Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

au……….odlican je vidosevic…….ko drug tito je
pofuk

pofuk

…a je…i etika i estetika… [lol] [lol]

pofuk

…a je…i etika i estetika… [lol] [lol]
[/quote]
da jedino kaj ga nisu naucili da se problemi unutar kuce iznose a ne pred stranim izaslanstvima i ambasadorima………….ali svejedno strasan je…….da sam barem zensko……sad bi otisel tamo i slucajno bi se moralno popiknuo pred njim
pofuk
p.s. pazi pa i njima je tamo do pesme………..ha ha ha ha ha ha…….mogli su nazvati manifestaciju dodjela zlatne kune i usput popaliti od srba onaj slogan pesma nas je odrzala

A Šopen?!
Ne slušare li Chopina?
ah, da, još ste uvijek divlji
i priprosti…

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

jedan ždere mrave,
druga vazda oklagijom prijeti…

A Šopen?!
Ne slušare li Chopina?
ah, da, još ste uvijek divlji
i priprosti…

da ….koncert je u lisinskom upravo sada ali sam poslo segrta da poslusa pa cu napisati kritiku
nemogu da verujem …..sad su mi javili spijuni koji su na zlatnoj kuni da je sad neki bluzer iz zagorja na pozornici……..dobro u ovo vrijeme uvijek pase malo bluza ali to se vec u prvoj trecini pretvorilo u natjecanje za doru…….sad jos kad predsjednik odrzi govor prebiruci po crno belim dirkama stenveja
pofuk

…a eto blago nam se…evo bankice nam dobivaju zlatne kune…a što će to njima…bolje bi bilo oklagiju… [lol]

jel Đuka u pitanu?

jel Đuka u pitanu?

smirite se……evo naso sam Vam lek

pofuk

pozorno gledajte, možda je koji budući polaznik R.B.A. upravom pod svjetlom reflektora i lupom javnosti

pozorno gledajte, možda je koji budući polaznik R.B.A. upravom pod svjetlom reflektora i lupom javnosti

sta se rambo amadeus pise r.b.a.——–pa tek sad gledam kakav sam Vam link poslao
pa ovo je nesto najbolje sto sam vidio….cak je i muzika u pozadini fantasticna a i ocaj poluprota sto se non stop češka po bradi ko da vaske u njoj ima
pofuk

znam, znam…
htjeli ste
http://www.youtube.com/watch?v=7_Jytu92pIk&feature=related

New Report

Close