Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

nemam ni ja…
sele me s kompa na komp, veza nikakva a svi se reklamiraju kao "brzi",
pa kad i to sve uskladim-onda mi neki kazu….ajde idi sad malo radi;
pa radim, pa sta vise da radim od ovog, jel uopce ikome jasno gdje lezi novac-stvarno zbunjen sam…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

nemam ni ja…
sele me s kompa na komp, veza nikakva a svi se reklamiraju kao "brzi",
pa kad i to sve uskladim-onda mi neki kazu….ajde idi sad malo radi;
pa radim, pa sta vise da radim od ovog, jel uopce ikome jasno gdje lezi novac-stvarno zbunjen sam…

neznam kako da Vam pomognem da Vas ne bacim u depresiju u kojoj se i sam nalazim
eto da Vam maklo otvorim oci sa jednim remek dijelom nepoznatog autora koji je vjerojatno drzao katedru na nekom poznatom univerzitetu tipa sorbona ili kembridzžzđž
ovako ide
ZA MALE PARE TREBA RADITI PUNO A ZA VELIKE MALO
pofuk

….jel uopce ikome jasno gdje lezi novac-stvarno zbunjen sam…

Ja sam čula da leži u banci…….i čeka hrabre. [undecid]

Slabo pratim u zadnje vrijeme, no čini mi se da je minibar isparil odavde ili se možda preobukel u neko drugo odjelce [huh] [lol]

eto Kolega u mnogo cemu ste mi sada olaksali zivot na ovom planetu;
mislim tu sam dok ne odem…ima jos burzi po mlijecnom putu ili cesti ili stazi ili autocesti…ma koji mi je k…c….
ma htjedoh rec’ ,koloko je malo potrebno da se covjek dobro osjeca uz dobrog psihoterapeuta..ma svaka cast majstore….svaka vam dala…ako jos ima potencijala…
odustacu sad od onih tableta kaj ste mi prepisali zadnji put..od njih sam samo imao povecanje tlaka po cijelom tijelu, i ako vam se da provjerite u svom kompu jeste li mi dali dobar recept jel ono je djelovalo na nesta sasma drugo na mom tijelu..
p.s. i jos nesto kao dobar pacijent-mozete Mi se obracati sa "ti"

….jel uopce ikome jasno gdje lezi novac-stvarno zbunjen sam…

Ja sam čula da leži u banci…….i čeka hrabre. [undecid]

Slabo pratim u zadnje vrijeme, no čini mi se da je minibar isparil odavde ili se možda preobukel u neko drugo odjelce [huh] [lol]

[/quote]
cini mi se da on opet radi neki prilog za forum…
a ja se javim kolko mi dopuste..

eto Kolega u mnogo cemu ste mi sada olaksali zivot na ovom planetu;
mislim tu sam dok ne odem…ima jos burzi po mlijecnom putu ili cesti ili stazi ili autocesti…ma koji mi je k…c….
ma htjedoh rec’ ,koloko je malo potrebno da se covjek dobro osjeca uz dobrog psihoterapeuta..ma svaka cast majstore….svaka vam dala…ako jos ima potencijala…
odustacu sad od onih tableta kaj ste mi prepisali zadnji put..od njih sam samo imao povecanje tlaka po cijelom tijelu, i ako vam se da provjerite u svom kompu jeste li mi dali dobar recept jel ono je djelovalo na nesta sasma drugo na mom tijelu..
p.s. i jos nesto kao dobar pacijent-mozete Mi se obracati sa "ti"

GLEDAJTE…..ma koliko god ja zelim u svome profesionalnome zivotu udovoljiti na sve zahtjeve ipak se mora radi moje profesije drzati jedan razmak……a kako smo se Vi i ja vec previse zblizili milsim da je dobro i za mene i za Vas da ostanemo na Vi kako bi proces bio uspjesan
pofuk

postujem…
samo mi se tako malo teze izrazavat,ali svaka profesija ima svoja pravila pa ih se valja pridrzavat..
pravila, pravila ma nis’t to ne valja ona su da se krse..
podjetilo me to na moj odnos sa uciteljicom-na Vi je bilo jako tesko s njom, na "Ti" smo se previse zblizili..
opet ste u pravu…ma svaka cast..

OBAVIJEST
ja sad polako idem jer cu izluditi gledajuci ovaj ekran
sta sam danas radio na burzi……nista…….
primjetio sam da 7 ili 8 dionica dost dobro zgleda a sad pitanje kaj bu bilo sa njima
na drugim dionicama se vidi da ekipa poput cijenjenog tigrusa se igra……..iskreno te dionice mi se i bas ne dopadaju jer sam gotovo svaki put na njima popusio……ima jos 3 ili 4 ne likvidne kaj im je cijan bezvezna s obzirom kakva je firma ali bog te pitaj kad bu ta cijena isla gore………..rezime danasnjeg dana je da opet neznam kaj sam se bez razloga zbudil……..eto…..sve Vas lepo pozdravljam i prosim ak neko vidi kakvu dionicu da zgodmo djeluje nek mi bez obveze javi na privat jer nemam vise zivaca ovo gledati
pofuk

A, jeli…. nisam znala da je upal u vjekinu ekipu[huh]

a ja se javim kolko mi dopuste..

Lijepo je da uvijek ima novih, svježih snaga koje održavaju ove svima nama nekad tako drage stranice na životu. [smiley]

A, jeli…. nisam znala da je upal u vjekinu ekipu[huh]

ma Neee, vjerojatno je u nekom poslu…javice se vec On..
u mod ekipu se ne ulazi samo tako; znam kolko je meni trebalo da udem-drugi tematski forum je bio..
kad sam vidio kolko tu ima posla, bogami mi se bas nije snevidlo pa sam objerucke odustao…

u mod ekipu se ne ulazi samo tako; znam kolko je meni trebalo da udem-drugi tematski forum je bio..
kad sam vidio kolko tu ima posla, bogami mi se bas nije snevidlo pa sam objerucke odustao…

[lol] ….sve je to stvar interesa i ljubavi za nešto, vjerojatno ono što te zanima rado i odradiš neke slobodne sate bez naknade, naravno ako to bitno ne ugrožava obaveze koje inače čovjek ima.

….ja se sad prisjetih svojih pa kidam odavde. [smiley]

[lol] ….sve je to stvar interesa i ljubavi za nešto, vjerojatno ono što te zanima rado i odradiš neke slobodne sate bez naknade, naravno ako to bitno ne ugrožava obaveze koje inače čovjek ima.

….ja se sad prisjetih svojih pa kidam odavde. [smiley]

[lol]
moje obaveze pocinju tek veceras…sjetih se da je PETAK [lol]

New Report

Close