Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

kad mene oko ovo doba primi da bi rado bio negdje drugdje sa nekim drugim….pa onda..kh..khh…nešto što ima veze s drugim topikom [rolleyes]…….
da li sam ja onda nesvjestan situacije pa ono kao bježim (u mislima) ili sam svjestan smisla i života htijući provesti ove trenutke bolje i ljepše…a sve ima veze i sa ljubavlju naravno???
i da li sam ja onda živ ili mrtav. ili sam samo majmun? [undecid] [wink]

živ si, samo jako paz da ne ispadneš majmun [lol] …no ako ti je za utjehu ne buš jedini [lol]

kad mene oko ovo doba primi da bi rado bio negdje drugdje sa nekim drugim….pa onda..kh..khh…nešto što ima veze s drugim topikom [rolleyes]…….
da li sam ja onda nesvjestan situacije pa ono kao bježim (u mislima) ili sam svjestan smisla i života htijući provesti ove trenutke bolje i ljepše…a sve ima veze i sa ljubavlju naravno???

živ si, samo jako paz da ne ispadneš majmun [lol] …no ako ti je za utjehu ne buš jedini [lol]
[/quote]
e….ovo su već dobri savjeti, makar sam mislio da bi onda ispao svinja [smiley] što je opet bolje nego rogonja [lol] [lol]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

…ček…ček…pa danas nije petak…
bećarina,taj dan je sutra…. [rolleyes] [wink]

kaj ovaj govori nesto oko stanja kod nas ili????
http://www.youtube.com/v/K_aLB-osUf0&hl=en_US&fs=1&"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/K_aLB-osUf0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
pofuk

pretpostavka o minici i nogama ti je posve kriva, no to je klasično muško razmišljanje…istina je da je dovoljno biti žensko i znati s ljudima, čak puno bitnije od godina i dekoltea, to ti tvrdim s punom odgovornošću [lol]

…ak ti tak veliš, onda je sigurno tak!
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

[/quote]

bolje je ispasti i majmun neg’ z vlaka pri Konjšćini
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Gora smrt od psihološke ne postoji. Smrt tijela je smrt staništa, ne stanara. Ali kad stanar umre, kuća je sablasno prazna.

Nepripremljen čovjek ne bi mogao da izdrži ni jedan jedini trenutak suočavanja sa stvarnim stanjem stvari. Mi se smijemo majmunima zbog toga što su nam fizički i po ponašanju toliko slični. Kada kažem da je velika većina čovječanstva potpuno mrtva, ja samo iznosim činjenicu. Ponekad bih i sam volio da je to tek mišljenje, prolazno kao i svako drugo. Mišljenje nam uliva snagu da vjerujemo da će se situacija izmijeniti nabolje, ali mi ne razumijemo da smo zbog mehaničkog mišljenja obustavili napredak ka ljepšem i boljem, da smo izvršili samoubojstvo i postali tek bespomoćne mašine koje očekuju pomoć od nekuda, iz vana – kao da su životne okolnosti automehaničari!?

Situacija zavisi od čovjeka, a mašina od situacije. To je razlika između lica i maske. Skinuti masku možemo svjesnošću. Voljom. Srcem. Promatraj svoj svakodnevni život što pažljivije možeš, ostani tih iza misli, slika, emocija, sjećanja. To je SVJESNOST. Primijetićeš da je većina onoga što smatraš “sobom” samo mozaik sastavljen od kamenčića – roditelja, društva, poznanika, škole, statusa i slično. Shvatićeš da je rad na sebi borba za sebe. To je VOLJA.

I konačno, kad se mehanizmi odstrane, vidjećeš svijet oko sebe u pravom svijetlu, i nećeš osjetiti strah već samo ljubav i suosjećanje. To je SRCE.

izv.Mudre misli

[/quote]
Dobro, malo sam uzburkal vodu! (Bacim kedera, lovim štuke i ostalo što naleti …) [lol]

OBAVIJEST
opet sam dobil novog prijatelja
kak ih imam vec i previse ja pitam njega zakaj da ga primim za prijatelja
veli on meni zato kaj ja sve znam o dionicama
mislim si ja o ne jos jedan? svi sve znaju a svi preljevamo iz supljeg u prazno ili naprosto vegetiramo
skuzil on to kak ja razmisljam i veli on meni ali sjor pofuk ja stvarno znam
pogledam ga ja malo bolje kad imam kaj vidjet……taj frajer ,moj novi prijatelj se zove iknow
reko ja njemu upadaj u drustvo
pofuk

e….ovo su već dobri savjeti, makar sam mislio da bi onda ispao svinja [smiley] što je opet bolje nego rogonja [lol] [lol]
[/quote]
pretpostavljam da od svinje do rogonje nije dug put….vjerojatno bi bilo najpametnije zadovoljiti se ulogom forumskog bećara [smiley]

Dobro, malo sam uzburkal vodu! (Bacim kedera, lovim štuke i ostalo što naleti …) [lol]

uzburkal [huh]..kekice, ispušteno slovo ili ipak…

…ipak…. [lol]

…ipak…. [lol]

znala sam ja to ,blažena intuicija [lol]

New Report

Close