u emti pofuk sve po redu ….sad sam tek vidio koju si pesmu pustio bakici i keki ……pa rasplako sam se dok sam je sluso
pofuk
hvala ti kekA nego keka daga da te pitam…zakaj ja radim non stop pizdarije sa ovim dionicama
danas sam si gledo naloge i nisam mogo verovati kaj ja radim…..ne bi te gnjavio sa time ali nemrem dojti di bakicaaae pa si mi ti najbliza
pofuk
[/quote]
..odgovor poslan na p.m.i zapamti sve nemoj ništa zaboravit ni propustit….sve radi kako piše..
hvala ti kekA nego keka daga da te pitam…zakaj ja radim non stop pizdarije sa ovim dionicama
danas sam si gledo naloge i nisam mogo verovati kaj ja radim…..ne bi te gnjavio sa time ali nemrem dojti di bakicaaae pa si mi ti najbliza
pofuk
[/quote]
..odgovor poslan na p.m.i zapamti sve nemoj ništa zaboravit ni propustit….sve radi kako piše..
[/quote]
cekaj kaj je stvarno po tebi to best buy?????
pofuk
Lopatao sam snijeg na ulici.
Mladić i djevojka u prolazu, držeći se za ruke razgovaraju.
«Očekuj neočekivano dok god živiš», rekao joj je sasvim mirno.
Prekrasno, rekoh sebi u bradu i nastavih započeti posao.
Život je divan u 8:30 jednako kao i njihovi osmjesi.
Poželjeh napraviti snjegovića…
i biti bezbrižan.
Ne
umanjuj vrijednost malenome,
jer i mali kamen
glavu razbije..
pofuk
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
to vredi i za sljunak?????
pofuk
Da bi čovjek našao čovjeka mora i sam biti čovjek…
Ivo Kozarčanin
poznavajuci njega taj se verovatno jako malo druzio sa ljudima
pofuk
odo ja na sastanak kucnog savjeta ………molim Vas budite u Vasim molitvama samnom
unaprijed hvala
pofuk
OBAVIJEST
evo me vratio sam se sa sastnka stanara
ove dionice su nista kakva je ovo kocka
ljudi moji jedva sam zivu glavu izvuko
jedna meni nepoznata zena koja stanuje vrata do mene je rekkla najbolje da zavrsimo sastanak u pofukovoj gandijevskoj maniri…..auh znate onda kak je bilo
pofuk
poigraš li se ti katkad…, recimo petkom, s tom susjedom?
poigraš li se ti katkad…, recimo petkom, s tom susjedom?
pa danas je cetvrtak a iskreno mislim da nemam nikakve šanse kad me je usporedila sa gandijem makar imam dojam da u meni čuči miki manojlovic, kad gleda miru furlan i komentira kako je prava skojevka, dok susedu ja gledam
pofuk