugova mnogo.
Kad osmjehnut bi se htio, a samo uzdahnut možeš.
Kad te brige pritišću, ti nezvani gosti.
Počini, ako moraš, al’ ne odustani.
Život je čudan, ko’ ocean huči.
Ko’ što svatko od nas kad – tad nauči.
Mnogi nam poraz put presiječe.
Al’ mi se ne damo, te on uteče.
Ne daj se, mada ideš polako –
Iz drugog puta možeš uspjet lako.
Uspjeh je poraza drugo lice –
Sunce što sija iz oblaka tmine.
I često misliš, kad zapadneš u krizu,
Da još si daleko, a zapravo si blizu;
Nastavi da se boriš, usprkos teškoj rani –
Baš kad izgleda najgore, ti NE ODUSTANI.

I uspjet ćeš!

E to je već pravi duh! Tak treba Keka!
Jedan pišem tricu pamtim!
[thumbsup]

Smijem sve ono što dolikuje čovjeku;
tko smije više od toga, nije čovjek

William Shakespear

Ja sam čitala neke koji tvrde da žena nije čovjek [rolleyes]…pa onda… [huh]
[/quote]

Čitala i poslušala ili kak?!
[wink]