Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Gle kaj sam našel na netu… horoskop za ovne (i ovce)

Ovan – Bahati gadovi, uvjek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerovatno, mali penis ili male sise.
Posao: Ako vas ne uhvate kupite i meni nesto.
Ljubav: Ocekuje vas ugodno vece. Izlazite vi, vasa djevojka i njen decko.
Zdravlje: Njen decko je snazan, pripremite flastere.

Ko je ovan? baš me zanima….

Nisam [lol] [lol] a akj veli za djevicu [smiley]
[/quote]

joooj Goldy, nije dobro. Glej kaj piše:

Djevica – Opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan, prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno.
Posao: Domacice manje zbori da ti rucak ne izgori.
Ljubav: Ne radujte se uzalud etnickom ciscenju, ono ovaj put nece donjeti i organizirano silovanje.
Zdravlje:Uz ratna i mirnodopska odlikovanja neizostavno idu spolna i venericna oboljenja.

[/quote]
Molim link ili ću ovo smatrat običnim drukom [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Ovom prilikom se želim javno ispričati prijatelju MiniBar-u što sam posumnjao u njegovu vjerodostojnost [pray] [pray] [pray]

http://www.sataras.com/ba/vijesti/clanak/smijesni-horoskop
[wink]

E sad sam usro i lokomotivu i vlakovođu i 100 m pruge…..kaj mi je to trebalo? [cry]
[/quote]
…kaj znači punica otišla ča… [lol]

[wink]

E sad sam usro i lokomotivu i vlakovođu i 100 m pruge…..kaj mi je to trebalo? [cry]
[/quote]
[/quote]

ko da se nevolje sam tak rešiti….
daj, ideme si male zapepevati!

[cool]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Ovom prilikom se želim javno ispričati prijatelju MiniBar-u što sam posumnjao u njegovu vjerodostojnost [pray] [pray] [pray]

daj, goldy, ne zajebavaj…. znam ja da se doma MORAŠ ispričavati, ali pak tu ne!
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Da biste birali između dva zla, morate isprobati oba…

Morijak

[wink]

[/quote]
[/quote]

ko da se nevolje sam tak rešiti….
daj, ideme si male zapepevati!

[cool]
[/quote]
Ok,ja razmem kaj pjevaju……..al drugi [bye]…….no od mene do Markuševca ima 2km zračne al kad oni počnu pripovedat…..Bednja je poznata po svom narječju i kad pjevaju laganicu još nekak al kad se svade [bye] [lol]

……jebate kak ovaj Vidosevic zgleda
steta kaj nisam zensko……..
neverovatno kak tip zgleda…….jos si je 4,5 pricica naucio napamet i to vrti i kombinuje rijeci
strasan tip…….curke Vi koje ste slobodne eto vam meta
pofuk

sad smo se opet vratili u sadasnjost i nadan skupa sa nama
fakat neznam da li je bolje kao mladic ili sad kad je u najboljim godinama izgleda
fantasticno izgleda……….ajte neka neko od novinara poslovnog napravi intervju sa njime barem za nasu zensku populaciju foruma
pofuk

…pofuk,pofuk…izgled zna prevariti…a i ukusi su različiti… [lol]

…pofuk,pofuk…izgled zna prevariti…a i ukusi su različiti… [lol]

istina…..ali postoji jedno veliko ALI
ovaj izgled nemoze prevariti……steta sto nije predsjednik da ga svaki dan gledam…..to je to
tako treb predsjednik izgledati….uopce nam nebi trebale reklame i raznorazne guzice na reklamam za turizam…..samo njegovom pojavom pred generalnom skuptinom UN bi postali svjetska sex hit turisticka destinacija…..samo bi zene dolazile….galebarstvo bi opet proradilo i to pogotovo u splitsko dalmatinskoj zupaniji jer bi svaki galeb mogo reci ja sam daljnji rod od nadana…devize bi se sljevale kako u proracun tako i u privatn djepove….nestalo bi nelikvidnosti a turisticka sezona bi trajala 12 meseci…..kakvu smo priliku imali…….za neverovati………….to nismo smjeli propustiti…………
pofuk

bravo pofuk!
http://www.youtube.com/watch?v=5N1X5iFfXeg

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

Što danas ne potrošiš, to si stekao…

narodna

New Report

Close