Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

e, joooj sad sam se zmislil…. ima ko kakvi dobri recept za lignje?
Scela su nisu narezane… kaj bi čovek složil?
Ajde Dalmoši da vas čujem….
[pray]

Dobra vam večer !!
Vidim pripreme su u tijeku za Blagdan,a netko išče recept za lignje pa evo …
Ja nisam Dalmoš,ali obožavam lignje sa krumpirom u pećnici..pa ak’ to more proči ,jednostavno je za napraviti…uzmeš krumpira ,oguliš i narežeš na fete..u jednu pinjatu stavi sitno sjeckani peršunov list,češnjak,maslinovo ulje,so,papar,i cca 2 dl bijelog vina..i onda u posudu slaži krumpir,preko njega malo poškropiti sa mješavinom ulja,pa lignje na to i opet premazat uljem,pa gore krumir i sve dok se ne potroše i lignje i krumpir..neka krumpir bude na površini da se lignje ne osuše..ostatak mješavine ulja,začina i vina preliti preko i staviti peči..

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

e, joooj sad sam se zmislil…. ima ko kakvi dobri recept za lignje?
Scela su nisu narezane… kaj bi čovek složil?
Ajde Dalmoši da vas čujem….
[pray]

Dobra vam večer !!
Vidim pripreme su u tijeku za Blagdan,a netko išče recept za lignje pa evo …
Ja nisam Dalmoš,ali obožavam lignje sa krumpirom u pećnici..pa ak’ to more proči ,jednostavno je za napraviti…uzmeš krumpira ,oguliš i narežeš na fete..u jednu pinjatu stavi sitno sjeckani peršunov list,češnjak,maslinovo ulje,so,papar,i cca 2 dl bijelog vina..i onda u posudu slaži krumpir,preko njega malo poškropiti sa mješavinom ulja,pa lignje na to i opet premazat uljem,pa gore krumir i sve dok se ne potroše i lignje i krumpir..neka krumpir bude na površini da se lignje ne osuše..ostatak mješavine ulja,začina i vina preliti preko i staviti peči..
[/quote]

No Mare, moraš razmeti da nama z severa Dalmacija počne v Vukovi Gorici…kilometer sim-tam.
ovo mi zvuči zgodno, znači ispadne red krumpira, pa red lignji, i tak do kraja, ne?
Ak sam te dobro skužil.

Pinjat = protvanj, ne? Tam de se štrukli pečeju, je?

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

"Kad umre čovjek zatvori se jedno oko svemira.
Snovi nikada ne umiru. Umiru samo sanjari!

Gustav Fechner

"Kad umre čovjek zatvori se jedno oko svemira.
Snovi nikada ne umiru. Umiru samo sanjari!

Gustav Fechner

jel to ovaj zemo bio tako pametan?????
http://www.youtube.com/watch?v=QLNRZKYt0H4
pofuk

kaj je to taj fejsbuk…nikoga ne poznam!
A kak mi se čini niti mene niko ne pozna….

Gospode Bože, ja dok vidim ove slike sa strane s imenima i prezimenima [shocked]….pomislim kak je dobro da sam uvijek oprezna i ne prijavljujem se u neke grupacije obožavatelja na fejsu pa da završim ovak kak ovi tu…grozota.
[/quote]

Karla, znam da si ti zaluđena z menom [lol] , ali lepo te prosim, naj me tak zvati pred ljudima…
[wink]
[/quote]
Prihvačam gornje kao prvoaprilsku šalu, u protivnom dužnost mi je poučiti te da je pretpostavka majka svih zajeba.

dosao nam Pofuk…a di si bio???
nekaj iz mog kraja, molim pogledati sto vise klipova iz mog kraja su…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

kaj je to taj fejsbuk…nikoga ne poznam!
A kak mi se čini niti mene niko ne pozna….

Gospode Bože, ja dok vidim ove slike sa strane s imenima i prezimenima [shocked]….pomislim kak je dobro da sam uvijek oprezna i ne prijavljujem se u neke grupacije obožavatelja na fejsu pa da završim ovak kak ovi tu…grozota.
[/quote]

Karla, znam da si ti zaluđena z menom [lol] , ali lepo te prosim, naj me tak zvati pred ljudima…
[wink]
[/quote]
Prihvačam gornje kao prvoaprilsku šalu, u protivnom dužnost mi je poučiti te da je pretpostavka majka svih zajeba.
[/quote]

a, ne ne…. majka svih zajeba je – moja majka.
[lol]

Kak se bude zvalo tvoje mesto posle globalnog zatoplenja? Long Island?!
[lol]

..evo čitam Trnovec.com ,..fakat ima zanimljivih stvari …….npr. vršili su istraživanje , u koje godišnje doba Zagorci najviše piju vino .. [proud]…, i kaže ovako ..na uzorku od 500 ispitanika …njih 497 je odgovorilo da najčešče piju onda kad su borovi zeleni… [shocked]
[lol]

ajde drago mi je da se barem netko veseli kaj sam ziv ali ipak molim malo tise jer bumo isuseka zbudili prije vremena ak bumo se tak derali
pofuk

Proljetna kiša

Proljetna kiša nije kao druge.
Proljetna kiša rastapa tuge.
Velike svijetle, neshvatljive umu
Radosti ima u njenome šumu.

Kada rominja i šušti po lišću,
Zaljubljenici – kako se stišću!
Smiju se oči, srca se mlade.
Proljetna kiša zalijeva nade.

D.Cesarić

..evo čitam Trnovec.com ,..fakat ima zanimljivih stvari …….npr. vršili su istraživanje , u koje godišnje doba Zagorci najviše piju vino .. [proud]…, i kaže ovako ..na uzorku od 500 ispitanika …njih 497 je odgovorilo da najčešče piju onda kad su borovi zeleni… [shocked]
[lol]

A jesi videl ko je radil anketu?!
[wink]

New Report

Close