jako ste to lijepo složili
hvala lepo ali nisam ja nego sam zvao svog dvorskog poetu i on je to na brzinu za forumase slozio
pofuk
p.s. doduse ima i neka mojeg autorskog……ja sam nekaj krivo napiso jer su mi bili neki šumovi u slusalici
a di nam je MaliBar??
Vjeko je zabrijo da je minibar multinick pa ga je iskljucio…..steta……fin covek bio
pofuk
Demokracija je proces
koji nam garantira da se nama neće vladati
bolje nego što to zaslužujemo…
George Bernard Shaw
bas mi drago "lijepa seljanko" (ovo je KOMPLIMENT),
slicnih manira sam i sam…friski zrak, zabe kreketuse, a tu i tamo netko pali smece, mjesto rijeke kanal imamo itd itd…
da ti se smuci priroda…nekaj slicno "farmi" koja je upravo pocela,
pa majku mu ..ja sam blizu..
ponekad previse napunim pluca svjezim zrakom pa sam primoran zapalit,,,ah jel dosta
vrt izbjegavam jel sam jos jesenas tamo ostavio stihacu, a kicma mi treba za druge stvari..
sve u svemu idila nizinska,samo ipak vise volim dobar potok i pastrmku sa zara [cool]
Hvala za kompliment iako on zapravo nema veze sa stvarnošću ipak pokazuje da si ti dečko koji je prošel bečku školu.
Ne pratim farmu tak da ne znam kaj se dešava ali mi to kaj usput uhvatim o tome u kakvom tekstu zvuči tak nezanimljivo i dosadno da joj ni dalje ne mislim davati šansu.
Pušenje je loša navika al svi imamo neke loše s kojima se koljemo i uvijek nanovo gubimo te bitke. [lol]
Pastrmka sa žara, ali i bilo kaj drugo kaj se vani sprema mi je zakon jer to obično odrade muški a žene planduju a to se meni ne znam ni sama zakaj jako sviđa. [embarass]
Sad još pesmica od mene i ispunila sam tjednu kvotu postova za koju me plačaju. [lol]
gledajte
kao prvo covek se nije zvao malibar nego minibar….kao drugo trebalo bi naci nekoga ko je iz varazdinske zupanije….čehok,čačic ili neko drugi nije bitno ko bas da ne gnjavimo premijerku sa nasim problemima i da vidi di je taj covek…..evo ja sam se fakat zabrinuo za minibara…..podhitno neka netko otvori temu pootraga za minibarom…..jos cemo ukljuciti ove nase obozavatelej sa fejsbuka kaj se krevelje u desnom kutu ekrana i oni ce to prositriti po liceknjiga stranici i nema sanse daga ne nadjemo…..ako i to ne uspe zvat cemo gordon brauna da nam napravi kontakt sa onom varalicom pedi ešdaunom i on ce nam naci sigurno veze u bosni a tamo nema sanse da ga ti tipovi ne nadju……ako ni to ne uspije onda cu ja stupiti u kontakt sa severinom pa ce ona objaviti da ga treba i da se hitno javi……jebiga ak to ne uspe onda nam je zadnje sansa da otidjemo na skupstinu badela tam cemo ga sigurno naci…..
pofuk