Ovi lažu ali imaš bar 10 000 ljudi koji su kupili to isto na HT-u a da pojma nemaju šta su kupili. Ako pratiš trgovinu to su ti oni sa 63 komada.
pa vjerujem ti
ja znam dan danas nekaj kupiti da mi nije jasno zakaj sam kupio……..strasno………
kupio ja uljanik po 725 jedan dan i isti dan nakon 5 min prodo po 713 kad ono zove mene broker i veli pofuk kaj si se opet pogubio………kaj radis??? na kraju ispalo dobro nakon mesec dana jer se sve raspalo tak da bi sve popusio……….
pofuk
DECKO DANA
evo curke ovo Vam je decko dana…………
http://www.vecernji.hr/decko-dana/
pofuk
Meni se kontra desi. Kupim relativno dobro i onda čekam čekam čekam i poludim. Čim prodam ono ode gore. a ja se premjestio u neku i opet čekam. Zadnji primjer Belišće. Ne znam šta mi bi da to prodam. Ne za burek al za tepsiju bureka.
who dares, wins
Meni se kontra desi. Kupim relativno dobro i onda čekam čekam čekam i poludim. Čim prodam ono ode gore. a ja se premjestio u neku i opet čekam. Zadnji primjer Belišće. Ne znam šta mi bi da to prodam. Ne za burek al za tepsiju bureka.
ma iskreno ja sam malo to sve promjenio…….sad sam si konacno odlucio nekakvu taktiku napraviti
nemres verovat koliko sam ja fulanaca imao i onda ko corava koka nekaj pogodim pa opet po presitno prodam……….strasno……………bolje da se ne setim koje sam gluposti radio——-kupio dlkv po 430 prodo po 411 samo zato kaj nisam mogao spavati………..sva sreca da sam osjetio da ce se raspasti….tj.nisam osjetio nego naprosto nisam mogao spavati isto ko danas kaj sam prodao makar mislim da sam ovo danas pogresio
pofuk
Ljudska narav izrasta ili u biljku ili u korov;
zato valja na vrijeme zaljevati jedno a čupati drugo…
Bacon Francis
…a bome neki put i bakicaaa… [rolleyes] [cool] [thumbsup]
…dobro vam jutro svima…
‘ jutro…. svima a posebno Vinkima, Vincima i ostalima koji danas slaviju.
[wink]
Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!
Ljudska narav izrasta ili u biljku ili u korov;
zato valja na vrijeme zaljevati jedno a čupati drugo…
Bacon Francis
e moj francise……..ti koji si rekao da je mjera bit svih stvari si non stop kakio o svemu i svacemu
pofuk
p,s, ne kazem da mi se ne svidja ovo sto kazes a li brate stvarno se su sve i sve mesas…..danas botanika,sutra ovo ,prekosutra ono……….pa dokle pitam se ja francise
pofuk