Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

ja ti velim, bakicaa, ti Zagorski (neki ih zoveju vinogradski) to su ti tak zajebani puži da ih nema.
Vrag ti jebi zagorske puže! Zamerili su mi se da ti nebrem rečima opisati!

Sam ti sve posliniju i nikak da se na mesto složiju. Celu klet su mi poslinili… dojde mala gore v gorice i onda se prime za stup i tam sve slinavo…. kaj si je ipak misla kaj taj gazda dela. Z čim to šprica goricu?!?!?

[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Došla je gđa. punica u posjet na 2 tj.i od svih tv u kuči ona upre u dnevnm po sapunicama.Plaču oni u sapunici,plače nebo vani,plačem ja jbg. svak radi svojih razloga.Odem na burzu, jao kakav je tad to plač bio…..!Tražim posao ko narikača,iskustvo veliko,forma odlična,treninzi svaki dan…….ako ima neko potrebu za istim,bilježim se sa štovanjem

…budi sretan,ako je punica došla na dva tjedna…da neće biti na dva mjeseca… [proud]
[/quote]
Aha,tak je svaki mjesec več 22 g, 87 dana,14h i 23,24,25 sec. ubi me dobrota

ja ti velim, bakicaa, ti Zagorski (neki ih zoveju vinogradski) to su ti tak zajebani puži da ih nema.
[wink]

Ha,ha vrak ti hebi tuduma,moraš to piti kak sirupa 8 u 2

…najbolje punici uvaliti vreću puževa da pere i čisti…i nek priprema…mislim da bi joj brzo dojadilo…i eto mira u kući…

…mislim ako je gadljiva…kojeg uvaliti i u krevet… [lol]

[wink]

Ha,ha vrak ti hebi tuduma,moraš to piti kak sirupa 8 u 2
[/quote]

ti sam’ šuti! Imaš ti druge brige a ne tuduma!
Čuješ, pajdo… imam ti ja v gnoju zakopanoga "heklera". Ak trebaš ti sam reči!
[wink]

…najbolje punici uvaliti vreću puževa da pere i čisti…i nek priprema…mislim da bi joj brzo dojadilo…i eto mira u kući…

ma pusti to… puže van, vrečku na glavu i – arivederči puninjo!
[wink]

Gle već sam probal svakakve otrovnice deti al sve pokrepale.Sad sam se setil,klonirat ju treba,zaprt ih u sobu, joj kakav bi to fajt bil

ma pusti to… puže van, vrečku na glavu i – arivederči puninjo!
[wink]
[/quote]
Je to su mi rekli ( stariji i iskusniji ) dok sam bil mladi zet,al kćer je kćer a onda još nisam znal za onu,dvaput je dvaput

…vidi vraga…a ti si na ovo mislio… [lol]

…vidi vraga…a ti si na ovo mislio… [lol]

Ha,ha,ha [thumbsup]da je tak zgledala……..a ko puno bira……. [bye]

Došla je gđa. punica u posjet na 2 tj.i od svih tv u kuči ona upre u dnevnm po sapunicama.Plaču oni u sapunici,plače nebo vani,plačem ja jbg. svak radi svojih razloga.Odem na burzu, jao kakav je tad to plač bio…..!Tražim posao ko narikača,iskustvo veliko,forma odlična,treninzi svaki dan…….ako ima neko potrebu za istim,bilježim se sa štovanjem

pozorno sam pročitao Vaš SI VI i mislim da imate sve reference pa Vam moram sljedece reci…….
pa evo ja cu Vas zaposliti………meni je pun kufer plakanja pa cu Vas zaposliti da plačete umjesto mene
molim Vas recite mi da li imate iskustva u plakanju umjesto nekog drugog…..to mi je dosta bitno
pofuk

http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/184904/Umetnica-40-minuta-povracala-uz-pesmu-Mise-Kovaca
pofuk

New Report

Close