Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Hvala ti ženo!

Hvala ti ženo!

http://www.youtube.com/watch?v=B0JMly_op6E
[kiss]

Priznati da smo bili u zabludi,
samo je priznanje da smo danas
pametniji nego jučer…

Johann K. Lavater

……..i onda cemo sutra opet novo nanovo priznati da smo opet bili u zabludi……………..
pofuk

…tako je pofuk…možemo zapravo reći …da svakoga dana u svakom pogledu,
sve više napredujemo…
[smiley]

…tako je pofuk…možemo zapravo reći …da svakoga dana u svakom pogledu,
sve više napredujemo…
[smiley]

ja sam toliko o tome razmisljao i dosao sam do sljedeceg zakljucka gledajuci svoje djelovanje kako na burzi tako i u zivotu
ZAKLJUCAK
ako se za ikoga sa razlogom moze reci da je utjelovio starog dobrog Marxa to sam ja
kod mene je sve pocelo kao tragedija a sto vise vreme prolazi sve vise liči na apsurd
pofuk

Budi gospodar svoje volje
i sluga svoje savjesti…

Aristotel

"Tko god voli zlatnu sredinu,

oprezno izbjegava palu kuću,

pažljivo izbjegav sjajnu palaču.

Žešće ljulja bura visok bor,

i visoke kule padaju težim padom,

i gromovi udaraju u visoke

planinske vrhove."

Arthur Schopenhauer

Budi gospodar svoje volje
i sluga svoje savjesti…

Aristotel

pusti me na miru da budem stogod hocu jer zivot je ionako prekratak
pofuk

PITANJE
IMAM JEDNO PITANJE PA AKO BI MI NETKO MOGAO OBJASNITI STA SE DANAS DESAVA SA DIONICAMA (KAO STO VAM JE POZNATO JA IH UOPCE VISE NE PRATIM JER MI NI DOBRO)
DAKLEM STA SE DESILO———-UKLJUDIO SAM POSLOVNI DNEVNIK I SA DESNE STRANE EKRANA JE 67 MOJIH PRIJATELJA GLAVOM I BRADOM………SVI ONLINE I TU NISTA NIJE ČUDNO ALI IMA NESTO IPAK ČUDNO…….ČETVORICA SU PROMJENILA SVOJE AVATARE TAKO DA VISE NEMAJU VLASTITE FOTOGRAFIJE NEGO SU U POSLOVNIM ODIJELIMA……ZNACI PRIMILI SU SE POSLA I HOCE BITI NEPRIMJECENI
MOLIM NEKOGA KO DOBRO KUZI DIONICE DA MI OBJASNI STA SE DESAVA JER MI JE NESTO SUMNJIVO
UNAPRIJED HVALA
pofuk

PITANJE
IMAM JEDNO PITANJE PA AKO BI MI NETKO MOGAO OBJASNITI STA SE DANAS DESAVA SA DIONICAMA (KAO STO VAM JE POZNATO JA IH UOPCE VISE NE PRATIM JER MI NI DOBRO)
DAKLEM STA SE DESILO———-UKLJUDIO SAM POSLOVNI DNEVNIK I SA DESNE STRANE EKRANA JE 67 MOJIH PRIJATELJA GLAVOM I BRADOM………SVI ONLINE I TU NISTA NIJE ČUDNO ALI IMA NESTO IPAK ČUDNO…….ČETVORICA SU PROMJENILA SVOJE AVATARE TAKO DA VISE NEMAJU VLASTITE FOTOGRAFIJE NEGO SU U POSLOVNIM ODIJELIMA……ZNACI PRIMILI SU SE POSLA I HOCE BITI NEPRIMJECENI
MOLIM NEKOGA KO DOBRO KUZI DIONICE DA MI OBJASNI STA SE DESAVA JER MI JE NESTO SUMNJIVO
UNAPRIJED HVALA
pofuk

pofuk,neznam odgovor na Vaše pitanje, ali bit ću slobodan izraziti svoje mišljenje onako:
-previše materijalno
-previše zlobe
-previše ja
-previše lopovluka i nepoštenja
-previše politike
-previše etc.
-premalo puno toga

PITANJE
UNAPRIJED HVALA
pofuk

pofuk,neznam odgovor na Vaše pitanje, ali bit ću slobodan izraziti svoje mišljenje onako:
-previše materijalno
-previše zlobe
-previše ja
-previše politike
-previše etc.
-premalo puno toga
[/quote]
oh hvala bogu da Vas imamo na forumu Gospodine zlatni……….sam bog Vas je poslao jer koliko god zlata da smo imali( a znate da smo svi u polubankrotu) ne bi Vas mogli tim zlatom platili nas dragi Gospodine zlatni…….zasigurno kao nadasve skroman i samozatajan forumas se pitate zasto to govorim
pa zato sto je Vas odgovor u potpunosti točan………u potpunosti ste tocno opisali mene i otvorili mi oci kakav sam
hvala Vam od srca
pofuk

PITANJE
UNAPRIJED HVALA
pofuk

-previše materijalno
-previše zlobe
-previše ja
-previše politike
-previše etc.
-premalo puno toga
[/quote]
oh hvala bogu da Vas imamo na forumu Gospodine zlatni……….sam bog Vas je poslao jer koliko god zlata da smo imali( a znate da smo svi u polubankrotu) ne bi Vas mogli tim zlatom platili nas dragi Gospodine zlatni…….zasigurno kao nadasve skroman i samozatajan forumas se pitate zasto to govorim
pa zato sto je Vas odgovor u potpunosti točan………u potpunosti ste tocno opisali mene i otvorili mi oci kakav sam
hvala Vam od srca
pofuk
[/quote]
joj pofuk,zakaj toliko cinizma………
odgovor je bio onako,ne prema Vama,nego…..
no,vrlo ste mi drag(molim ne krivo protumačit) i kao takvog Vas rado čitam [thumbsup]

New Report

Close