htjeli mi to priznat il’ ne al je svugdje tak…ipak se zna ko je jaci spol, a mi to nismo;
UHHHHHHHHHH moram ic’ zastore stavit u vesmasinu inace mi opet ne gine onaj pas [lol]
jebate… pa tak te čuti, da mi dojde odma zvati Udrugu za zaštitu životinja.
[wink]
htjeli mi to priznat il’ ne al je svugdje tak…ipak se zna ko je jaci spol, a mi to nismo;
UHHHHHHHHHH moram ic’ zastore stavit u vesmasinu inace mi opet ne gine onaj pas [lol]
jebate… pa tak te čuti, da mi dojde odma zvati Udrugu za zaštitu životinja.
[wink]
[/quote]
moral sam i pricekat da zavrsi vesmasina…ma ne trebas zvat ove iz azila za zivinu, mom vucjaku je OK, nego ja apeliram ak ima koji dobar gazda da me primi…cuvam dobro, najvise gazdaricu, a i lajat sam se naucil uz ovog svog peseka…
daklem da rezimiramo-on ostaje, ja noga..
moral sam i pricekat da zavrsi vesmasina…ma ne trebas zvat ove iz azila za zivinu, mom vucjaku je OK, nego ja apeliram ak ima koji dobar gazda da me primi…cuvam dobro, najvise gazdaricu, a i lajat sam se naucil uz ovog svog peseka…
no…v redu je tak! Sam’ mi reči jel sereš po dvorišču?
[wink]
kaj je to taj fejsbuk…nikoga ne poznam!
A kak mi se čini niti mene niko ne pozna…. koji je vrag z tim ljudima?
Niko nikoga "ni pod razno"!
[wink]
P:S. pofuk, molim te lepo, pitaj tam moderatore, admine…koga boga već ne ak iko opće i dela pri njima…. pa nek se zna!
no…v redu je tak! Sam’ mi reči jel sereš po dvorišču?
[wink]
[/quote]
kakvo pitanje????
fino sam dresiran, iako dresura jos nije gotova;
obavljam to po susjedstvu i parkovima, a ionako je gazda sve kriv…
BTW kaj se tice dresure jos samo da nadometnem-nikak da me nauce da prestanem njuskat tamo gdje se s nosom nesmije..
Zubi ujedu za trenutak.
Poljubac za cio život…
a.n.
e moja Bako, moji su okaceni o klin,
ostade jos samo jezik, a sto se sve s njim moze…
Zubi ujedu za trenutak.
Poljubac za cio život…
a.n.
… a luk se pozna celi dan
[wink]
ljudi…..trazili smo i nasli MiniBara,
a di nam je Pofuk????
otkad se pojavio Mini nestade nam Pofuk, jel to slucajnost ili "twilight zone"?????
moderno je u zadnje vrijeme posjecivat pritvore-raspitat cu se… [cry]
ljudi…..trazili smo i nasli MiniBara,
veliš… jeste se zmogli u mp3!
pofuk je morti zadužen za pranje mozga v Remetincu.
[wink]