Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Zdravo s’ima!
Evo, dugo me ni bilo, ali radi se o jenom jako važnom projektu. Bavil sam se z tim, kak šematski opisati to kak funkcionira ženski mozak. Evo uratka…

[wink]

reci iskreno ;
kad se jutrom probudiš, nosiš li svoje snove skrivene u džepovima
ili
zaboraviš svaki san , ma kakav bio?

bako …ja sam ………pofuk
cuj bus imala kaj love ovaj vikend za svog najdrazeg unuka jer bi stel ici malo van???
pofuk

bako …ja sam ………pofuk
cuj bus imala kaj love ovaj vikend za svog najdrazeg unuka jer bi stel ici malo van???
pofuk

…pošalji baki broj računa… [smiley] [rolleyes]

bako …ja sam ………pofuk
pofuk

…pošalji baki broj računa… [smiley] [rolleyes]
[/quote]
pa ti si me učila da je bitan keš
pofuk

…pa znaš da mora biti sve transparentno…a vidiš i da veliki poslovi padaju kad nema garancije…,
a ja nisam državna revizorica… [wink]

…pa znaš da mora biti sve transparentno…a vidiš i da veliki poslovi padaju kad nema garancije…,

pa znas da ja ne zicam velku lovu….ono nekaj sitno za vikend da se forum malo odmori od mene
pofuk

…ma znaš da bake ne mogu odoljeti svojim unucima…glavno da me ne pitaš zašto imam tako velike uši… [lol]

…ma znaš da bake ne mogu odoljeti svojim unucima…glavno da me ne pitaš zašto imam tako velike uši… [lol]

ma briga me za uši….bitno je da dobro čujes i da ti je novcanik debeo i da mene od svih tvojih unuka najvise volis……daklem to je to……onda te opet diost dugo ne bum zical……pa kad sam te zadnji puta zico pare?????
pofuk

Pozdrav Minibar !

Pa baš se cijelo vrijeme pitam gdje si- moram te nešto pitati , a ti si najmjerodavniji za to…
Gledam neku zemlju za posaditi vinograd, za 4 godine, kad prođe kriza …bit će vina..ali, nemam
pojma koje sorte posaditi….gledam statistike- li-la , bijelo- crno, gledam potrošnju , oko graševine
i ostalog. VRHINSKOG – jezik mi se popliće od francuskih naziva, a makedonski shirah mi se ne pije… da možeš posaditi…. ŠTO BI NAJRADIJE PIO ?……

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ovdje upišite svoj komentar…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ovdje upišite svoj komentar…

Paaa, ak je u pitanju SZ HR, onda si moreš misliti kakve tu sorte idu.
– rajnski rizling, chardonnay, pinot, sauvignon, muškat žuti, traminac, graševina, šipon.

Graševina je sasma v redu, ali nebreš imati cele gorice graševine,ne?!
Ipak ti ona da vinu jednu kiselinu a to baš… ono, i nije red… lepše je još dok imaš recimo malo šipona ili muškata od slađih sorti.
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

pa znas da ja ne zicam velku lovu….ono nekaj sitno za vikend da se forum malo odmori od mene
pofuk
[/quote]

Dok/Ako se bude delila kakva lova, lepo prosim da me se zmislite jer sam totalno bez para.
Sve sam dal državi…ostalo mi za dvoje žvakače i kutiju cigaretlini…i to je to!
Čak je i piva postala luksuz.
[cry]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close