Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…gledam…gledam…zanimljivo se društvo ovdje okuplja…pokoji mačak,konjić mio…mravojed…lav ili lavica…jedan frižider…malo zlata…Marica…i bakicaaa
…ajoj…keku zaboravih…

oćeš reći … malo pravih ljudi!
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

…gledam…gledam…zanimljivo se društvo ovdje okuplja…pokoji mačak,konjić mio…mravojed…lav ili lavica…jedan frižider…malo zlata…Marica…i bakicaaa
…ajoj…keku zaboravih…

oćeš reći … malo pravih ljudi!
[wink]
[/quote]
ha, ha, ha…dok se ne dokaze suprotno…
naime nekad negdje dok sam citao (to su bila davna vremena i nrado ih se sjecam) pisalo je da se u svakom covjeku krije neka zivotinja…tako je moj odabir bio micek koji redovito ispada glup pred onim kanarincem…
nije mi zao poistovjecivat se, a i umiljata je zivotinja, ali ponekad i podmukla..

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

a je ko videl možda na forumu kakvu ledenicu … ne škrinju – LE-DE-NI-CU?
[wink]

Sve stvari na svijetu imaju svoju svrhu, svaka bolest i biljka koja je liječi,
i svaki čovjek sa svojim pozivom.

Došla je gđa. punica u posjet na 2 tj.i od svih tv u kuči ona upre u dnevnm po sapunicama.Plaču oni u sapunici,plače nebo vani,plačem ja jbg. svak radi svojih razloga.Odem na burzu, jao kakav je tad to plač bio…..!Tražim posao ko narikača,iskustvo veliko,forma odlična,treninzi svaki dan…….ako ima neko potrebu za istim,bilježim se sa štovanjem

Došla je gđa. punica u posjet na 2 tj.i od svih tv u kuči ona upre u dnevnm po sapunicama.Plaču oni u sapunici,plače nebo vani,plačem ja jbg. svak radi svojih razloga.Odem na burzu, jao kakav je tad to plač bio…..!Tražim posao ko narikača,iskustvo veliko,forma odlična,treninzi svaki dan…….ako ima neko potrebu za istim,bilježim se sa štovanjem

Moja sućut!

(niti bog ti ne pomogne pri ovakvom zlu)
[wink]

…budi sretan,ako je punica došla na dva tjedna…da neće biti na dva mjeseca… [proud]

Sve stvari na svijetu imaju svoju svrhu, svaka bolest i biljka koja je liječi,
i svaki čovjek sa svojim pozivom.

aaaaa, hodi molim te!
[wink]

…evo ja večeras u skladu sa recesijom započela pripremu puževa…
…čula sam da su dobar afrodizijak…valjda ću ih spremiti do petka… [lol]

…budi sretan,ako je punica došla na dva tjedna…da neće biti na dva mjeseca… [proud]

veliš, Bakicaaa, nevolje se teško rešiti!
[pray]

…evo ja večeras u skladu sa recesijom započela pripremu puževa…
…čula sam da su dobar afrodizijak…valjda ću ih spremiti do petka… [lol]

ak ih sve uspiješ poloviti?!
[wink]

Bakicaaa,…. drž se ti makaroni… ovi su “vinogradski” puži, ha.

…jedne godine sam ih dobila na poklon cijelu vreću…i prala ih pol dana u kadi…otišla nešto obaviti,a oni razmilili po cijeloj kući…jednog sam našla na ogledalu…a jednog kako se penje na krevet…
…pola ih je iz vreće pobjeglo sa terase…i mislim da su ovi na slici njihovi potomci…

New Report

Close