Kava i Martini može… more i prijatel pivu-dve mahnuti….ali ovu sramotu z kavom mi naj delati.
Prosim te kak se božek prosi… [pray]
[lol] mislim da bi se moj muž pivu-dve na tvoj račun mogel bez problema žrtovati poradi tvoga dobra glasa. [lol]
[/quote]
dobar glas ide pod navodnike…. ili još bolje…treba ga nagnuti
[wink]
…a ti sineku lepo zapopevaj kak časna sestra milosrdnica
uh tek sam sad ovo otprala ( ne stignem na sve strane pisati [wink])…ovo spada u pjesme koje iz samo meni znanih razloga spadaju u škodljive stvari [huh]
uh tek sam sad ovo otprala ( ne stignem na sve strane pisati [wink])…ovo spada u pjesme koje iz samo meni znanih razloga spadaju u škodljive stvari [huh]
[/quote]
Karla, zgleda da tebe neko nebre smislit…pa poglej si na kolko "topi" imaš.
A kaj fali časnim sestrama…pogotovo onima z Crikvenice?!
[wink]
…og, gle čuda, pa i meni je opizdil “čopera”. Divno, taman pred ferje
[/quote]
Karla, zgleda da tebe neko nebre smislit…pa poglej si na kolko "topi" imaš.
A kaj fali časnim sestrama…pogotovo onima z Crikvenice?!
[wink]
…og, gle čuda, pa i meni je opizdil "čopera". Divno, taman pred ferje
[/quote]
imam ti ja vlastito -osmišljenu izreku…"DA BI ME MOGEL UVRIJEDITI, PRVO MI MORAŠ NEKAJ VRIJEDITI" [lol] …ajd pozz, čitamo se [smiley]
Molim sve članove ove virtualne zajednice da daju svoj glas za video uredak moje obitelji Knežević u finalu Peugeot-ove nagradne igre
http://www.obiteljskialbum5008.com.hr/#/natjecaj/drugikrug
jedna e-mail adresa -jedan glas,pa ko ima više neka glasa i sa njih.
unaprijed hvala od mnogobrojne obitelji Knežević!!!
Obrazovanje je u sreći nakit,
a u nesreći utočište…
Aristotel
možda je slučajno, ali možda je i s namjerom!!!
naime, i u prošli PETAK nas je bakicaaa razveselila s ovim….i očito se deda Jovi jako svidio Aristotel – kad zločesta bakicaaa sad i od utorka traži da bude petak!!! [wink] [thumbsup]
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
a.n.
Zato postoji GPS i nema beda! Garamin i tak to….ne
[wink]
ee jeli onaj GPS,POMOĆU KOJEG SE TI NISI MOGA NAĆ SVE ONO VRIME ŠTA TE NIJE BILO…???? [shocked]
..bogami nije dobro ,..počela i Keka sa kokošama na spavanje…prije dnevnika.. [cool]