Kad smo mali, uče nas govoriti.
Kako starimo, učimo se šutjeti…
a.n.
a u medjuvremenu se ne gasim
pofuk
vozdra sta mai…
otis’o sam malo na fizikaliju-veci novci nek na burzi samo ima jedna mala zakacka;
nitko nist da plati !!!!!!
Faljen Isus!
Evo nije me bilo dugo jerbo sam bil na duhovnoj obnovi. (Ova financijska je otišla u vražju mater pa sam probal ovu drugu). I evo kak je to prešlo….
Jedan mladi svećenik bio je jako nervozan da prije prve mise nije mogao ni riječi progovoriti pa upita biskupa za savjet.
Ovaj mu reče:
-Slijedeći put popij čašu vode sa par kapljica votke i odmah ćeš se osjećati slobodnije.
Poslije toga,svećenik se osjećao tako dobro da ga ništa nije moglo uznemiriti. Nakon povratka s mise dočeka ga cedulja s biskupovom porukom:
-Poštovani,rekao sam nekoliko kapljica votke u vodu,a NE obratno.
• I još par savjeta:
Nije potrebno stavljati kriške limuna na rub pehara.
• Ormar pored oltara je ispovjedaonica a ne WC.
• Ne oslanjajte se na kip Blažene djevice Marije , NE grlite ju i NE ljubite.
• Postoji 10 Božjih zapovijedi, a NE 12, 12 je apostola a NE 7 i niti jedan od njih nije bio patuljak.
• Isusa i njegove učenike NE zovemo J.C.and Co.
• David je pobijedio Golijata praćkom i kamenom,nije ga umlatio i prosuo mu mozak.
• Judu NE nazivamo kurvinim sinom.
• Papu NE zovemo El Padrino.
• Bin Laden nema nikakve veze sa Isusovom smrcu.
• Sveta vodica je za posvećivanje a NE za osvježavanje ispod pazuha.
• Ne sjedi se ispred oltara i NE stavlja se noga na Bibliju.
• Hostija nije grickalica uz vino,već za vjernike.
• Grešnici idu u pakao,a NE u pizdu materinu.
• Onaj u kutu,pored zbora,kojeg ste nazvali pederom i transvestitom u suknji,
bio sam ja.
• NA KRAJU SE KAŽE AMEN, A NE FAJRUNT!!!!!!!!!
[wink]
…. i onda, već pri kraju , čovek mi otkril "tajnu vjere"
Tri žene stoje pred vratima raja.
Nakon sto jedna stidljivo pokuca otvori sv Petar osobno vrata i upita prvu: Za sto si ti koristila svoj zenski organ za tvog zemaljskog zivota? Ona ce: "80% za sex a 20% za piskiti" "Onda udi, ti si dobrodosla"
Onda se obrati drugoj zeni:
"Za sto si ti koristila svoj zenski organ za tvog zemaljskog zivota? Ona ce: "50% za sex a 50% za piskiti" Vrlo dobro, ulazi!
Na koncu upita i trecu: "a ti?"
"Sv Petre ja sam moj organ koristila 90% za piskiti a 10% za sex!" A Sv Petar ce na to: "Ako je to tako, zao mi je ali onda moras otici, ja te ovdije ne mogu primiti."
"….. ali iz kojeg razloga Sv Petre?"
"Draga moja, ovo ovdje je raj a ne WC…..!"
(a celo vreme sam bil uvjeren da je Raj samo pivnica v centru grada)
Obrazovanje je u sreći nakit, a u nesreći utočište…
Aristotel
Ako to "obrazovanje" ima veze z školstvom onda nek i Aristotel ide v vražju mater.
[angry]
UVIJEK ĆE BITI LJUDI
KOJI ĆE TE POVRIJEDITI
NASTAVI VJEROVATI
SAMO BUDI OPREZNIJI
a.n.
Nema kaj…ak je verovati ovom mojem dugovnom preobratitelju, pravi šou tek slijedi.
[pray]
Kad smo mali, uče nas govoriti.
Kako starimo, učimo se šutjeti…
a.n.
No, kak da ne…
[wink]
Dan što ga čovjek posveti drugome
nije nipošto gubitak već dobitak.
Dani u kojima ne učinimo ništa za druge,
već samo za sebe,to su izgubljeni dani…
Ivan Merz
Najviše što čovjek može učiniti za druge i sebe je da ne bude teret drugima.
Dan u kojem nismo ništa učinili za sebe bili smo na teret drugima.
[/quote]
viva la porezna uprava…
[thumbsup]
da malo pojasnimo gleda nestanka naseg dragog minibara
NESTANAK
nestanak ima tri lica
prvo je lice lice smrti
drugo je lice semantički obrazac Isusa u pustinji
a
treće lice je lice nerazumijevanja jer nestanak ne postoji
kako nula u matematici objašnjava ništa a već kao znak ima svoju jestost tako ni nestanci u principu nemogu postojati jerbo duša je vječna i od vječnog je a to je nesto što nemoze nestati
pofuk
posveceno nasem dragom i jedinom minibaru
ma ni moguće????
[/quote]
ha?
Vi bi mene sam tak prekrižili? Eeeee, pa nejde vam baš to sam tak.
[tongue]
gledajte
kao prvo covek se nije zvao malibar nego minibar….kao drugo trebalo bi naci nekoga ko je iz varazdinske zupanije….čehok,čačic ili neko drugi nije bitno ko bas da ne gnjavimo premijerku sa nasim problemima i da vidi di je taj covek…..evo ja sam se fakat zabrinuo za minibara…..podhitno neka netko otvori temu pootraga za minibarom…..jos cemo ukljuciti ove nase obozavatelej sa fejsbuka kaj se krevelje u desnom kutu ekrana i oni ce to prositriti po liceknjiga stranici i nema sanse daga ne nadjemo…..ako i to ne uspe zvat cemo gordon brauna da nam napravi kontakt sa onom varalicom pedi ešdaunom i on ce nam naci sigurno veze u bosni a tamo nema sanse da ga ti tipovi ne nadju……ako ni to ne uspije onda cu ja stupiti u kontakt sa severinom pa ce ona objaviti da ga treba i da se hitno javi……jebiga ak to ne uspe onda nam je zadnje sansa da otidjemo na skupstinu badela tam cemo ga sigurno naci…..
pofuk
MiniBar je bil na odmrzavanju. [wink]
A ovo, pofuk, e to ti stoji… lepo sam napisal da sam bil na "duhovnoj obnovi"
Vjeko je zabrijo da je minibar multinick pa ga je iskljucio…..steta……fin covek bio
pofuk
[/quote]
Ne vjerujem da je minibar bil dupli, sjećam se da je bil zgrožen kad je skužil da ja nemam samo jedan nick. [lol] ….nadam se da Vjeko ne čita ovdje. [lol]
[/quote]
Koji dupli?!?! Jedini dupli sam v Quattru posle 4 dok pogledam v špigelj.
Vrag ti jebi čoveka koji se treba poduplati da bi zgledal kak bog zapoveda.