Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Poštovani kolega pofuk,odazivam se na Vaš poziv i očekujem odgovor..unaprijed hvala. [embarass]

Vi ste prva zena nakon raspada juge koja se odazvala na moj poziv
oprostite o čemu smo ono razgovarali????
pofuk
[/quote]

hahahaha,dobar ste…pitala sam u svezi glede IGH-a ..gradnje u Crnoj Gori itd..evo cita :
Šteta što nemamo temu za "glupa pitanja" jer ovo moje je zbilja glupo,ali moram pitati. Koliko sam ja shvatila Crnogorska vlada ne financira izgradnju več izvođač koji dobiva koncesiju na 30 godina..e sad,zašto bi onda crnogorcima bilo u interesu da gradnja bude jeftinija,što to njima znaći ? Nekako mi logika kaže da ako se više šoldi ulaže da je i posao kvalitetniji a to bi Crnoj Gori trebao biti interes…
znam,znam sad čete reči, plavuša,ali svejedno molim odgovor.
[/quote]
ma vidite da neznate sta cu reci
daklem opet je opet se vracamo u jugu jer je crna gora bila konstitutivni federalni dio te nekome nikad omrazenije a nekome nikada neprezaljene zemlje…….doduse ima nekih koji su i na sam spomen imena jugoslavija totalno indiferentni
daklem sad cu Vam objasniti sta se desilo sa tim poslom u crnoj gori
nasi decki su dali milijardu necega jeftiniju ponudu……normalno po toj cijenu nisu mogli graditi ali bi kroz gradnju probili cijenu i usput sa svojim pajdasima iz crne gore nekaj čvaknuli love
onda su trebale bankovne garancije…..mislili su da ce to proci ko od sale ali su im onda vani rekli iz banaka i financijskih ustanova nakon par poziva iz drugih firmi…….alo stanite decki….dost je bilo zajebancije ……pa sta Vi mislite da smo mi iz one stvari pali direkt na beton?????? pa mi da Vam damo garancije za nerentabilnu autocestu ….mi bi u hagu zavrsili skup sa onim Vasima sa balkana(nisu im hteli reci da su dobili tel.poziv)…..nije istina da u crnoj gori nema love….ima jako puno love ali nemogu da je pokazu…..eto to je ukratko to………bit ce jos poslova stoljeca iz radionice druga jure radica tako da ce biti jos prilika……jedino se ja mogu lupati po glavi kaj ne da nisam zaradio nego sam i izgubio na igh a da sam bio samo malo psihicki stabilniji mogo sam doktoru jure radicu spomenik dignuti kolko se love dalo na ovim valovima zaraditi
pofuk

To je tajna života… zamijeniti jednu brigu drugom.

Charlie Brown

Povjetarac ti zorom može otkriti mnoge tajne.
Nemoj ponovno zaspati. Moraš zatražiti ono što doista želiš.
Nemoj ponovno zaspati.
Preko praga na kojem se dodiruju dva svijeta,
ljudi hodaju naprijed i natrag.
Vrata su okrugla i otvorena.
Nemoj ponovno zaspati.

Rumi

Za Jadranku …. dođe mi da vrisnem tvoje ime (uz par autohtonih…)
http://www.youtube.com/watch?v=sNEHp6P1zsY
[angry]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

VIJESTI
http://www.vecernji.hr/vijesti/priveden-jer-je-50-kuna-preko-granice-svercao-lovackog-psa-clanak-104848
pofuk

Dioničar koji se jedva oporavio od kraha na burzama slijedeći dan zove svog brokera.
-‘Mogu li razgovarati s mojim brokerom, Dragom?’
Tajnica ljubazno odgovori
-‘Nazalost, Drago je preminuo. Vrlo mi je žao, moze li Vam netko drugi pomoći?’
Muškarac odbije i zahvali se te poklopi slusalicu.
Deset minuta kasnije ponovno zvoni telefon.
Isti muškarac ponovno pristojno zamoli da razgovara sa svojim brokerom Dragom.
– ‘Zar niste zvali prije deset minuta?’
– ‘Drago je zaista preminuo, ne bih se s takvim stvarima salila.’
Muskarac ponovno prekine. Petnaest minuta kasnije poznati glas ponovno trazi brokera Dragu.
Tajnica sada sikče na rubu provale bijesa.
– ‘Gospodine, zvali ste maloprije, sve sam Vam objasnila. Drago je na žalost preminuo, ne može s Vama razgovarati. Zašto konstantno zovete kada Vam kažem da je mrtav?!’
Čovjek smireno odgovori.
– ‘Volim to cuti.’

……….ah……………
pofuk
skokni keka tam do nas dalmatinaca na okupljanje forumasa dalmacije ….pustil sam ti jednu stvar za tebe…..vidim da ni tebi ni bas dobro
pofuk

laku noc

decki jos malo vezbati pogotovo ova vasa pevaljka….nekak mi izgubljeno zgleda a i nije Vam dobro muzicke forme i fraze krasti duz i poprijeko od note do note pa bez ikakvog razloga stavljati u neki kontekst
pofuk

Oni koji kažu da je teško na vrhu, nikad nisu bili na dnu…

a.n.

Zdravo s’ima!
Evo, dugo me ni bilo, ali radi se o jenom jako važnom projektu. Bavil sam se z tim, kak šematski opisati to kak funkcionira ženski mozak. Evo uratka…

[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Oni koji kažu da je teško na vrhu, nikad nisu bili na dnu…

a.n.

nc…..nc…….nc……..nc…….
dtgi a.n. kaj mislis kak je meni tek tesko…….ja sam ti na dnu a gledam na sve sa visoka tj.vrha
pofuk

http://www.arison.co.il/group/en/Content.aspx?PageName=Essence+of+Life

malo nam fali i ovakvih ljudi na ovim terenima
a ne samo gorštaka janjožderača

Postanite Eu-robovi

New Report

Close