MOLBA
ovim putem bih molio ako ima dobra dusa a da dobro govori slovo r da me stera u onu stvar kako bi se mogao otici mirno i zadovoljno setati po gradu
unaprijed hvala
pofuk
Joj,joj,mačka na putu,tak sam se najel da mi je muka,popil par zlatnih panćeka(jbg vinčeko je skupo u tim kol.) i sad se ide ajkit,treba bit odmoren za na večer,dolazi kujsa na parenje mom peseku a to je veliki napor kak za njega tak i za mene!!!Jbg sve u dahu,idem se odmarat,ipak sam ja čovjek u godinama
Joj,joj,mačka na putu,tak sam se najel da mi je muka,popil par zlatnih panćeka(jbg vinčeko je skupo u tim kol.) i sad se ide ajkit,treba bit odmoren za na večer,dolazi kujsa na parenje mom peseku a to je veliki napor kak za njega tak i za mene!!!Jbg sve u dahu,idem se odmarat,ipak sam ja čovjek u godinama
Goldy …. samo napred! Rekel bi ti "svi smo z tobom", ali kad je več kujsa v pitanju …. nekak sam čkomeči. Nebi se štel mešati!
Kam pak ideš na "pančeka"?
[wink]
Svatko..
Od nas,ima svoju neku priču.
Pa i ja pomislim moja je baš nekako drugačija.
Svjesno ili ne,postoje svjedoci nekih naših odluka.
Ponekad samo..
Okrenuti jedno drugom.
Ili jedan do drugoga.
Licem okrenuti budučnosti.
Uspjela sam…..
Nekako vjerujem,bez sumnje.
Da danas sam dotaknula sve ove nanizane godine.
Zaboravila sam ih..skoro.
Bježala,odmicala ih…
Zavedena stranputicama,mislila sam da znam.
A nisam.
Sada slutim,sporo ,umirujuće,nadahnuto..
STIGLO JE MOJE VRIJEME ZA ŽIVOT.
(Ako imate hrabrosti voljeti preživjet ćete.)
Goldy …. samo napred! Rekel bi ti "svi smo z tobom", ali kad je več kujsa v pitanju …. nekak sam čkomeči. Nebi se štel mešati!
[wink]
[/quote]
Na pančeka se ide u Europu,kvartovski kafić na Bukovcu (Zg) [thumbsup],kujsa je svoje dobila(ja sam spaval tak da sam dobro prošel) a ak neko želi maltezera ima kod zlatnog za male novčeke. [pray]
samo za ljepsi dio foruma…
Renesansa show programi – Vitezovi, ples i konji
[wink]
[/quote]
Na pančeka se ide u Europu,kvartovski kafić na Bukovcu (Zg) [thumbsup],kujsa je svoje dobila(ja sam spaval tak da sam dobro prošel) a ak neko želi maltezera ima kod zlatnog za male novčeke. [pray]
[/quote]
Pa ti si onda već sikak v EU! Divno!
samo za ljepsi dio foruma…
Renesansa show programi – Vitezovi, ples i konji
Nisi trebal ali ajde…
[embarass]
Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima,
jer bi sudbina mogla početi da te liječi krupnim…
a.n.
.ajoj……..
pofuk
Priznati da smo bili u zabludi,
samo je priznanje da smo danas
pametniji nego jučer…
Johann K. Lavater
ovo mi čavrljanje ovdi liči na ovo:
Vaš link