OSVRT NA UTAKMICU CIBONA PARTIZAN
……..bez komentara……
svojedobno je jedan nadobudni americki novinar pito Kresimira Cosica da u cemu je tajna upjeha i carolije jugoslovenske skole kosarke………odgovor je glasio ….uzmes dva beka iz čačka i dva centra sa dinare a ostalo popuniš
pofuk
a evo i za pofuka:
Vaš link
…prosto neverovatno… [shocked]
[/quote]
pa normalno da je neverovatno…..ova trica dusana kecmana je nesto poput titovog NE staljinu
pofuk
ČESTITKE
na dansanji dan je prije 3 godine na ovaj forum meni dosla najdraza osoba,tj. ja pa si sam sebi kao pofuk zelim srecan rodjendan i ugodnu smrt jer je ipak 3 godina piskaranja razno raznih gluposti na forumu bilo dosta…..hvala svima na razumijevanju i druzenju i ispricavam se sto sam Vas nemilosrdno sve ove godine gnjavio………sve vas volim i nemojte misliti da je ovo moje posljednje zbogom jer tek od sjutra natupa moja forumaska hibernacija a nadam se i virtualna smt
pofuk
ČESTITKE
na dansanji dan je prije 3 godine na ovaj forum meni dosla najdraza osoba,tj. ja pa si sam sebi kao pofuk zelim srecan rodjendan i ugodnu smrt jer je ipak 3 godina piskaranja razno raznih gluposti na forumu bilo dosta…..hvala svima na razumijevanju i druzenju i ispricavam se sto sam Vas nemilosrdno sve ove godine gnjavio………sve vas volim i nemojte misliti da je ovo moje posljednje zbogom jer tek od sjutra natupa moja forumaska hibernacija a nadam se i virtualna smt
pofuk
gle fakat…
e, pa pofuk, srećan ti virtuali rođen-dan!
evo i virtualne pive za prijatele…
ČESTITKE
pofuk
gle fakat…
[/quote]
oprostite ali ovo je sjajno…ovo mi je najljepsa cestitka….ma kako ste se samo sjetili da mi je rodjendan
pofuk
gle fakat…
Jel ima koja bezalkoholna, nemrem otvoriti link a taak sam žedna ? [lol]
oprošteno!
[wink]
molim Vas da mi vise ne ispunjavate tako lako svaku moju zelju jer cu jos na kraju ipak nastaviti pisati na forumu
unaprijed hvala
pofuk
molim Vas da mi vise ne ispunjavate tako lako svaku moju zelju jer cu jos na kraju ipak nastaviti pisati na forumu
unaprijed hvala
pofuk
[/quote]
Nimalo ne sumnjam u to. Oni koji misle otići, odu šutke [wink].Ti samo voliš privlačiti pažnju, što ti ja naravno ne uzimam za zlo, to konačno radimo svi javljajući se na ovakvim ležernim kutcima, razlikujemo se jedino u količini istoga. [smiley]
Smijem sve ono što dolikuje čovjeku;
tko smije više od toga, nije čovjek…
William Shakespear
Ja sam čitala neke koji tvrde da žena nije čovjek [rolleyes]…pa onda… [huh]
Jel ima koja bezalkoholna, nemrem otvoriti link a taak sam žedna ? [lol]
Karla….Karla ….. Karla…..
[pray]
Kad stvari krenu loše, a ponekad hoće.
Kad u košari nađeš sve samo trulo voće.
Kad je novaca malo, a dugova mnogo.
Kad osmjehnut bi se htio, a samo uzdahnut možeš.
Kad te brige pritišću, ti nezvani gosti.
Počini, ako moraš, al’ ne odustani.
Život je čudan, ko’ ocean huči.
Ko’ što svatko od nas kad – tad nauči.
Mnogi nam poraz put presiječe.
Al’ mi se ne damo, te on uteče.
Ne daj se, mada ideš polako –
Iz drugog puta možeš uspjet lako.
Uspjeh je poraza drugo lice –
Sunce što sija iz oblaka tmine.
I često misliš, kad zapadneš u krizu,
Da još si daleko, a zapravo si blizu;
Nastavi da se boriš, usprkos teškoj rani –
Baš kad izgleda najgore, ti NE ODUSTANI.
I uspjet ćeš!
E to je već pravi duh! Tak treba Keka!
Jedan pišem tricu pamtim!
[thumbsup]