Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…ma nema problema…žensko sam sigurno…,al sve nešto mislim u zadnje vrijeme
da se prerušim u kakav muški nick… [lol]
…mislim vrijeme je od maškara…
[proud]

kak znaš?
[wink]
[/quote]
…večeras mi Mica došla maškarana na vrata…pa ću vam sutra pokazat…
baš me zanima u što će se maškarat deda Jova…

[lol]

,tvrdoglavo svoja, komplicirano jednostavna,naivno iskrena…zaigrana,nasmijana…tužna,sjetna…volim sebe . Neki me osjete,neki ne…nekima sam simpatična,nekima antipatična no ne zamaram se time. Prestajem se truditi svidjeti se nekome,jer tako gubim sebe…..KEKA…..

boldano ti je jedna od grešaka.žena se uvijek zamara kolko god glumila ravnodušnost [wink]

drugo kaj se uvijek muški zariba kad pokušava glumit ženu je vulgaarnost, onakve viceve kakve ti postaš žene ne pričaju i ne pišu javno, bar ne one koje sam ja upoznala a bilo ih je priličan broj do sad.

treće. prirodnost šteka, žene su opuštene i prirodne, to uspijevaju čak i onda kad se prave gluplje nego jesu.pogledaj samo ivanu sedam, pa to je kak da robot piše a ne osoba od krvi i mesa
[lol]

no kak god, meni si sad draža nego do sada , draga moja kekicee [lol]

…ma nema problema…žensko sam sigurno…,al sve nešto mislim u zadnje vrijeme
da se prerušim u kakav muški nick… [lol]
…mislim vrijeme je od maškara…
[proud]

kak znaš?
[wink]
[/quote]
…večeras mi Mica došla maškarana na vrata…pa ću vam sutra pokazat…
baš me zanima u što će se maškarat deda Jova…

[lol]
[/quote]

Ak je bal nek je maskembal
[wink]

(ja sam se zamaskiral v staru 120-liternu škrinju OBODIN)

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

,tvrdoglavo svoja, komplicirano jednostavna,naivno iskrena…zaigrana,nasmijana…tužna,sjetna…volim sebe . Neki me osjete,neki ne…nekima sam simpatična,nekima antipatična no ne zamaram se time. Prestajem se truditi svidjeti se nekome,jer tako gubim sebe…..KEKA…..

boldano ti je jedna od grešaka.žena se uvijek zamara kolko god glumila ravnodušnost [wink]

drugo kaj se uvijek muški zariba kad pokušava glumit ženu je vulgaarnost, onakve viceve kakve ti postaš žene ne pričaju i ne pišu javno, bar ne one koje sam ja upoznala a bilo ih je priličan broj do sad.

treće. prirodnost šteka, žene su opuštene i prirodne, to uspijevaju čak i onda kad se prave gluplje nego jesu.pogledaj samo ivanu sedam, pa to je kak da robot piše a ne osoba od krvi i mesa
[lol]

no kak god, meni si sad draža nego do sada , draga moja kekicee [lol]
[/quote]
…ko da te je Čika Frojd….napravija…he he…analiza za pet……(ispod nule)
[lol]
[lol] [lol]
…ej stara ono "kaj tebi" fali ja ti očito ne mogu pomoć …na krivoj si adresi…. [lol]

ovo "stara" mi je najbolje
[lol]
[wink]

…ej stara ono "kaj tebi" fali ja ti očito ne mogu pomoć …na krivoj si adresi…. [lol]

vidim da pucaš na sex…slažem se, ne možeš ti meni pomoći jer mene zadovoljava samo pravo muško a ne osoba koja nije na čisto sa svojim spolom [wink]

jezoš-jezoš kaj bu Rega rekla
[wink]

(da bar Vjeko more složiti neki virtualni dirt-wrestling pa da malo uživamo)

vidim da pucaš na sex…slažem se, ne možeš ti meni pomoći jer mene zadovoljava samo pravo muško a ne osoba koja nije na čisto sa svojim spolom [wink]

[/quote]
…ebate ,,,ona bi se još i pipala….a pari mi ….. da je fina….
…mogu ti samo pomoć da ti ispričam koji "masni" vic…(već kad me tako pozorno čitaš)… [thumbsup]

kekice, pridaješ si preveliku važnost…ne volim ljude koje mi pišu sladunjave privatne poruke i pokušavaju mi se ugurati u život kao prijatelji a da pritom lažu o svom spolu. mene ne zaniima tko si, odakle si, niti išta o tebi ali ne volim da mene a ni druge ima za budalu osoba koja glumi žensko a to nije. samo to. ništa više, ni manje.ne volim LAŽ.sad idem jer me čeka jedan pravi muškarac. [lol]

nešto grdo je u zraku…gledam htv1 i Mamića,dođem ovdje i ovdje leti perje… [sad]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

VJEROVALI ILI NE
IZGLEDA DA POSTOJI TIP KOJI JOS LOSIJE KUZI OD MENE A CAK JE I DRUGIMA ISO OKRETATI LOVU PA SU SVI ZAVRSILI U MINUSU SKUPA SA NJIME
ZA NEVEROVATI
http://www.vecernji.hr/vijesti/mamic-suce-mislim-da-je-jasno-da-svjedoci-nisu-naucili-iskaze-clanak-82632
PA CAK I JA KAJ ME STVARNO NEJDE POGOBIM NEKAJ JER I CORAVA KOKOS ZRNO NAJDE ALI OVO JE STRASNO……….ONI SU SVI U MINUSU ZAVRSILI…….JA BAR IDEM GORE DOLE(JEST DA SAM U KONSTANTNOM MINUSU) ALI JE BAREM NEKA AKCIJA…….ALI OVO?????????????
pofuk

Ovi lažu ali imaš bar 10 000 ljudi koji su kupili to isto na HT-u a da pojma nemaju šta su kupili. Ako pratiš trgovinu to su ti oni sa 63 komada.

who dares, wins

New Report

Close