Susanna Tamaro
"U životu svakog muškarca, rijetko kad postoji samo jedna žena s kojom može postići savršeno zajedništvo,
a u životu svake žene samo jedan muškarac s kojim se može osjećati potpunom .
No, međusobni susret, sudbina je koju dožive dosta njih (samo rijetki, malobrojni).." NAŽALOST!
Evo i par ispravaka netočnog navoda
[wink]
citat iz knjige
"Pođi kamo te srce vodi"
Susanna Tamaro
"U životu svakog muškarca, postoji samo jedna žena s kojom može postići savršeno zajedništvo,
a u životu svake žene samo jedan muškarac s kojim se može osjećati potpunom .
No, međusobni susret, sudbina je koju dožive samo rijetki, malobrojni.."
Ok to stoji,al to je nekaj kaj ja neznam: kolko vremena treba proči za savršeno zajedništvo?
[/quote]
Dosta ti je … cirka…. brat bratu … 3-5 minut! Tu negde, nisam puno fulal…
[wink]
tako… sad kad smo rešili važna životna pitanja… moremo se fino okrenuti bedastoćama.
[wink]
Brak je divna institucija u kojoj dvoje ljudi zajednički rješavaju probleme koje nebi imali da se nisu oženili.
Lucky Luke
Dobra vam večer !!
Vidim pripreme su u tijeku za Blagdan,a netko išče recept za lignje pa evo …
Ja nisam Dalmoš,ali obožavam lignje sa krumpirom u pećnici..pa ak’ to more proči ,jednostavno je za napraviti…uzmeš krumpira ,oguliš i narežeš na fete..u jednu pinjatu stavi sitno sjeckani peršunov list,češnjak,maslinovo ulje,so,papar,i cca 2 dl bijelog vina..i onda u posudu slaži krumpir,preko njega malo poškropiti sa mješavinom ulja,pa lignje na to i opet premazat uljem,pa gore krumir i sve dok se ne potroše i lignje i krumpir..neka krumpir bude na površini da se lignje ne osuše..ostatak mješavine ulja,začina i vina preliti preko i staviti peči..
Mare … z ovog listeka v pećnicu!
Obavestil te bum kak je prešlo…
E, thnx 4 recept! i…. ak ima još kaj kaj je treba znati reči brzo sad dok je još vreme.
[wink]
Dobra vam večer !!
Vidim pripreme su u tijeku za Blagdan,a netko išče recept za lignje pa evo …
Ja nisam Dalmoš,ali obožavam lignje sa krumpirom u pećnici..pa ak’ to more proči ,jednostavno je za napraviti…uzmeš krumpira ,oguliš i narežeš na fete..u jednu pinjatu stavi sitno sjeckani peršunov list,češnjak,maslinovo ulje,so,papar,i cca 2 dl bijelog vina..i onda u posudu slaži krumpir,preko njega malo poškropiti sa mješavinom ulja,pa lignje na to i opet premazat uljem,pa gore krumir i sve dok se ne potroše i lignje i krumpir..neka krumpir bude na površini da se lignje ne osuše..ostatak mješavine ulja,začina i vina preliti preko i staviti peči..
Mare … z ovog listeka v pećnicu!
Obavestil te bum kak je prešlo…
E, thnx 4 recept! i…. ak ima još kaj kaj je treba znati reči brzo sad dok je još vreme.
[wink]
[/quote]
nema kaj za dodati,osim da i ja upravo stavljam u pečnicu…dobar tek želim [wink]
lijepo vas sve pozdravljam i želim ugodan dan
STANI!!!!! STOOOOJJ!!!!!
(pp)
[/quote]
stala kao ukopana [lol]
[/quote]
nemoj ga zajebavat…. moraš razmeti da je lignja ili nedaj bog hobotnica v zagorju isto kak i som v Sahari. Ja mislim da se bumo prvo pol vure klanjali "liku i djelu"… opće pitanje dal bumo to i pojeli.
[wink]
STANI!!!!! STOOOOJJ!!!!!
(pp)
[/quote]
stala kao ukopana [lol]
[/quote]
nemoj ga zajebavat…. moraš razmeti da je lignja ili nedaj bog hobotnica v zagorju isto kak i som v Sahari. Ja mislim da se bumo prvo pol vure klanjali "liku i djelu"… opće pitanje dal bumo to i pojeli.
[wink]
[/quote]
hahaha,sigurna sam da čete prste polizati,a i dobro vinčekom zaliti…