Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

ljudi…..trazili smo i nasli MiniBara,

veliš… jeste se zmogli u mp3!
pofuk je morti zadužen za pranje mozga v Remetincu.
[wink]
[/quote]
izvini kolega bacio si reklamu na forumu za hotel, a to je zabranjeno pravilima foruma [tongue]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

ljudi…..trazili smo i nasli MiniBara,

veliš… jeste se zmogli u mp3!
pofuk je morti zadužen za pranje mozga v Remetincu.
[wink]
[/quote]
izvini kolega bacio si reklamu na forumu za hotel, a to je zabranjeno pravilima foruma [tongue]
[/quote]

a kaj da "izvinem" … vuho da izvinem?
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Obrazovanje je u sreći nakit,
a u nesreći utočište…

Aristotel

možda je slučajno, ali možda je i s namjerom!!!
naime, i u prošli PETAK nas je bakicaaa razveselila s ovim….i očito se deda Jovi jako svidio Aristotel – kad zločesta bakicaaa sad i od utorka traži da bude petak!!! [wink] [thumbsup]
[/quote]
Mislim da je kvaka u riječi obrazovanje, bakica se pali na ono "cjeloživotno", pa to voli češće ponoviti. [smiley]

Mnogo lep ko leptir

Hmmmm…ti kao da ga poznaš, možda ipak nije sve kak se čini na prvi pogled. [lol]
[/quote]
Dobar je u duši
[/quote]
Slažem se. Ni tvojoj duši ne manjka dobrote, sjećam se kak si davno prije stoički hrabro podnesel moje oštre riječi [wink]…..no,da si me provociral, jesi, i to je istina. [huh]

kaj je to taj fejsbuk…nikoga ne poznam!
A kak mi se čini niti mene niko ne pozna….

Gospode Bože, ja dok vidim ove slike sa strane s imenima i prezimenima [shocked]….pomislim kak je dobro da sam uvijek oprezna i ne prijavljujem se u neke grupacije obožavatelja na fejsu pa da završim ovak kak ovi tu…grozota.

No i za kraj pa gibam jer sam se malo preveč raspričala a nema nikog za dijalog [undecid]….imajte lijepe dane blagdana sa svojim obiteljima. [smiley]

Mislim da je kvaka u riječi obrazovanje, bakica se pali na ono "cjeloživotno", pa to voli češće ponoviti. [smiley]

…a ja ti tvrdim 100% da je kvaka v vratima.
[wink]

kaj je to taj fejsbuk…nikoga ne poznam!
A kak mi se čini niti mene niko ne pozna….

Gospode Bože, ja dok vidim ove slike sa strane s imenima i prezimenima [shocked]….pomislim kak je dobro da sam uvijek oprezna i ne prijavljujem se u neke grupacije obožavatelja na fejsu pa da završim ovak kak ovi tu…grozota.
[/quote]

Karla, znam da si ti zaluđena z menom [lol] , ali lepo te prosim, naj me tak zvati pred ljudima…
[wink]

…a vidim ovdje veselo…a evo čuh danas jedan aktualan vic…

…probudi muž ujutro svoju ženu…i priupita ju onako pospanu…
Ženo jesil za jedan sex?
…žena sva ushićena i presretna odgovori…
Pa naravno,da dragi!
…na to muž odgovori…
Prvi april draga… [lol] [lol] [lol]

e, ljudovi… prvi april je celi dan…jeste koga zajebali danas?

– prvo sam decu otpravil v školu …kakti neko granje čistit tam de piliju. Onda su deca otišla po suseda da idu skup. Pa mali ni mogel verovati pa je zval mamu na posel. Onda pak je mama zvala učiteljicu v jutro v osmi vuri a ova pak doma kad je ferje (e, pa v želudec bi ji skočil… [lol]).

– onda sam zvlekel "otvorene stavke" i tam de su zarezi za lipe sam maknul i posložil kaj je sve isto ali zgleda ko miljonski iznos ili tu i tam po parsto hiljada kuna. Poslal sima na faks i zval direktore kad mi misliju platiti 2 miljona kuna… reko nek mi bar miljon plati danas …
Jedan pak je tak zel k srcu pa me pital kak to da je tak veliki dug, pa sam mu objasnil da kamate, pa kamata na kamatu…. pa pizdarije kak se to tak v zagorju računa….. [lol]
Jedan mi je čak pretil z sudom … pak sam mu rekel nek se onda požuri dok još dokumenti vrediju.

– ovaj jedan mi je rekel da nema para i da je skroz na nuli… sam mu rekel da si bum došel po kćer…
Onda je skužil da ga zajebavam pa mi je ponudil ženu kakti punoljetnu… reko nema veze, bum ti kćer čuval još letu-dve pak ti ju onda vrnem.

– prijatelju sam rekel (a del sam si ropčeka na telefon) da se vindijina cisterna prehitila, nek dojde z viljuškarom pobrati mleko…. na brzinu kaj nebu sve steklo. I čekam na porti i čekam…. i kaj nisu krenuli viljuškari "grabit" mleko z cisterne (o jebate pamet)… onda sam ga zval i reko mu zakaj nije šeflju montiral na viljuškare pa ipak je 1. april [lol]

…dragi MiniBar koji si ti kažin danas napravil… [lol] [lol]

ali suseda mi je najbolja…ovak je malo kakti napeta kak puška.
A čekaj čekaj …zutra je 2. april … pa dok ju pozovem na kavu…
a kad tamo
[wink]

(kaj ti ga to dojde “kažin”?)

ali suseda mi je najbolja…ovak je malo kakti napeta kak puška.
A čekaj čekaj …zutra je 2. april … pa dok ju pozovem na kavu…
a kad tamo
[wink]
[/quote]
…petak… [lol]

New Report

Close