probajte vi sutra, ujutro, onako svjež pa kao zabunite se kod guranja ključa u bravu, ne ugurate ga u svoju nego u njenu…
parfem i svjež dah obavezni
il ste mesto gandija vi ipak na napoleona?
a možete i kombinaciju Frano Lasić – Mira Furlan – hitna pomoć..
noć
laku
pa danas je cetvrtak a iskreno mislim da nemam nikakve šanse kad me je usporedila sa gandijem makar imam dojam da u meni čuči miki manojlovic, kad gleda miru furlan i komentira kako je prava skojevka, dok susedu ja gledam
pofuk
[/quote]
…ili Natašu Dorčić…ali ‘neka to ostane među nama’ [proud] [rolleyes]
Nikada još nikoga nisu slavili zbog nečega što je dobio.
Slava je bila nagrada za ono što je dao…
Calvin Coolidge
Sve prolazi i ništa nam ne pripada:
obitelj, žena, djeca, naše tijelo i naše bogatstvo.
Pa što je onda naše?
Naša dobra i zla djela.
Indijska narodna uzrečica
ISTINITE EMPIRIJSKE DOKAZANE TEOLOSKE CINJENICE
(doduse dokazane samo izabranim pojedincima)
Bog se nemoze dokazati u epruveti
inteligentniji od cjelokupne teksture materijalnog kozmosa
buduci da je materijalni kozmos njegova kreacija u kojoj je, ali ne vidljiv,on se moze jedini dokazati pojedincima kojima je uvidnost vizionarstvo.
daklem uzmimo da je bog u metaforici ovi misli kompozitor koji nije potpisao djelo …Vi cete cuti nesto kao ljubavnu serenadu na gitari a uistinu necete znati tko zato sto ce pisati nepoznati autor,daklem iza najvedci djela uistinu postoji Gospodin koji nadahnjuje ljude koji takav on se intuitivno moze spoznati.
Bog je dobar i kao takav sakriva se da vidi koliko smo mi dobri…tako da mozemo i sve nase minuse na burzi shvatiti kao da su dio neke nam nepoznate providnosti
pofuk
stoga zahvalimo božanskom na svim prošlim i budućim moralno klonulim feminama i njihovim mekim putima te pripadajućim produhovljenim trenucima sladostrasti
hvala
odoh u noć u potražiti nadahnutu božansku prisutnost koja izazvat će nadignuće u stanovitim perceptivnim centrima
noć..
stoga zahvalimo božanskom na svim prošlim i budućim moralno klonulim feminama i njihovim mekim putima te pripadajućim produhovljenim trenucima sladostrasti
hvala
odoh u noć u potražiti nadahnutu božansku prisutnost koja izazvat će nadignuće u stanovitim perceptivnim centrima
noć..
ah koje rijeci, ma amatom nista ne kontam,al’ ak je PETAK onda OK…
hvala
noć..
sad sam se vratio izvana……opet nista…..sta nisam pobogu iso sa Vama????????????????
pofuk