Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

koliko god mi bilo drago da sam Vam drag i da me rado čitate,nije mi drago sto me čitate(ma koliko god to apsurdno zvucalo) jer mislim da itekako mozete bolje i kvalitetnije te korisnije potrositi Vase dragocijeno vrijeme nego citajuci moje …..kako da to da nazovem a da Vas ne uvrijedm jer me rado citate………jednom riječju BLJUVOTINE………….do neki dan sam i ja mislio kako super pisem ali sam onda doso doma tak pijan da nisam znao kak se zovem……ukljucio sam poslovni forum i naletio na nekog pofuka i njegove postove zaboravivsi da sam to ja kolko sam bio pijan i nisam mogo vjerovati koje frajer gluposti pise…..strasno……
pofuk

jbg,ja kad sam onakav, obično mi fali filma tak da nisam bio u Vašoj situaciji!!!
Pametno koristiti vrijeme……?Spavat,pričat sa ženom,jest,pit…..kaj izabrat?
Da i sad sam drveni tak da se nebum sutra ničeg sječal…….blago meni

jbg,ja kad sam onakav, obično mi fali filma tak da nisam bio u Vašoj situaciji!!!

Vama je sve oprosteno je Vi ipak nadasve kvalitetno provodite vrijeme ……upravo sad spavate ,pricate sa zenom ,jedete pijete i usput Vasim rijenikom drveni ne samo da citate moje postove nego i komunicirate samnom i to kao sto Vi rekoste bez ikakvih posljedica po Vas zivot jer se sutra nicega necete sjecati…….blaggo Vama……gledajte sta mene muci….ja se citavog svog zivota uopce ne secam ali imam neke rupe u kojima imam vizije da se nesto desilo i nikako da to zaboravim…..ni sam vise neznam kak da to rjesim
da li imate kakav savjet glede toga???
unaprijed hvala
pofuk

Vama je sve oprosteno je Vi ipak nadasve kvalitetno provodite vrijeme ……upravo sad spavate ,pricate sa zenom ,jedete pijete i usput Vasim rijenikom drveni ne samo da citate moje postove nego i komunicirate samnom i to kao sto Vi rekoste bez ikakvih posljedica po Vas zivot jer se sutra nicega necete sjecati…….blaggo Vama……gledajte sta mene muci….ja se citavog svog zivota uopce ne secam ali imam neke rupe u kojima imam vizije da se nesto desilo i nikako da to zaboravim…..ni sam vise neznam kak da to rjesim
da li imate kakav savjet glede toga???
unaprijed hvala
pofuk
[/quote]
Imam,kak se zove……..kajsam štel reć……zaboravil sam…..aha laku noć

hvala Vam….to je najbolji savjet da se tornjam u krpe
laku i mirnu noc Vam zelim ma gdje bili
pofuk

Bilo bi dobro kad bi mladost znala što sve može;
a starost mogla što sve zna…

Burmanska izreka

Burmanska izreka

ovo bi pristajalo i na nekoj drugoj temi…[rolleyes] [wink]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

Burmanska izreka

ovo bi pristajalo i na nekoj drugoj temi…[rolleyes] [wink]
[/quote]

Utorak, kišno jutro, burmanska izreka … treba još kaj?
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

vidim… nisam jedini kojega muči poznata dilema u hrvata.
[cool]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

vidim… nisam jedini kojega muči poznata dilema u hrvata.
[cool]
[/quote]
ma spojiti ovu dilemu s kišnim jutrom i burmanskom izrekom – i…..nema dileme više [wink]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

blago meni kad se ja niceg ne sjecam od sutra….a zakazujm isto tak i u rikverc…zub vremena…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

…gledam…gledam…zanimljivo se društvo ovdje okuplja…pokoji mačak,konjić mio…mravojed…lav ili lavica…jedan frižider…malo zlata…Marica…i bakicaaa
…ajoj…keku zaboravih…

New Report

Close