Svijet je tako pust,
ako u njemu zamislimo
samo bregove, rijeke i gradove,
ali znati da se negdje netko slaže i
da s njim možemo i šuteći dalje živjeti,
tek to nam zemaljsku kuglu pretvara u nastanjen vrt …
Goethe
moje obaveze pocinju tek veceras…sjetih se da je PETAK [lol]
ajde, nadam se da nisi previše ogriješio dušu tim svojim petkom [huh]
ovak su nekad izgledali petki, subote i još neki dani čednih djevojčica [sealed]…bješe to nekoć davno u jednoj zemlji seljaka [lol]
Svijet je tako pust,
ako u njemu zamislimo
samo bregove, rijeke i gradove,
ali znati da se negdje netko slaže i
da s njim možemo i šuteći dalje živjeti,
tek to nam zemaljsku kuglu pretvara u nastanjen vrt …
Goethe
Je,je, zato si je i njegov Werther skratil muke jer nije mogel u šutnji živjeti [tongue]
ajde, nadam se da nisi previše ogriješio dušu tim svojim petkom [huh]
ovak su nekad izgledali petki, subote i još neki dani čednih djevojčica [sealed]…bješe to nekoć davno u jednoj zemlji seljaka [lol]
http://www.youtube.com/watch?v=mVzj2lb98WE&feature=related
[/quote]
bome si me sjetila na mlade dane….u da kad je to bilo, samo ja sam iz ruralne sredine pa sam posjecivao i jedne i druge, a nosio sam dugu kosu krajem 70ih…
kod jednih je palilo, kod drugih je bio problem. BTW-prezivio sam do danasnjih dana..
a onaj petak…jbg tek poslije te izjave sam se sjetio (znaci petak popodne),,da radim nocnu!!!
neznam kaj vise dodat,znam da je iduci tek za 6 dana, a tad nisam u nocnoj…
Još jedno proljeće!
S proljeća u nama uskrsavaju sva naša minula proljeća. To su godovi duše. Svako je od njih jedno mitarenje: iz njega klisne biće u novom perju i uzlijeće k suncu sa cijukom novim.
Čovjek vjeruje da je njegovo djetinjstvo, zaglušeno čitavim docnijim životom, zauvijek pokopano. A ono se negdje pod starost odjednom opet javi i snažno provali na sunce.
Čovjek vjeruje da je proljeće, to djetinjstvo zraka, za nj zauvijek umrlo, a ono se, s novim strujanjem sokova pod zimskom otvrdlom korom, ponovo razbudi i glasa…
Vladan Desnica
Proljeća Ivana Galeba
bome si me sjetila na mlade dane….u da kad je to bilo, samo ja sam iz ruralne sredine …
Ja i sad živim u ruralnoj sredini koju uspoređuju s Švicarskom [lol]
…a nosio sam dugu kosu krajem 70ih…
kod jednih je palilo, kod drugih je bio problem. BTW-prezivio sam do danasnjih dana..
Duga kosa kod muških je bila vau, osim kod roditelja. Bijah sama žrtva progonstva poradi sklonosti tome.
[lol]
a onaj petak…jbg tek poslije te izjave sam se sjetio (znaci petak popodne),,da radim nocnu!!!
Ajde pa zafrkavam te ja malo, pa nije moja briga niti stvar kaj ti radiš petkom ,nisam ti ja majka, ja samo primjetih da voliš brbljati a to je meni kod muških jako simpatično.
Još jedno proljeće!
Jezero,labudi [wink]…..evo ti za utjehu kad već [huh] …..nemrem te čekati, čujemo se neki drugi dan.
daklem Pantovcak il’ Samobor, bas sam prolazio nesto subotom tuda (kroz Samobor), pa kroz Zumberak jedan krug da vidim jel ima kaj drva za rusit..jbt pa to nemres samo tak s motorkom u 2 dana porusat kolko ima, a i nisu me bas nekaj upozorili da je to zasticeni park prirode tak da sam skoro zavrsil di nisam…al nije vazno ima s Slovenske strane
…a nosio sam dugu kosu krajem 70ih…
imal sam problema i s roditeljima i pijancima…
[lol]
[/quote]
[lol]
ma sve oprosteno, pa naravno ppostoje i drugi dani u tjednu bas iz tog razloga sam i izbacio petak, a uvrstio 6-dnevni radni tjedan..
ugodan pocetak proljeca i novog radnog tjedna zelim svim forumasicama i forumasima-sutra me bas i nema…ali nikad ne reci nikad…
sori neznam ja bas to rezat i citirat…snajdite se kako znate [thumbsup]
…ah što da vam kažem,ja pobrkala petak i subotu…i labud mi odletio…,
al mi je zato karta v žepe… [lol] [lol]
…slijedeća prilika mi je da pogledam Labuđe jezero u Moskvi… [lol]