Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

nego bako da te pitam…..imas kaj love da zavrnem rundu komadima u mojem preduzecu?????
unaprijed hvala
pofuk

…kakvu rundu…odi po jaglace …i pazi da koju ne preskočiš… [wink]
[/quote]
imas prav …to sam i mislio napraviti ali onda sam si ipak mislil da bi i njima i meni bilo lepse da ih odvedem na rundu nakon primopredaje jaglaca
pofuk
p.s. i nemoj me vise nagovarati na kaznjiva djela jer kolko sam ja upoznat branje jaglaca je kaznjivo djelo
pofuk

pozivam muske forumase da mi se pridruze u birtiji da proslavimo Dan zena kak bog zapoveda!
castim gratis rundom..

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

pozivam muske forumase da mi se pridruze u birtiji da proslavimo Dan zena kak bog zapoveda!
castim gratis rundom..

ovo je najbolji post…….pogotovo ovaj dio casim gratis rundom
pofuk

castim gratis rundom..

ovo je najbolji post…….pogotovo ovaj dio casim gratis rundom
pofuk
[/quote]
nisam primjetio ima li na forumu kakav virtualni kafic, da se odem otelit…
dan mi je ionako unisten, moje nista ne raste (dionice Pofuk, dionice da ne shvatite krivo), pa smatram da bi bio dobar dan za opustanje u kakvoj krcmi…

p.s.nemam vise ocjena-kaze samo 3x….a prije je bilo dosta i 2x…nis mi nije jasno

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

castim gratis rundom..

pofuk

Svim ženama čestitke za Osmi ožujak— Dan žena—-koji smo u djetinjstvu zvali "majčin dan"…Dali se sječanja mogu vratiti bio je to dan ljubica , veselica i pokoja pijana muška glava .. [kiss]

OBAVIJEST
evo da se i ja pohvalim kaj sam danas radio…..lego sam oko 00.10 u krpe i nisam uspio zaspati do pol 6 ujutro
zbudio sam se u 9 i 19……vratio sam se spavati…..zbudio sam se oko 11 i 11,30 sec i upalio komp
snholding i liburnija otisli gore….opet sam zakasnio…..ostiso sam jos malopridrjemati al sam shvatio da imam jako puno poruka u sanducicu pa sam se primio posla i citav dan na privat odgovarao i davao savjete kako se prema zenama treba ponasati na dan zena…….to ne bi dugo potrajalo ali 2 forumasa nikako nisu mogla shvatiti da se treba ponasati kao i svaki drugi dan….daklem sa puno paznje……kako nisu to moglinikako shvatiti onda sam im rekao da ih ignoriraju danas,,,,,to su shvatili…….zvonili su mi iz kucnog savjeta tj.susedi jer se opet medjusobno svadjaju i da ja presudim ko je u pravu……..kako sam totalno neispavan odgovorio sam im hdz(iskreno sam to mislio) i onda im nista nije bilo jasno……reko sam im da mi daju malo vremena daq prespavam jer da ni ja vise nisam siguran i da mi se jave za godinu dana
onda sam mislio kupiti jednu dionicu ali sam iso gledati raspored tv programa bosanske i rts-a pa nisam stigao…..htio sam popizditi pa sam otiso na kafu sa svojim strucnim timom analizirati politicku situaciju u zemlji i nakon 4 kafe smo dosli do zakljucka da je za seljake dobro sto je gotovo sa demonstracijama jer bi njihov daljnje demonstriranje zavrsilo poput marsa nemaca na ardene.TJ.OSTALI BI BEZ BENZINA
onda sam doso nazad doma i vidio da se burza prije vremena zatvorila….tj.nisam jos pomerio kazaljku unazad na zimsko vreme na kompjutora ali sam to tek danas shvatio…….otiso sam malo spavati i sad sam se zbudio……neznam ni sam zasto Vam to pisem ali eto……da imate i dalje razumjevanja prema meni
pofuk

Jedini način da biste
u nečemu u životu uživali
je da to najprije zaslužite…

Ginger Rogers

Kad bi zvijezde zapalile sve vrijeme
što ih razdvaja u blizini plama skrovitijeg od svjetlosti…
Drhtaj ,
koji nam je daljinom postao bi tijelom,
kao što usne oslobađaju magnetsku nutrinu zagrljaja ..
i smiraji-svanuća,
koje oponašamo izdubinama dlanova
(:kasno,tumači kamenja razbijaju pod nama
temeljce ostavljajući nas u pljoštarama raspale svjetlosti)
…Ali, pregorjet nam je sjaj zvijezda,
da bismo kroza nj
progledali dublju tminu.

NOĆNA STRAŽA
Zvonimir Mrkonjić: Knjiga mijena

pofuk

PITANJE
SAD MI JEDAN OBJASNJAVA DA NALOG IZNAD POL MILIONA KUNA SE TREBA PRIJAVITI HANFI
SAD JA NJEGA PITAM ZAKAJ MI TO OBJASNJAVA ….PA JA DA IMAM POLA MILIONA KUNA NE BI SAD RAZGOVARAO SA NJIME NA TELEFON…..EVO RECITE MI ZASTO MI SAD TO OBJASNJAVATE CIJENJENI FORUMASU
pofuk

..ah…………..
pofuk

New Report

Close